Як вибрати професію? Тест на профорієнтацію за психотипом

  1. Як вибрати професію - тест

Часто буває так, що людину по життю веде думку інших людей, будь то батьки, друзі чи якісь авторитети. Ми всі живемо і приймаємо рішення під тиском суспільства. Рішення про вибір місця роботи і кар'єри Ділова кар'єра - терпіння, праця, воля до перемоги , Супутника життя, місця проживання. Але чи завжди ці рішення є оптимальними? Звичайно, ні! Більшість людей в світі займаються не тим, чим хочуть. Вони немов проживають чуже життя. Бути як вони, кожен день з тугою тягнутися на нецікаву роботу - цього ви хочете? Зовсім необов'язково витрачати своє життя на роботу, яка вам не підходить! Іноді досить поглянути на себе з боку і зрозуміти, що щось з вашим життям не так, щось давно пора міняти!

Журнал IQR розробив психологічний онлайн тест «яка робота мені підходить». Ми пропонуємо всім бажаючим пройти наш експрес-тест з профорієнтації безкоштовно - це займає всього дві хвилини. Вам не доведеться витрачати гроші і час, заповнюючи великі нудні анкети, які пропонують різні центри профорієнтації. Основні професійні схильності людини можна виявити і коротким тестуванням.

Як вибрати професію - тест

Часто буває так, що людину по життю веде думку інших людей, будь то батьки, друзі чи якісь авторитети

Як вибрати професію

Це тест на вибір типу професії. Відповівши всього на 12 коротких запитань, ви отримаєте процентну схильність до різних типів зайнятості за своїм психотипом. В резюме Складаємо ідеальне резюме: основні правила і помилки буде вказано приблизний список професій, який вам найбільше підійшов би.

Оцініть статтю: Поділитися статтею:

Але чи завжди ці рішення є оптимальними?
Бути як вони, кожен день з тугою тягнутися на нецікаву роботу - цього ви хочете?

Новости