Як купити сукні оптом від виробника і вигідно їх продати?

  1. Купити партію суконь для перепродажу - це дорого?

Сьогодні, в епоху фрілансерів і маленьких незалежних інтернет-компаній з 2-3 співробітників, дуже популярна незалежність і самореалізація. Вже не модно хотіти працювати у величезній корпорації. Модно бути незалежним, можливо, мати свій невеликий бізнес в інтернеті.

Курси формату "я - бізнес" або "як отримати додатковий дохід через інтернет" дуже затребувані сьогодні. Це природний процес, оскільки все більша частина життя середньостатистичного жителя нашої країни проходить в інтернеті. Якщо ще 5-7 років тому покупки в інтернеті були чимось екзотичним для обивателя, то сьогодні ми просто заходимо в інтернет-супермаркет зі смартфона, кидаємо в віртуальну корзину хліб, молоко і щось до чаю, а через кілька годин вже зустрічаємо своє замовлення на порозі будинку. Ця тенденція відкриває багато можливостей для бажаючих заробити. При чому продавати можна все - від шоколадок до автомобільних запчастин. Можна піти простим шляхом і купити сукні оптом від виробника. Продати їх можна навіть не вкладаючи 1000 $ в створення і просування власного інтернет-магазину.

З чого почати?

Визначтеся з нішею, в якій ви будете діяти. Наприклад, нехай це будуть сукні. Продавати жінкам сукні просто - майже як дітям їх улюблені шоколадні цукерки. Вони вже хочуть отримати цей товар. Залишилося тільки покласти його на очах у майбутніх покупців.

  • Сьогодні, в епоху фрілансерів і маленьких незалежних інтернет-компаній з 2-3 співробітників, дуже популярна незалежність і самореалізація Вибираєте надійного постачальника жіночого одягу. Обов'язково зупиніть свій вибір на місцевій компанії. По-перше, ви серйозно заощадите на доставці. По-друге, товар такого виробника шиється безпосередньо для нашого покупця. Українські сукні шиються на фігури наших прекрасних жінок, тому вони ідеально сидять і відповідають всім необхідним вимогам, які дами пред'являють одязі.
  • Для початку фотографії товару можна люб'язно взяти на сайті самого виробника. В майбутньому, звичайно, буде ідеально, якщо ви оплатите милу фотостудію, роботу фотографа і моделі і зробите свої, унікальні фотографії товарів. Так буде легше продати товар, маючи унікальні "живі" фотографії. Таким знімкам покупці довіряють набагато більше, ніж традиційним фото з магазинів.
  • Третій крок - запропонувати товар покупцеві. Найпростіше - створюєте свою групу в популярній соціальній мережі, завантажуєте туди фото суконь, опису, ціни. Добре, якщо ви запустите свій імпровізований магазин під якусь дату. Наприклад, будете пропонувати елегантні сукні випускницям. Далі можна запустити контекстну рекламу вашої групи, можна знайти популярний місцевий паблік і замовити рекламу у них. Можна і піти іншим шляхом - використовуючи ваші особисті акаунти залишати відгуки про ваш магазин на різних майданчиках. Згадайте, може, у вас є старий аккаунт на місцевому форумі? Тоді вам повірять більше, ніж новачку форуму.

Купити партію суконь для перепродажу - це дорого?

Продавати сукні без стартового капіталу можна, якщо знайти постачальника, який пропонує вам співпрацю на умовах Дропшиппінг. В цьому випадку вам навіть не треба нічого вкладати. Ви просто рекламуєте товар, пропонуєте його, приймаєте оплату зі своєї накруткою. Залишаючи відсоток собі, ви робите оплату постачальнику, який і висилає товар клієнту. Просто, швидко і не потрібен стартовий капітал. Наприклад, подібні умови пропонує http://enigma.org.ua/

Купити партію суконь для перепродажу - це дорого?
З чого почати?
Згадайте, може, у вас є старий аккаунт на місцевому форумі?
Купити партію суконь для перепродажу - це дорого?

Новости