Як отримати виписку по рахунку в Ощадбанк Онлайн

  1. Загальна інформація
  2. Як замовити виписку

Зараз досить важко знайти людину, яка жодного разу не користувався послугами банків. Так чи інакше, хтось із нас через них переводить гроші, хтось оплачує кредити і різні послуги, оплачує рахунки через Ощадбанк Онлайн . Все більше стає людей, які активно використовують пластикові карти, - це самий практичний і зручний банківський продукт. Коли потрібна виписка з подробицями руху коштів по карті, в деяких банках ви можете замовити її, просто відвідавши офіційний сайт і виконавши декілька нескладних дій. Тут ми розглянемо, як отримати виписку по рахунку в Ощадбанк Онлайн.

Загальна інформація

Для здійснення операції вам необхідно бути зареєстрованим в самій системі онлайн-банкінгу і знати свій ідентифікатор, щоб можна було безперешкодно потрапити в особистий кабінет Ощадбанку Онлайн, а потім знайти детальну звітність по картах Для здійснення операції вам необхідно бути зареєстрованим в самій системі онлайн-банкінгу і знати свій ідентифікатор, щоб можна було безперешкодно потрапити в особистий кабінет Ощадбанку Онлайн, а потім знайти детальну звітність по картах.

Отримати свій ідентифікатор ви зможете двома способами:

  • При користуванні банкоматом - тиснемо в меню «Сбербанк Онлайн» і отримуємо чек, на якому буде відображена потрібна інформація.
  • Якщо ваш мобільний вже підключений до рахунку, то можна просто відправити повідомлення на номер 900 - потрібно вказати пароль, а потім через пробіл вписати останні 4 цифри від номера вашої пластикової карти; у відповідному СМС прийдуть потрібні вам відомості.

Ні в якому разі не погоджуйтесь на пропозиції допомоги в інтернеті, а просто розберіться у всьому самі: нічого складного тут немає, і нема чого повідомляти стороннім людям код від вашої карти і інші дані, які допоможуть їм заволодіти вашими коштами.

Як замовити виписку

спочатку перейдемо На головну сторінку - зліва вгорі ви знайдете поля для логіна і пароля. Використавши їх, потрапите в особистий кабінет. В Ощадбанку Онлайн виписку по рахунку можна або надрукувати, або ви можете зробити запит на відправку інформації на email.

Відразу ж по центру сторінки ви побачите свої карти і баланс по ним. Тепер необхідно вибрати потрібну і клацнути по її піктограмі - тут має відкритися меню, де будуть всі можливі варіанти отримання даних.

Ви тут же можете роздрукувати виписку, якщо у вас є принтер. Якщо його немає, то тиснемо на «Замовити на електронну пошту» і вводимо свою адресу, а потім вибираємо період і підтверджуємо операцію. Тепер залишилося тільки чекати.

Одного разу пішовши цим нескладним інструкціям, ви запам'ятаєте, як замовити виписку по рахунку в Ощадбанку Онлайн, і це більше не буде для вас проблемою, тим більше що цей спосіб набагато швидше, ніж звертатися за відомостями в банк.

Як відкрити рахунок в банку: Відео

Новости