Як взяти виписку по карті Ощадбанку

  1. Через Ощадбанк Онлайн
  2. У відділенні банку
  3. По електронній пошті
  4. через банкомат
  5. Через SMS-повідомлення
  6. За допомогою мобільного додатка

Кращий спосіб контролювати свої витрати - знати повну інформацію про те, коли, на що і скільки грошей ви витрачаєте щодня. Оскільки всі нарахування в електронному вигляді переводяться на платіжні інструменти, відстежувати зняття грошей і операції по карті Ощадбанку просто. Досить скористатися випискою.

Виписка по карті являє собою список здійснених операцій по вашому платіжному інструменту. Виглядає він як історія списаних або зарахованих коштів із зазначенням дати, часу і суми, що пройшла через картку. Надається як в електронному, так і в роздрукованому вигляді - це залежить від того, який спосіб виведення звіту виберете.

Як отримати виписку з банківської карти для отримання візи?

Якщо ви хочете подивитися надходження і отримати звіт про фінансові потоки на вашому рахунку і простежити вчинені транзакції по картці Ощадбанку, то існує шість доступних способів.

Через Ощадбанк Онлайн

Через Ощадбанк Онлайн

Для того, щоб отримати звіт про операції по карті Ощадбанку цим шляхом, потрібно підключити саму послугу Сбербанк Онлайн і мати доступ в особистий кабінет. Цей спосіб характерний лімітом, встановленим на кількість інформації про проведені операції, а, точніше, - відображаються тільки десять останніх дій (міні-виписка).

  1. ідентифікуючи в особистому кабінеті
  2. в меню Карти знаходимо цікавий для інстуремент
  3. на екрані відразу відображаються три останні вчинені транзакції
  4. для отримання деталізованої інформації надішліть запит, натиснувши на Замовити звіт по e-mail, і протягом 10 хвилин він буде відправлений на зазначену електронну пошту
  5. також існує можливість запиту на отримання Повної банківської виписки, посилання на яку доступна в меню по кожній карті. У новому вікні необхідні відомості відкриються у вигляді таблиці, яка містить дату і суму по кожній транзакції.

При необхідності, можна роздрукувати інформацію по кожній транзакції. Для цього натисніть на назву операції - з'явиться вікно з деталями по ній. Тиснемо на кнопку Друк чека.

У відділенні банку

Для здійснення такого варіанту вам потрібно піти у відділення Ощадбанку, маючи на руках саму карту і документ, що підтверджує особу. Співробітник банку надасть всю необхідну інформацію. Причому зробити це можна у вигляді роздруківки і електронного листа на вашу пошту. Перевага цього способу в тому, що ви можете зробити запит виписку не тільки з останніх дій, але і за будь-який проміжок часу аж до початку дії карти.

По електронній пошті

Цей спосіб передбачає автоматизоване щомісячне надходження звіту про виконані операції по карті Ощадбанку - на вашу електронну пошту приходить текстовий документ з усією інформацією. Для того, щоб користуватися такою послугою, потрібно звернутися в фізичний офіс банку і підключити її.

через банкомат

  1. стандартним способом заходите в меню карти в банкоматі
  2. із запропонованих пунктів вибираєте Інформація та сервіс - Історія карти
  3. йде роздруківка чека із зазначенням всіх проведених операцій за три місяці

Зверніть увагу, що ця послуга платна. Після її здійснення, з рахунку буде списано 15 рублів (ця операція буде вказана вже в наступній виписці).

Через SMS-повідомлення

Тут доступні два варіанти:

  1. відправити SMS-повідомлення на короткий номер 900 з текстом ВИТЯГ ХХХХ, де ХХХХ - постійна комбінація чотирьох останніх цифр номера платіжної картки (вказано на лицьовій стороні). А слово ВИПИСКА можна замінити на одне із запропонованих: VYPISKA, ІСТОРІЯ, HISTORY, ISTORIA. Далі прийде відповідь було надіслане, в якому буде текст міні-виписки по 10 останнім маніпуляціям з картою Ощадбанку
  2. доступна послуга отримання миттєвих відомостей після кожної операції. У цьому випадку на телефон приходить SMS-повідомлення із зазначенням списаних або зарахованих коштів, а також поточний залишок на карті. Це відбувається відразу після проведення транзакції

Обидва способи отримання звіту по зроблених операціях вимагають підключення послуги Мобільний банк, яка здійснюється співробітником Ощадбанку в відділенні фінансової установи.

За допомогою мобільного додатка

Спеціально для клієнтів Ощадбанку розроблений ряд мобільних додатків для операційних систем смартфонів. Серед переліку послуг є і можливість отримання виписки. Для того, щоб переглянути цю інформацію, потрібно натиснути на іконку з годинником, яка зберігає історію проведених маніпуляцій з картою. На Вас чекають будуть надані відомості про те, коли, о котрій, де і скільки грошей пройшло через платіжний інструмент. Також за допомогою пошуку можна вибирати транзакцію по потрібної дати.

Якщо ви користуєтеся кредитною карткою, то в звіті за операціями також буде вказана сума боргу, що залишився (основний борг +%) і щомісячний внесок з метою його погашення.

Читайте також

Як отримати виписку з банківської карти для отримання візи?

Новости