Як носити влітку високі підбори?

Коли власний розум не дає відповіді, треба вдаватися до колективного, я щита.

Хто-небудь з вас, дорогі, вирішив проблему, як носити влітку підбори?

Теоретично я люблю високі підбори. А мій чоловік любить їх навіть практично :)) Тобто щиро вважає, що з усіх мислимих і немислимих витрат, які я виробляю, витрати на туфлі на високих підборах - самі виправдані.

А мій чоловік любить їх навіть практично :)) Тобто щиро вважає, що з усіх мислимих і немислимих витрат, які я виробляю, витрати на туфлі на високих підборах - самі виправдані

Восени і навесні я ношу ці туфлі навіть з відносним задоволенням. А влітку - або ношу і страждаю, або не ношу, і теж страждаю. Тому що іноді хочеться, а іноді - так прямо-таки і треба, виробнича необхідність, ага.

Але влітку у мене ноги втомлюються в п'ять разів швидше, ніж взимку. І стають точно на пів розміру більше, ніж взимку. І набрякають, гади - не те щоб катастрофічно, але цілком достатньо, щоб розтерти пальці в кров.

Я вічно перебуваю в пошуках ідеального охолоджуючого гелю для ніг - вони все-таки якось рятують від набряків. Поки фаворит Alessandro, але цієї весни чомусь не можу його купити. І у вічному пошуку пудри для ніг - найкраща була знайдена рік тому, але загубилася, і я убийте не пам'ятаю її назви. Печаль.

І ще ношу смішні підслідники - НЕ бабусині, а такі-всякі-з-кружавчиками. Але це все-таки несерйозно, тому що навіть кружавчики не завжди нормально виглядають. А якщо у туфель зовсім відкритий ніс - так і зовсім жахливо виглядають.

Тому викликаю до вас, дорогі. У вас є якісь способи боротьби з розбуханням ніг влітку? Або єдиний засіб - ампутація? ..

Пакую валізу в чергове відрядження. Каблуки потрібні. Я в сум'ятті. Вірю в вас.

Хто-небудь з вас, дорогі, вирішив проблему, як носити влітку підбори?
У вас є якісь способи боротьби з розбуханням ніг влітку?
Або єдиний засіб - ампутація?

Новости