Як силіконовий браслет допоможе вам в бізнесі?

  1. Як вам підібрати силіконовий браслет?
  2. Технічні характеристики силіконових браслетів
  3. Стандартні види силіконових браслетів
  4. Нестандартні види браслетів
  5. Як силіконовий браслет може просунути ваш бренд?
  6. Використання браслетів в благодійних акціях
  7. Люди з особливими потребами носять силіконові браслети
  8. Чому силіконові браслети краще купувати у нас?

Силіконовий браслет - модний молодіжний аксесуар, який актуальний сьогодні як серед молоді, музикантів, так і серед різних соціальних груп Силіконовий браслет - модний молодіжний аксесуар, який актуальний сьогодні як серед молоді, музикантів, так і серед різних соціальних груп.

Як вам підібрати силіконовий браслет?

Силіконові браслети бувають різних видів і різного призначення. Тому розглянемо всі різновиди браслетів і дізнаємося, де їх використовують.

  1. Однотонні браслети застосовують з метою виділити певну категорію людей із загальної маси. Так, вони будуть відмінним варіантом для особистого впізнання під час проведення екскурсій та виставок. При цьому світяться однотонні браслети без нанесення будь-якої символіки / логотипів широко застосовуються в якості перепусток для нічних закладів.
  2. Силіконові браслети з нанесенням різних логотипів використовуються в рекламних компаніях, промо-акціях і інших заходах. Їм характерні зносостійкість, вологостійкість. Їх головний плюс - це дешевизна. Завдяки цьому, кожен організатор заходу зможе закупити велику кількість браслетів, не здійснюючи великих витрат.
  3. Браслети з видавленими буквами / гравіюванням використовують в якості брелків для ключів, одягнутих на руку. Це можуть бути ключі від камери схову, кабінки з особистими речами, ключі від готельного номера та інші. Завдана символіка / логотип на браслети відрізняється високою зносостійкістю. Фарба на них не стирається, а ціна, трохи перевищує вартість простих браслетів, виправдовується їх привабливим зовнішнім виглядом.
  4. Тонкі браслети використовують як прикрасу на руку. Завдяки невеликій його ширині на руку можна одягнути кілька браслетів, розширюючи колекцію новими кольорами. У свою чергу еластичність і легкість силікону дозволяє не відчувати його на зап'ясті.
  5. Широкі браслети - це ідеальний атрибут реклами. На широких браслетах можна розмістити багато рекламного тексту (наприклад, брендові написи, малюнки та логотипи). Крім того, замість реклами на них можна відобразити улюблений слоган або назву вподобаної музичної групи. Вартість такого прикраси досить низька, а його ширина, завдяки унікальним характеристикам силікону, не створює проблем під час шкарпетки.
  6. Силіконові браслети з розміщенням логотипів з двох сторін виглядають помітно і яскраво. Тому стають незамінним ідентифікатором будь-якого торжества і заходи. Завдяки яскравому оформленню й гравірування - їх дуже люблять діти і підлітки.
  7. Кільця з силікону також можуть використовуватися в якості впізнання особистості. У порівнянні з браслетами, вони не помітні. У цьому їх позитивна сторона, тому що не будь-який одяг буде поєднуватися з яскравим широким силіконовим браслетом. При цьому силіконові кільця з логотипом є відмінним промо-матеріалом в рекламних акціях.
  8. Силіконові браслети з багатобарвним фарбуванням і нанесенням логотипу дозволяють виділити людини із загальної маси. Їх особлива привабливість полягає в тому, що в браслеті одна половина пофарбована в одну забарвлення, друга ж - пофарбована в інші кольори. Завдяки своїй красі і яскравості вони не тільки виконують роль ідентифікатора, а й дуже подобаються дітям.

Технічні характеристики силіконових браслетів

У силікону багато переваг. А саме:

  • еластичність;
  • зносостійкість;
  • Термостійкість.

Склад у всіх браслетів однаковий - це 100% силікон, який безпечний для здоров'я і не викликає алергії при контакті зі шкірою.

Розміри у силіконових браслетів зазвичай такі:

  • Стандартний Ø 6,5 см - 202х12х2 мм;
  • Підлітковий Ø 5,5 см - 180х12х2 мм;
  • Дитячий Ø 4,5 см - 160х12х2 мм;
  • Широкий Ø 6,5 см - 202х20х2 мм.

Вибір кольорів вражає різноманітністю, тому завжди можна підібрати браслети для певних цілей, який будуть до місця, і будуть відповідати випадку.

Стандартні види силіконових браслетів

Стандартні види браслетів можна розділити на кілька підвидів:

  1. без нанесення
  2. З нанесенням / с виконанням шовкографії
  3. З гравіюванням / втискуванням
  4. двосторонні
  5. під напис
  6. багатобарвні

Нестандартні види браслетів

Нестандартні види браслетів діляться на кілька підвидів:

  1. Широкі (з нанесенням і без нанесення) - розмір 202х20 мм.
  2. Тонкі (з нанесенням і без нанесення) - розмір 180х12 мм.
  3. Кільця (з нанесенням і без нанесення) - розмір 65х12 мм.

Як силіконовий браслет може просунути ваш бренд?

Сьогодні багато компаній вважають за краще силіконові браслети купити для розкрутки свого бренду. Вони вдаються до реклами з використанням силіконових браслетів, де завдано їх логотип або назва виробленого товару. Дизайн такого прикраси виконується не тільки з урахуванням рекламованого товару, але і з урахуванням зовнішнього вигляду браслета, тобто ставка завжди робиться і на його привабливість. До теперішнього часу вже багато політичних і комерційні організації гідно оцінили силіконові браслети, їх довговічність і якість нанесеного малюнка.

Використання браслетів в благодійних акціях

Сьогодні для громадських організацій та некомерційних компаній розповсюдження браслетів набуло особливого значення. Так, силіконовий браслет з його яскравою кольоровою гамою, можна розглядати не тільки з точки зору прикраси, а як ефективний метод самовираження, що дозволяє його власнику показати в навколишньому середовищу свою життєву позицію. Для прикладу можна згадати про організації, що ведуть активну роботу в галузі охорони природи або протистоять її забруднення. Тому володіючи браслетом з логотипом такої організації, її член підкреслює свою приналежність до певної групи, поширюючи, таким чином, відомості про організацію. Тому силіконове прикраса стає просто незамінним і корисним аксесуаром - воно своєю яскравістю, яскравістю притягує сторонній погляд і мимоволі змушує зацікавитися ім.

Сильний ефект створює силіконовий браслет, коли його бачать на руці відомого публічної людини з заслуженим авторитетом в суспільстві. У таких випадках подібний аксесуар може навіть допомогти зібрати кошти для благодійного заходу. Яскравим прикладом може послужити будь-який масштабний змагання, до якого прикуті мільйони поглядів людей. Тут, якщо бути уважними, можна побачити у багатьох спортсменів на руках силіконові браслети, які відображають їх солідарність з якимось рухом або акцією. Нерідко грошові кошти, які збиралися з рекламою на таких браслетах, рятували життя багатьох людей. Таким чином, одягаючи здавалося б просте дешеве прикраса, його власник отримує можливість вплинути на оточуючих і підключити їх до вирішення сучасних і навіть світових проблем.

У багатьох країнах за допомогою іменних браслетів надається допомога нужденному особі. Заходи такого характеру дозволяють за короткий проміжок часу організувати широкі маси населення, об'єднати їх в одному прагненні, і таким чином надати допомогу конкретній людині.

Крім основних цілей, які покладаються на силіконові браслети, варто відзначити, що їх носіння може не мати певних цілей, а розглядатися як просте, оригінальне і дешеве прикраса. Сьогодні такий універсальний силіконовий аксесуар отримав велику популярність у молодіжному середовищі та міцно увійшов в її культуру.

Люди з особливими потребами носять силіконові браслети

Як відомо, силіконові браслети прийшли в Росію з Європи не так давно. Хоча популярність їх за кордоном виявилася не скільки в красі аксесуара, а скільки в його особливе призначення - нести певну інформацію про свого власника. В Америці такі браслети носять ще й люди з певним захворюваннями, де кожної хвороби відповідає свій колір. Серед загальноприйнятих квітів червоний браслет носять СНІД-хворі, з кольором лаванди - онкохворі, кольором срібла виділяють хвороба Паркінсона, браслети з рожевим відтінком носять жінки з раком грудей, сірий колір браслета вибирають хворі на діабет. Значення такого браслета дуже велике. Адже якщо хворий з браслетом виявляється в небезпечній ситуації (наприклад: епілептичний припадок), то за кольором браслета перехожі зможуть зорієнтуватися і надати першу допомогу до приїзду лікарів.
Таким чином, в функції силіконового браслета входить не тільки рішення комерційних, громадських і політичних завдань, а й порятунок життя самої людини.

Чому силіконові браслети краще купувати у нас?

Наша компанія є виробником силіконових браслетів високої якості. Виготовляється даний аксесуар на сучасному обладнанні європейських стандартів.

Ми пропонуємо замовнику придбати браслети різних розмірів і різних кольорів.
Наші грамотні дизайнери завжди готові розробити і відредагувати логотип будь-якої складності.
Співпраця з нашою компанією дозволить замовнику отримати силіконові браслети будь-якої форми з різним колірним рішенням за низькою ціною.

Як вам підібрати силіконовий браслет?
Як вам підібрати силіконовий браслет?
Як силіконовий браслет може просунути ваш бренд?
Чому силіконові браслети краще купувати у нас?

Новости