Як вибрати відеореєстратор для автомобіля? У нас можна купити дешевий відеореєстратор для машини

  1. Високо сиджу, далеко дивлюся ... Стаття про те, як правильно вибрати відеореєстратор для автомобіля....
  2. Як правильно вибрати матрицю камери
  3. Кути огляду відеореєстратора.
  4. Важливо вибирати реєстратор з мікрофоном
  5. кронштейн кріплення

Високо сиджу, далеко дивлюся ... Стаття про те, як правильно вибрати відеореєстратор для автомобіля.

Купівля відеореєстратора в наш час це не примха, а гостра життєва необхідність. Іноді від якості зйомки може залежати результат суднових суперечок. Хороший відеореєстратор так само допоможе у вирішенні проблем з дорожнім шахрайством, так як всі маневри йде попереду машини або обгін при якому Вас підрізали, буде відображений в пам'яті відеореєстратора. Шахрайство існувало, існує і думка, що в Чернігові так не буває помилкове. Отже, для того що б полегшити Вам працю по вибору відеореєстратора для автомобіля Чернігівський магазин авто аксесуарів і електроніки stepshop.com.ua пропонує прочитати нашу статтю.

купити відеореєстратор ви можете у нас в інтернет-магазині в розділі Відеореєстратори.

Для того, що б без переплат купити якісний відеореєстратор, Вам потрібно звернути увагу на наступні характеристики пристрою: торгова марка-виробник, швидкість зйомки, дозвіл відеодоріжки, функція автостоп-старт, інтерфейс, екран попереднього перегляду, кути огляду. Ці характеристики можна сміливо вважати ключовими при виборі будь-якого реєстратора, так як вони є індикаторами хорошого продукту і класу до якого він належить.

Як корабель назвеш, так він і попливе ...

На ринку продажів відеореєстраторів присутня безліч популярних компаній, які конкурують за місце під сонцем.

Mystery торгова марка, яка представлена на ринку часто якісними товарами. Цей виробник робить упор на якість збірки і насиченість функціями, але зовсім забув про зручність використання пристрою. Вся справа в тому що деякі відеореєстратори цієї торгової марки не мають інтуїтивно-зрозумілого меню управління, що в свою чергу ускладнює настройку пристроїв. З недорогих відеореєстраторів цього виробника варто відзначити модель

MDR-600 за вдале і комплексне рішення за недорогу ціну.

RS подбала про бюджетні верстах населення і випустила на ринок декілька бюджетних моделей з досить значними характеристиками.

Відеореєстратори RS часто добре зібрані і відмінно озброєні функціями, завдяки чому стануть хорошим вибором серед безлічі торгових марок. Серед найдешевших слід зазначити RS DVR-01, який має досить хорошою оптикою і дуже низькою ціною. У магазині Степшоп Ви зможете придбати RS DVR-01 за 166 грн.

Supra - відрізняється від своїх конкурентів тим, що її продукція добре налагоджена і розрахована на платоспроможних покупців. Серед її достоїнств можна відзначити відмінну оптику, завдяки якій можна багато чого розглянути. Серед недоліків, напевно, висока ціна деяких відеореєстраторів. Серед всіх моделей відеореєстраторів від Supra слід виділити компактний SCR-700. Цей невеликий відеореєстратор може знімати HD відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду.

Існує безліч різних виробників. Ми показали найбільш популярні в своїх класах, список на цьому не закінчується, і обмежуватися не потрібно. При визначенні вибору відеореєстратора спиратися тільки на назву торгової марки природно не доцільно, але якість багато в чому залежить від назви фірми-виробника.

Як правильно вибрати матрицю камери

Якщо Ви купуєте відеореєстратор з метою додаткового аксесуара в автомобіль, то Вам підійде самий обмежений з низьким дозволом відеозапису, але якщо він потрібен дійсно, то не варто економити на якості відеозйомки.

Дозвіл 640 х 480 дозволяє зняти ситуацію на дорозі в невисоку якість. На відео буде видно основні об'єкти руху, в рідкісних випадках Ви зможете розгледіти номери машин, що їдуть попереду. Серед позитивних сторін можна відзначити відсутність необхідності в карті пам'яті високих класів

Дозвіл 848x480 пікс. дозволяє відобразити події на дорозі більш детально, після чого буде набагато простіше довести свою правоту, так як все, що відбувається буде знято у високій якості з деталізацією до номерного знака. У такі реєстратори потрібно встановлювати флеш-карти 10 класу, так як вони повинні володіти високою швидкістю запису для плавної запису відео потоку. В іншому випадку покупка камери з високим розширенням не буде виправданою.

Дозвіл 1920x1080 пікс. це прерогатива дорогих відеореєстраторів, так званого профі рівня. Вартість таких аксесуарів найчастіше перевищує 2000 грн, але не поспішайте відкидати даний продукт в сторону лише через його дорожнечу. Вся справа в призначенні пристрою. Наприклад, рядовому водієві потрібно бачити лише силуети автомобілів йдуть попереду на дорозі - він бере дешевий відеореєстратор, гонщику ж або автотренеру мало такої якості відео для аналізу поїздки. Купити меблі на замовлення потрібно на сайті КИЕВМЕБЕЛЬ. При високій роздільній здатності буде чітко видно найменші купини, які завадили перемогти в заїзді, або ж невірні дії учня, які привели до аварії. Якщо Ви вважаєте себе професіоналом за кермом, або ж таким є, то Вам потрібен тільки якісний відеореєстратор, який дозволить потім розглянути всі.

Кути огляду відеореєстратора.

Кути огляду відеореєстратора

Іноді при перегляді відео, на якому показано, як пішохід виходить на дорогу в недозволеному місці дуже часто видно сам факт аварії, але не причини появи пішохода на проїжджій частині. Залежно від причин може бути різний результат суперечки в суді, тому потрібно звертати увагу на кути огляду відеореєстратора. Кут огляду 90 градусів притаманний дешевим моделям відеореєстраторів, таким як RS DVR-001d, Miotex MT55CR. Ширина відстеження у таких відеореєстраторів на відстані 40-45 метрів буде дорівнювати 52 метра (приблизно). Але не варто забувати, що при наближенні до автомобіля об'єкта, який залишився осторонь, не буде видно, він залишиться за кадром. Саме тому радимо Вам вибирати відеореєстратор з кутом огляду не менше 120 градусів. 50 метрів вони бачать вже на відстані 20-22 метра. Серед дорогих моделей відеореєстраторів є такі, які бачать з кутом 170 градусів, а це значить, що вони практично не мають мертвих зон.

Важливо вибирати реєстратор з мікрофоном

Практично всі відеореєстратори записують не тільки німе кіно, а й звуки, що відбувається в салоні. Деяким може здатися, що все сказане колі близьких це як мінімум інтимно і тоді відеореєстратор може бути джерелом зайвої інформації для зловмисників, які зламали автомобіль. З іншого боку при рядових поїздках звук записи можна вимкнути натисканням на кнопку (практично на всіх моделях) і включити при необхідності. Наприклад, для фіксації бесіди з працівником ДАІ при неправомірної зупинки транспортного засобу. Відеореєстратор є постійним мовчазним свідком у кожній поїздці.

кронштейн кріплення

кронштейн кріплення

Для воізбежаніе злому автомобіля через наявність відеореєстратора на лобовому склі подбайте про те, що б він легко знімався з ніжки кріплення. Так само при виборі варто віддавати перевагу тим відеореєстраторів, які володіють кронштейнами різнобічної настройки улов нахилу, завдяки чому Ви завжди його зможете встановити в зручному для себе становищі без втрати в правильності зйомки. Кронштейн не повинен бути надто великим, так як він буде закривати огляд дороги, збільшуючи при цьому ризик аварії.

В цілому при виборі відеореєстраторів слід завжди пам'ятати, що іграшки залишилися в дитинстві, а штука, яка буде висіти на лобовому склі це ще один свідок, який завжди об'єктивний в оцінці ситуації. При вдалому виборі Вас ніколи не оштрафують за вигаданим порушень, і Ви завжди зможете оскаржити рішення в суді. Важливо пам'ятати, що в Україні і не тільки відеозапис того, що відбувається це доказовий інструмент, але це не панацея від загроз на дорозі, тому будьте завжди уважні і їздите обережно, дотримуючись ПДР. Щасливої ​​дороги!

Чернігівський інтернет-магазин Степшоп

Новости