Яка взуття в моді

Кращі друзі дівчат - не тільки діаманти, але і взуття! Серед величезного розмаїття моделей туфель, чобіт і сандалій, яку представляють дизайнерами кожен сезон, легко загубитися.

Щоб правильно підібрати взуттєвої арсенал, редакція «Так Просто!» Підготувала для тебе керівництво з найактуальніших новинок 2018 року.

  1. Туфлі-рукавички - це варіант звичних балеток тільки з наявністю супінатора і широкого стійкого каблука. Цікава назва вони одержали через їх властивості щільно облягати ступню, як рукавички. Така модель виготовляється з дуже тонкої шкіри, що дає комфорт і відпочинок ногам цілий день.

    Туфлі-рукавички

  2. Танго. Нескладно здогадатися, що такі туфлі використовувалися під час занять танцями. У 20-х роках минулого століття танго користувалося величезною популярністю. Завдяки цьому танцю були винайдені туфлі з високою твердої п'ятою і стійким каблуком. Дізнатися таке взуття можна за підтримує ремінця на підйомі стопи.

    Туфлі-танго заслужили палку прихильність серед всіх жінок своїм витонченим зовнішнім виглядом і зручністю.

  3. Мері Джейн, героїня коміксу «Бастер Браун», носила круглоносие туфлі на плоскій підошві з ремінцем на підйомі. Світову популярність подібна взуття отримала завдяки актрисі Ширлі Темпл, моделі Твіггі і співачці Кортні Лав.

    Мері Джейн,

    В даний час існують як класичні туфлі подібної моделі, так і на підборах різної товщини і висоти, на танкетці, платформі, шпильці, з різною формою носка.

    В даний час існують як класичні туфлі подібної моделі, так і на підборах різної товщини і висоти, на танкетці, платформі, шпильці, з різною формою носка

  4. Вінклпікери - це взуття на плоскій підошві або з каблуком і з гострим довгим носком. Всі пам'ятають учасників «Бітлз» в звужених брюках і гостроносих черевиках? Легендарна четвірка Ліверпуля прославила гостроносу взуття ще на початку 60-х. А вже з 80-х і по сьогоднішній день вінклпікери вважаються класичної рок-н-рольної взуттям.

    У 2018-му зухвалий гострий мисок переживає новий зліт. Носи вінклпікери з джинсами скинни, розкльошені сукнями, сорочками, косухой.

  5. Сабо - взуття з відкритою п'ятою на дерев'яній платформі носили фермери і ремісники ще в середньовічній Європі. У 70-х роках дерев'яні черевички любила носити легендарна рок-діва Дженіс Джоплін і представники руху хіпі.

    Сабо дуже практичні і універсальні, тому легко поєднуються з різною одягом, як ошатною, так і повсякденному. Найкраще носити їх з одягом з натуральних матеріалів: брюками або спідницями з льону, бавовни, шкіри.

  6. Мюлі - це шльопанці з відкритим задником на підборах будь-якої висоти і товщини. Мюлі стали хітом на тижнях моди сезону весна-літо 2018 року.

    Дизайнери пропонують фантастичний вибір цієї моделі: від сатинових до оксамитових, шкіряних і замшевих варіантів, з плоскою підошвою і каблуком-чаркою, прикрашених камінням і пір'ям.

  7. Бабуши відбуваються з Туреччини і Марокко. Авангардні туфлі характеризуються повністю закритим носком, відкритою п'ятою, плоскою підошвою або невеликою платформою.

    Стилісти пропонують носити їх з прямими брюками, широкими джинсами, асиметричними спідницями. Поспішай обзавестися бабуши до літа, адже їм пророкують попуярность на кілька сезонів вперед!

  8. Біркеншток беруть свою назву від знаменитого німецького бренду Birkenstock. Спочатку їх носили за медичними показаннями, так як вони мають анатомічно правильною формою підошви, яка повторює вигини стопи. Біркеншток слід носити з шортами, брюками, сукнями і сарафанах.

    Біркеншток

  9. Грецькі сандалі або гладіатори бувають високими, низькими, на шнурівці, блискавки або ременях. Своєрідні «літні чоботи» виглядають дуже ефектно з туніками, легкими літніми сукнями, джинсовими рваними шортами, короткими комбінезонами.

    Грецькі сандалі або гладіатори

  10. Еспадрільі - практичні літні туфлі на низькому ходу з каучукової підошвою і верхом з м'якої шкіри або натуральної тканини. Верх виконаний з натуральної щільної тканини, такий як льон або бавовна, а низ доповнений плетеними мотузкою.

    Еспадрільі чудово поєднуються з легкими повітряними сарафанах, спідницями максі, шортами, барвистими туніками, а в якості аксесуару підійде крислатий капелюх. Головне правило - носи еспадрільі на босу ногу.

  11. Сліпони - найзручніша літнє взуття. Нагадують кеди на товстій гумовій підошві, але без шнурків. Сліпони неймовірно легкі, зручні, їх легко надягати і знімати. Завдяки широкій колодці, ця модель чудово підходить тим, кому важко підібрати відповідне взуття.

    Найбільш вдало сліпони виглядають з повсякденним одягом - джинсами, шортами, футболками, толстовки і вітровками. Сліпони універсальні за рахунок своєї лаконічної форми.

  12. Топсайдери є різновидом мокасин, виготовляються з текстилю або шкіри. Дізнатися їх можна по товстій рифленій підошві білого кольору і шнурку, протягнутої вздовж усього задника.

    Підходять під класичний і спортивний стиль одягу: літні брюки, шорти, джинси з підворіть. Доречні з ними будуть сукні та спідниці з розкльошені подолом вище колін. Топсайдери не передбачають носіння шкарпеток, навіть самих коротеньких!

  13. Оксфорди. Перше, що спадає на думку, коли чуєш «Оксфордські туфлі» - це манірні джентльмени і леді з вищого суспільства Великобританії. Варто тільки подивитися на них, щоб зрозуміти - ніхто не зможе встояти перед класикою.

    Яке взуття вибрати, якщо захотілося романтики і вінтажного витонченості в образі? Однозначно оксфорди! Вони поєднуються практично з чим завгодно. Пам'ятай про одне: щиколотка повинна бути видна.

  14. Монки отримали свою назву завдяки католицьким монахам, які носили взуття з ремінцями і пряжками. Така застібка дозволяла швидко і без зусиль знімати і одягати взуття під час молитви.

    Монки виглядають аскетично і просто, хоч і відносяться до стилю денді. В цьому році вони присутні в колекціях практично всіх модних дизайнерів. Монки прикрасять будь-які жіночі штани, завужені штани, джинси, довгі спідниці та сукні.

  15. Броги - це прикрашені перфорацією черевики на плоскій підошві, доповнені шнурівкою. Згідно з легендою, шотландці робили у взутті дірочки, щоб та швидше висихала від вологи. Згодом така потреба відпала, перетворившись в елемент декору.

    Брогірованная взуття підходить до будь-якого одягу в стилі casual - прямим джинсам, жакетів, тренч, штанів і сорочок.

  16. Лофери корінням сягають скандинавським рибалкам, які обмотували ноги двома шматками шкіри, скріплюючи їх тонким ремінцем. Багато хто плутає лофери з мокасинами. Але їх легко відрізнити: лофери завжди виготовляють виключно зі шкіри та без шнурівки, а мокасини можуть бути прикрашені шнурівкою і шиються з цільного шматка замші або тканини.

    Цього літа в тренді моделі з гострим носком і яскравих кольорів, а також сріблястих і металевих відтінків.

Сучасні тенденції, як правило, більш еволюційні, ніж революційні. Нас занурюють в реальність, постійно підтримувану спогадами про минуле . Щось, що здається абсолютно новим, - вже існувало раніше.

Тепер ти знаєш, яке взуття модна в цьому сезоні! Які стилі та форми тобі припали до душі? Хотіла б придбати собі незвичайну взуття ? Поділися своїми враженнями в коментарях.

Автор статті

Редакція «Так Просто!»

Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!

Всі пам'ятають учасників «Бітлз» в звужених брюках і гостроносих черевиках?
Які стилі та форми тобі припали до душі?

Новости