Академія ВОІВ

  1. Наші програми
  2. Програма співпраці з вузами
  3. проекти

Лінгвістична підтримка: Прохання взяти до відома, що не всі розділи сайту переведені на зазначені мови. Якщо обрана Вами сторінка не існує російською мовою, то Ви будете перенаправлені на її англійську версію.

Академія - це провідний центр навчання і підготовки в області інтелектуальної власності (ІС), призначений для держав-членів ВОІВ, перш за все з числа країн, що розвиваються і найменш розвинених країн (НРС), а також країн з перехідною економікою. Завдання Академії - сприяти підготовці кадрів в галузі ІВ, що має найважливіше значення для інноваційної діяльності.

Завдання Академії - сприяти підготовці кадрів в галузі ІВ, що має найважливіше значення для інноваційної діяльності

Відео: короткий огляд діяльності Академії ВОІВ

Наші програми

Ми працюємо в рамках чотирьох програм, що пропонують широкий вибір загальних і спеціалізованих курсів з тематики ІС і розрахованих на різну цільову аудиторію:

  • представники директивних органів і державних установ;
  • винахідники і автори;
  • керуючі в комерційному секторі і фахівці в області ІС;
  • студенти і викладачі, які спеціалізуються на дисциплінах ІС;
  • представники громадянського суспільства.

Курси поєднують очний і дистанційний методи навчання і читаються експертами в області ІВ. Каталог курсів містить інформацію про зміст всіх курсів.

Каталог курсів   містить інформацію про зміст всіх курсів

(Фото: WIPO / Berrod)

Програма співпраці з вузами

Спільні програми навчання магістрів за тематикою ІС, запропоновані в рамках взаємодії з низкою авторитетних вузів всього світу.

проекти

В якості одного з головних інструментів розвитку Академія підтримує тісні зв'язки з Комітетом з розвитку та інтелектуальної власності (КРИС) і реалізує ряд проектів КРИС, орієнтованих на подальшу підтримку зусиль по зміцненню потенціалу в сфері ІВ. Академія також займається і іншими проектами, наприклад обслуговує навчальну платформу «ІС для молоді та викладачів» в рамках програми дистанційного навчання.

З моменту свого заснування в 1998 р Академія ВОІВ постійно розширює і зміцнює співтовариство своїх партнерів, випускників, експертів в галузі ІВ ​​і інших викладачів, які сприяли її успішної діяльності.

Дора Саламбо, Товариство з охорони авторських прав Малаві

«Я застосувала знання, отримані в рамках програми, при перегляді Закону про авторське право Малаві, оскільки нам необхідно було врахувати наявну передову практику ... Це також допомогло нам як країні, і це найважливіший результат програми дистанційного навчання, організованої Академією».

Адел Овейда, Патентне відомство Єгипту

«Угода, підписана між Патентнимвідомством Єгипту і Академією ВОІВ, виявилося вельми корисним для нашого відомства. Участь 15 наших співробітників в організованому Академією першому курсі навчання викладачів дозволило підвищити ефективність їх роботи ».

Марія де лос Анхелес Санчес Торрес, Відомство промислової власності Куби

(Про програму підвищення кваліфікації) «Перш за все я хотіла б сказати, що вона була постійним елементом співпраці між Відомством промислової власності Куби і Академією ВОІВ».

Масаши німоти, Патентне відомство Японії

«У последенего 20 років Японія також брала участь в різних заходах з розвитку кадрових ресурсів у різних сферах ІС, що проводилися Академією ВОІВ на базі використання цільових фондів Японії, що є в розпорядженні ВОІВ».

Керрі Фол, Національне відомство управління інтелектуальною власністю Південної Африки

«ІС - це, звичайно, не самоціль, і, мені здається, самий цінне в роботі літньої школи з проблем передачі технології - це те, що на її заняттях все частіше йдеться про методи використання ІС для реалізації вашої Порядку денного в галузі розвитку в конкретних країнах ».

Хен Сік Лім, Відомство ІС Республіки Корея

«Академія ВОІВ, яка не тільки накопичила величезний досвід навчання фахівців в області ІС, а й створила розгалужене глобальне співтовариство, є для нас, безумовно, найкращим партнером. Саме тому Корея тісно співпрацює з Академією, і ми сподіваємося на подальше підвищення рівня цієї співпраці в майбутньому ».

Новости