Акція в салонах "Білайн": пропозиція "Поговоримо" з безлімітними дзвінками на всі номери

ПАТ "ВимпелКом" (бренд "Білайн") оголошує про запуск спеціальної пропозиції тільки в салонах "Білайн": акційного тарифу "Поговоримо" з безлімітними дзвінками і пакетом мобільного інтернету.

Клієнти зможуть взяти участь в акції і підключити "Поговоримо" в салонах "Білайн" з 14 червня. Володарі тарифу без обмежень і додаткових витрат можуть дзвонити на будь-які номери на території Росії, в тому числі абонентам інших мобільних операторів і в подорожах по країні в мережі "Білайн". Крім безлімітних дзвінків, в пакет "Поговоримо" включені 5 Гб мобільного інтернету, які можна використовувати протягом місяця.

Абонентська плата нараховується щотижня і становить для челябінців 175 рублів.

Абонентська плата нараховується щотижня і становить для челябінців 175 рублів

- Власна мережа офісів продажів "Білайн" виросла в два рази і стала однією з найбільших роздрібних мереж в країні. Ми не тільки стаємо ближче до клієнтів, але і хотіли б, щоб яскравих приводів приходити в наші салони ставало якомога більше. Для тих, хто віддає перевагу голосове спілкування і хоче стати ексклюзивним володарем справжнього безлімітного тарифу, ми створили особливий тариф "Поговоримо", - розповіла віце-президент з маркетингу масового ринку ПАТ "ВимпелКом" Ірина Лебедєва.

Акційний тариф "Поговоримо" доступний тільки для нових підключень і тільки в мережі салонів "Білайн" протягом трьох місяців - пропозиція діє з 14 червня по 31 серпня 2018 року.

Більш детальна інформація про параметри тарифу доступна на https://beeline.ru/customers/products/mobile/tariffs/details/pogovorim

Новости