Акції Microsoft (онлайн) - Як купити, Дивіденди і Аналітика

  1. Курс ціни акцій Microsoft на біржі - Живий Графік
  2. Дані про цінні папери емітента
  3. Дочірні компанії
  4. Як купити акції Microsoft в Росії
  5. Як заробити на акціях Microsoft
  6. Головні акціонери
  7. дивіденди
  8. Динаміка вартості акцій Microsoft
  9. Фактори впливу на вартість акцій Microsoft
  10. перспективи компанії

Microsoft Corporation - великий IT-розробник з штаб-квартирою в Редмонде, США. Основний напрямок - розробка і реалізація програмного забезпечення (Windows, Office, ігри, хмари), хоча корпорація пробує себе і в нетипових сферах. Це ігрові приставки X-BOX, мобільні телефони Lumia і планшети Surface, вироблені по OEM-контрактами. Капіталізація в 2015 році - 440 млрд. Дол. США.

Курс ціни акцій Microsoft на біржі - Живий Графік

Вартість акцій Microsoft на біржі NYSE прямо зараз:


Засновниками Microsoft вважаються Білл Гейтс і Пол Аллен, які почали свій бізнес з розробки інтерпретатора однієї з мов програмування для популярного в середині 70-х років комп'ютера марки Altair 8800.

На сьогоднішній день бізнес корпорації пов'язаний не тільки з розробкою ПЗ, але також і з випуском ігрових консолей, планшетних комп'ютерів, а також аксесуарів для ПК і ноутбуків. Загальна чисельність фахівців, що працюють в компанії, досягає 127 тис. Чоловік.

На сьогоднішній день Microsoft Corporation, фактично, контролює ринок офісного ПЗ.

Дані про цінні папери емітента

Картка компанії

Microsoft Corporation Програмне забезпечення, консолі, ноутбуки, планшети, смартфони Підстава 1975 рік Штаб-квартира Редмонд, штат Вашингтон, США Засновники Білл Гейтс, Пол Аллен Основні торгівельні майданчики NASDAQ Тикер MSFT CUSIP 594918104 ISIN код US5949181045 Номінал 0,00000625 USD Кількість акцій в зверненні 7 860 466 856

Акції компанії Microsoft Corp. звертаються на біржі NASDAQ , Кодування з лістингу (тікер): MSFT. Первинне IPO відбулося в 1986 році обсягом 300 000 акцій стартовою ціною $ 21 за акцію.

Папери Microsoft Corporation входять в розрахунок великого числа біржових індексів, до яких можна віднести: S & P 500, S & P 100, Dow Jones, Nasdaq 100, Nasdaq Comp. та інші. Включення акцій до розрахунку найбільш популярних біржових індикаторів американського фондового ринку робить папери корпорації одними з найбільш привабливих для інституціональних інвесторів, що відносяться до сектору колективних інвестицій.

Офіційна сторінка для інвесторів: https://www.microsoft.com/investor

Середній обсяг торгівлі - 38-40 млн. Акцій на добу, середня прибуток на одну просту акцію - $ 1.44, дата виплат дивідендів припадає на листопад-грудень. Торги йдуть в загальному порядку біржі NASDAQ, з 09:30 до 16:00 за північноамериканським часу, різниця з Москвою - + 8 годин. Вихідні дні - субота і неділя.

Дочірні компанії

У корпорації є безліч дочірніх організацій, при цьому деякі з них були створені на основі раніше придбаних компаній. Найбільш відомими є: Microsoft Mobile і Skype Limited.

  • Microsoft Mobile була заснована в 2014 році. Ця компанія утворена на базі підрозділу Devices & Services фінського виробника Nokia і займається випуском і реалізацією стільникових телефонів і смартфонів. Її штаб-квартира розташована в фінському місті Еспоо.
  • Skype Limited була придбана Microsoft в 2011 році і з цього часу є дочірньою організацією американської корпорації. Люксембурзька компанія Skype Limited широко відома своїм інтернет сервісом голосового і відеозв'язку.

Крім цього, в структурі корпорації є і дочірні компанії, які активно займаються виведенням на ринок, просуванням, реалізацією, а також і підтримкою користувачів ПЗ Microsoft в різних країнах і регіонах світу. До таких дочірнім організаціям можна віднести: Microsoft India, Microsoft Japan, Microsoft United Kingdom і інші.

Як купити акції Microsoft в Росії

Акції Microsoft можна купити у брокера, який має вихід на біржу NASDAQ і, бажано, без посередників. За законодавством РФ, російські інвестори можуть купувати акції іноземних компаній, тільки володіючи статусом Кваліфікованого інвестора, який видає сам брокер при дотриманні вимог, суть яких зводиться до мінімальної суми інвестицій 6 000 000 рублів. Щоб обійти такі жорсткі рамки, все зводиться до того, щоб інвестувати через іноземних брокерів, які не підкоряються законам РФ. В цілому, більшість російських брокерів так і працюють, маючи реєстрацію за кордоном. Наприклад, всім відомий Форекс Клуб, для діяльності з іноземними акціями, має дочірню компанію Libertex , Яка працює за законодавством ЄС і надає вихід на всі світові фондові ринки, в тому числі, і NASDAQ.

Купити акції Microsoft не складе труднощів - швидка реєстрація, миттєве поповнення рахунку і доручення брокеру на покупку акцій Купити акції Microsoft не складе труднощів - швидка реєстрація, миттєве поповнення рахунку і доручення брокеру на покупку акцій.

  • Інвестори хочуть купити акції Мікрософт і отримати на руки красиві паперу, але цього не буде - акції звертаються в бездокументарному вигляді, а ваш обліковий запис буде зберігатися в центральному депозитарії і реєстрі Microsoft.

Багато переживають, що брокер прогорить і закриється, і кругом обман - якщо припустити що брокер закриється, ваші дані будуть в реєстрі компанії, брокер ж виступає лише як посередник, тому ви можете купити цінні папери Microsoft з одним брокером, а продати вже з іншим.

Заробити на акціях можна і з CFD , Де також можна отримувати дивіденди.

Кращі брокери для інвестицій в акції

брокер FinmaxFX пропонує величезну кількість акцій. Більшість брокерів прагне дати доступ тільки до найпопулярніших NYSE або NASDAQ, але у FinmaxFX є величезна кількість європейських і азіатських акцій, велика кількість індексів, і звичайно, цінні папери з американських бірж, включаючи і вітчизняні компанії. Брокер надає професійну торгову платформу і кращі умови.

Регулюється FSA і в Росії ЦРОФР. Мінімальний депозит $ 100.

Офіційний сайт: FinmaxFX

Офіційний сайт:   FinmaxFX

платформа Libertex належить брокеру, який працює більше 20 років. Сама платформа знаходиться під контролем європейських регуляторів CySEC і MiFID. Тут ви знайдете величезну кількість акцій, фондових індексів, ETF фондів і не тільки.

Брокер пропонує величезну базу активів, академію (програми навчання), постійно проводить вебінари, надає аналітику і має дуже зручну торговельну платформу, до якої підключено велику кількість індикаторів. У самій платформі є блок з останніми новинами і прогнозами російською мовою. Мінімальний депозит $ 200.

Офіційний сайт: Libertex

Офіційний сайт:   Libertex

брокер eToro пропонує величезну кількість акцій і ETF на американських, європейських і азіатських ринках. Більш ніж 12 річний досвід роботи, регуляція CySEC, інвестиційні фонди на ринку акцій, готові портфелі та інші інвестиційні можливості. Професійний брокер для покупки і заробітку на цінні папери. Мінімальний депозит $ 500.

Офіційний сайт: eToro

Як заробити на акціях Microsoft

Крім інвестицій і покупки акцій Microsoft класичним способом, ви можете отримати величезні прибутки, купуючи бінарні опціони .

Це цікавий інструмент для заробітку на фондових активах - від 70% прибутку за кожну угоду, яка може тривати всього хвилину, п'ять або десять - термін угоди інвестор призначає сам. Щоб заробити на бінарних опціонах, потрібно тільки вказати умову опціону - Вгору або Вниз - ціна буде рости або падати в зазначений термін. Якщо прогноз справдиться - ви отримуєте прибуток в розмірі 70% від суми інвестиції.

Система дуже проста, все торгівля здійснюється буквально з двох кнопок.

Як і у всіх фондових інструментів, бінарні опціони мають спеціальних брокерів. Найпоширенішим і надійним є FiNMAX .

Мінімальний депозит у брокера 100 USD, а мінімальна угода від 10 USD.

На відміну від класичного придбання акцій, тут ви можете отримати прибуток, практично, миттєво, через 1, 5, 10, 15 хвилин - час операції ви вибираєте самі, а прибуток фіксована і відома до відкриття опціону, в межах 70-75% в залежності від активу.

Рекомендовані для вас статті:

Головні акціонери

Значна кількість акцій корпорації Microsoft знаходиться у вільному обігу. Але при цьому є акціонери, які володіють великими пакетами паперів емітента. Наявність великих власників акцій призводить до того, що ціна активу не піддається різким змінам.

Найбільшою кількістю паперів компанії володіють такі інвестори:

  • The Vanguard Group, Inc., Яка контролює 6,8% від всіх акцій компанії.
  • Capital World Investors, що володіє 4,8% від усієї кількості акцій.
  • State Street Corporation, яка контролює 4,09% всіх акцій.
  • BlackRock Institutional Trust Company, що володіє 2,71% від усієї кількості акцій.
  • Rowe Price Associates, Inc., Яка контролює 2,47% всіх акцій компанії.
  • FMR, LLC, яка володіє 2,29% від усієї кількості акцій.
  • Wellington Management Company, яка контролює 1,46% всіх акцій.
  • The Bank of New York Mellon, що володіє 1,59% від усієї кількості акцій компанії.
  • BlackRock Fund Advisors, яка контролює 1,46% всіх акцій
  • JPMorgan Investment Management Inc. , Яка контролює 1,2% від усієї кількості акцій компанії.

Серед основних власників паперів корпорації є інвестиційні компанії та фонди, а також депозитарії, які є номінальними власниками і не розкривають імена справжніх власників пакетів акцій Microsoft Corporation. До таких депозитаріям відносяться The Bank of New York Mellon і JPMorgan Investment Management Inc. , А також, ймовірно, і інші організації.

дивіденди

Американський емітент регулярно і щокварталу виплачує дивіденди.

за цим посиланням ви можете перейти на офіційний і оновлюваний документ Excel з даними про виплати дивідендів.

Як показує практика, щорічна прибутковість дивідендів досягає до 2,9% від курсової вартості акцій. Цей папір може бути цікава для тих інвесторів, хто хотів би володіти біржовим активом, ціна якого може підвищуватися, а крім того, такий актив забезпечує надходження щоквартальних виплат власникам. Зокрема, цінні папери цього американського емітента можуть бути цікаві інвестиційним і хедж фондам.

Динаміка вартості акцій Microsoft

Після кризи 1998 року, цінні папери корпорації змогли відновити колишні позиції до кінця 1999 року. Потім акції почали падати разом з паперами інших високотехнологічних компаній, які торгувалися на американському ринку. Ця криза, викликаний зниженням інтересу інвесторів до високотехнологічного сектору економіки, призвів до падіння паперів багатьох емітентів, що торгуються на ринку NASDAQ.

Надалі, починаючи з кінця 2000 року, акції компанії почали відновлювати свою вартість, але динаміка такого руху була невеликою. Висхідний тренд, за паперами, тривав до кінця 2007 року. За рахунок недостатньої довіри з боку інвесторів до високотехнологічних компаній, вартість акцій Microsoft не змогла досягти такої ж величини, яка була зафіксована на пікових значеннях в кінці 1999 року. Потім фінансова криза 2008 року призвела до формування по акціях емітента спадного тренда, який завершився на початку 2009 року. Після чого сформувався і почав активно розвиватися висхідний тренд.

В даному вікні відображаються сьогоднішні котирування акцій Майкрософт, а також ключові фундаментальні показники компанії.

Фактори впливу на вартість акцій Microsoft

На котирування цінних паперів впливає велика кількість інформації, яка стосується як ринку цінних паперів, так і перспектив розвитку в секторі високих технологій. Зокрема, якщо американська фондова біржа зростає, то це часто призводить до підвищення вартості багатьох паперів.

При роботі з акціями Microsoft на невеликих проміжках часу, бажано звертати увагу на індикатори і осцилятори, які використовуються в технічному аналізі ринків. Крім цього, при внутрішньоденної торгівлі часто потрібна аналітика не тільки за обраним активу, але і по всьому ринку.

Якщо планується отримання прибутку від біржового активу в середньостроковій або довгостроковій перспективі, то бажано враховувати можливі дії з боку влади США, націлені на надання преференцій американським компаніям на ринку країни.

На акції можуть впливати такі фактори:

  • Розвиток безкоштовних версій офісного ПЗ, аналогічного тому, яке пропонує компаній Microsoft, зокрема, безкоштовні пакети офісних додатків. Це може привести до падіння виручки і прибутку американської корпорації.
  • Перспективи розвитку надійних та безкоштовних ОС, призначених для ПК і ноутбуків. Це може привести до падіння виручки компанії від продажу нових версій ОС Windows.
  • Інтерес світових інвесторів до американського фондового ринку. Такий інтерес може забезпечити попит на папери компаній, що входять в розрахунок найбільш популярних біржових індексів. До числа таких паперів відносяться і акції цієї корпорації.

Також котирування цінних паперів американського емітента залежать від перспектив розвитку ринку ПК, ноутбуків, планшетних комп'ютерів і смартфонів. Якщо в світі існує хороший попит на вироби сучасної електроніки, то це допоможе корпорації Microsoft підвищити виручку і прибуток від продажу ПО, а також від надання інших послуг.

Основним продуктом Майкрософт, що приносить велику частину прибутку, є програмне забезпечення - Windows і Office Основним продуктом Майкрософт, що приносить велику частину прибутку, є програмне забезпечення - Windows і Office. Також активно розвиваються хмарні технології OneDrive і Azure. На позитивних очікуваннях інвесторів позначаються як контракти на поставку софта в великі організації, так і укладання партнерських угод з виробниками електроніки про збірку.

Акції Microsoft добре піддаються аналітиці, також входять до складу індексу NASDAQ 100 .
Інвестори аналізують компанію з точки зору довгострокового прибутку. Це, звичайно, фундаментальний аналіз компанії, її довгострокові плани на розвиток і завоювання нових ринків.

Трейдери можуть заробляти на більш коротких події, як наприклад, підсумки зборів акціонерів, публікація фінансових звітів, випуск в продаж нових продуктів. Вся інформація за цими подіями друкується на офіційному сайті для інвесторів. Анонси активно обговорюються в авторитетних виданнях як Wall Street Journal, Market Watch та інших, там і можна знайти думки аналітиків, дані за очікуваннями інвесторів і інші новини, які будуть мати вплив на поточний день.

Переваги акцій Microsoft Corporation

Не забувайте про те, що фондовий ринок містить ризики, тому перед тим як купити акції Microsoft, аналізуйте ринок, компанію, економіку, розраховуйте терміни інвестиції.

перспективи компанії

Найближчим часом американська корпорація планує нарощувати зусилля, спрямовані на просування мобільних версій ОС Windows. Для цього плануються розробки із залученням фахівців дочірньої компанії Microsoft Mobile, нових електронних пристроїв, на які в подальшому буде встановлена ​​мобільна версія цієї операційної системи. Зростання кількості користувачів пристроїв з попередньо встановленою ОС Windows, може привести до того, що аналітика акцій Microsoft Corporation значно покращиться.

Крім мобільного сегменту бізнесу, менеджмент американської корпорації, можливо, буде і далі активно розвивати і напрям ОС Windows, яке призначене для установки на ПК і ноутбуки. Активний розвиток операційних систем цього сімейства може підвищити прибуток і виручку, що допоможе поліпшити прогноз по паперах компанії. Якщо такі перспективи враховувати при торгівлі, то це дозволить краще зрозуміти те, коли і як купити акції Microsoft з тим, щоб отримати хороший прибуток.

Є ймовірність, що в майбутньому американська корпорація продовжить придбання інших компаній, що належать до сектору високих технологій. Така покупка може допомогти диверсифікувати бізнес американського емітента, підвищить вартість акцій Microsoft і зробить папери емітента привабливими для багатьох інвесторів.

1000 Town Center # 2000, Southfield, MI 48075, Сполучені Штати

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter! Величезне спасибі вам за допомогу, це дуже важливо для нас і наших читачів!

Новости