Яке білизна краще носити під прозорий одяг

  1. Боді
  2. комбінація
  3. Білизна в ретро-стилі
  • джерело:
  • Rexfeatures

Ірина Сімейка Автор

Останнє роки одяг стає все більш прозорими, а образи зірок для світських виходів і зйомок в кліпі - все відвертіше. Мереживо, сітка, тонкий шовк - сукні з цих тканин мають шалену популярність. Дізнайся, яку білизну вдягати під такі наряди.

Боді

Універсальний і максимально комфортний вид білизни немов призначений для того, щоб його носили під просвічуються наряди. Крім того, що боді вдало справляється з роллю «другої шкіри», так ще й добре коригує фігуру, тягнучи все зайве і підкреслюючи вигини. Мереживний або з цнотливого бавовни, тілесного або чорного кольору - вибирати тобі!

комбінація

Улюблений вид білизни жінок зі старого кіно і наших бабусь може виручити в ситуації з прозорою сукнею, варто лише його надіти під низ і про зайвої відвертості наряду залишиться лише натяк. Рекомендуємо вибирати комбінації з мінімум декору, прозорих вставок і мережива.

Білизна в ретро-стилі

Купальники і білизна в стилі ретро набирає обертів - йому віддає перевагу все більше модниць. А головне, така білизна достатньо скромно виглядає в поєднанні з відвертими сукнями. Закритий ліф моделі балконет і трусики з посадкою на талії більше схожі на костюми дівчат з пін-ап плакатів, а не на те, слід ховати від сторонніх очей.

В ТЕМУ: Як одягнутися в стилі модних 90-х років

Новости