Яке нижню білизну подобається чоловікам?

  1. колір
  2. Зніми це негайно!
  3. Тканина
  4. Зніми це негайно!
  5. форма
  6. Ти скажеш - «Всі чоловіки різні!»

Жінка без одягу зовсім збуджує чоловіка менше, ніж жінка в красивому білизна.

Навіть якщо твоє нижню білизну здається тобі вкрай хвилюючим, не факт, що воно схвилює партнера. І нехай він запевняє, що йому все одно, будь ти навіть в бабусиних панталонах - не слухай! Вибираючи між бабусиними панталони і пікатним білизною, він вибере другий варіант. Будь спокусливою завжди, а щоб ночі були особливо пристрасними, врахуй чоловічу думку у виборі білизни. Не варто питати безпосередньо - збережи інтригу. У нашому дайджесті ти дізнаєшся, яке нижню білизну зводить чоловіків з розуму, а яке геть відбиває бажання близькості.

У нашому дайджесті ти дізнаєшся, яке нижню білизну зводить чоловіків з розуму, а яке геть відбиває бажання близькості

колір

Що вибирають чоловіки?

Чоловіки визнають червоний колір самим збудливим. Якщо на світлофорі червоний означає сигнал «стоп», то на жінці він працює як заклик до «дії». Одягнувши червону білизну, ти автоматично виглядаєш в очах чоловіка пристрасної, впевненою в собі і готової до експериментів в ліжку.

Одягнувши червону білизну, ти автоматично виглядаєш в очах чоловіка пристрасної, впевненою в собі і готової до експериментів в ліжку

На другому місці - чорну білизну. Але є невелика обмовка: воно повинно бути напівпрозорим. Чоловіки вважають, що чорний носять жінки романтичні і з вельми багатими еротичними амбіціями. «Жінка в чорному» - це навіть звучить сексуально!

«Жінка в чорному» - це навіть звучить сексуально

Третє місце дістається білому білизни. Сліпуче білий колір просто карколомно виглядає на засмаглому тілі. Також досить цінителів «хижих» кольорів: леопардового, зміїної і тигровій. Все-таки живий ще в чоловіках тваринний інстинкт!

Все-таки живий ще в чоловіках тваринний інстинкт

Зніми це негайно!

Зелений, синій, тілесний, жовтий, помаранчевий - ці кольори антісексуальную в його очах. А якщо ти одягнеш в ту саму ніч білизна в горошок, квіточку або пудровий-рожеве з ведмедиками, то тут події можу розвиватися за двома сценаріями: тебе або попросять все це зняти (що в принципі непогано), або секс доведеться відкласти. На жаль ...

Тканина

Що вибирають чоловіки?

Чоловіків збуджують гладкі тканини з легким блиском, такі як сатин, шовк і атлас. Вони не тільки спокусливо переливаються на тілі і надають кольору насичений відтінок - до них також приємно торкатися. А тактильні відчуття в сексуальних відносинах мають мало не вирішальну роль!

А тактильні відчуття в сексуальних відносинах мають мало не вирішальну роль

Зніми це негайно!

Бавовняні вироби залиш для повсякденного носіння. У них зручно і комфортно ... Так, але чоловіки вважають їх нецікавими і занадто вже простими.

форма

Що вибирають чоловіки?

  • З трусиків найбільш «апетитними» чоловіки визнають: танга, бразільяна, стрінги і шортики. До слова про останні: мереживні шортики багатьох чоловіків приводять в повний захват - візьми на замітку!
  • Величезний інтерес у сильної статі викликають корсети, напівпрозорі сорочки і боді. Якщо в твоєму гардеробі їх немає - запиши ці моделі в список «особливо важливих» покупок!
  • Бюстгальтер Half-bra робить груди дуже спокусливою. Твоєму чоловікові сподобається легка відкритість!
  • Запитай хоч одного представника чоловічої статі, як він ставиться до панчіх і підв'язка. І він відповість тобі, що це найбільш хвилюючі деталі в жіночому образі. Не зневажай дрібницями!

Зніми це негайно!

Класичні труси-сліпи, спортивні бюстгальтери, моделі з надлишком рюш і різних вставок, а також надмірно відкрите білизна - це якщо не злякає, то як мінімум не викличе ніякого інтересу у твого партнера.

Ти скажеш - «Всі чоловіки різні!»

Для більшої конкретики виділимо кілька типів чоловіків і їх переваг:

  • романтик: без сумнівів оцінить шовкове і мереживну білизну в комплекті з розкішними панчохами. Він любить гармонійні образи. Особливих переваг у нього немає, тому ти просто можеш вибрати білизну за своїм смаком, але прислухаючись до загальних порад, зазначеним вище;
  • «Бед бій»: обожнює експерименти, провокації і інтриги. Йому складно догодити, але можна! Він оцінить нестандартний хід, який буде для нього сюрпризом.
  • естет: з ним буде трохи складніше, ніж з іншими. Для нього секс - це гра, а твоє нижня білизна - виклик. Не зневажай новими моделями, квітами і матеріалами, щоб підтримувати його інтерес!
  • байдужий: йому все одно що ти одягла. Сумно, адже ти так старалась ... Швидше за все причина криється куди глибше - поговоріть по душах і вирішите її, і тоді іскра знову повернеться до вашого сексуального життя.

Не забувай: чоловіки люблять очима і залишаються з жінкою назавжди, якщо вона не проти експериментів. Дивуй його якомога частіше, потіш новинками і не зупиняйся на одному комплекті! У сексуальній білизні ти і сама будеш відчувати себе бажаною - чоловіки це відчувають інтуїтивно.

PS Ти порилася в гардеробі і зрозуміла, що все твоє білизна нікуди не годиться? Ще буде час влаштувати шопінг, а поки зніми все! вчені говорять , Що нагота зближує партнерів якщо практикувати її зрідка!

PS Ти порилася в гардеробі і зрозуміла, що все твоє білизна нікуди не годиться?

Новости