Які бувають моделі блузок і що таке батник?

  1. Виділяють кілька видів блузок в залежності від крою
  2. Що таке жіночий батник?

Блузка, як елемент жіночого одягу, завжди залишається в моді з сезону в сезон. Вона настільки універсальна, що її можна носити протягом усього року в незалежності від погоди. Вона прекрасно буде виглядати і взимку, і влітку.

Блузка шиється з тонкого матеріалу, тому виглядає дуже витончено і жіночно. Будь-яка модель цієї жіночого одягу містить такі елементи, як рукава, манжети і комір. Деякі блузки застібаються на гудзики, але зустрічаються екземпляри у вигляді тунік. Цікавий факт: гудзики на жіночих блузках розташовані на лівій стороні, а на чоловічих сорочках - на правій. За цією ознакою можна легко відрізнити жіночий вид одягу від чоловічих сорочок. Правильно підібрана за стилем і колірною гамою блузка прекрасно доповнить Ваш образ, надавши йому яскравих фарб або ж, навпаки, ніжності і невинності. Вибір моделей великий як за кольорами, так і за фасонами http://vospeta.ru/about/return/ .

Виділяють кілька видів блузок в залежності від крою

  • блузки з втачними рукавами;
  • блузки з суцільнокроєними рукавами;
  • блузки з рукавами «реглан»;
  • блузки без рукавів.

Ви можете вибрати собі будь-яку модель під певний образ, захід або просто під настрій. Не бійтеся експериментувати і пробувати різні варіанти. Серед такої великої кількості видів блузок кожна жінка безперечно знайде ту модель, в якій буде виглядати чарівно.

Що таке жіночий батник?

Батник вважається одним з найбільш поширених і стильних видів жіночих блузок. Це така блузка, яка зшита за фасоном чоловічої сорочки. За кроєм вона приталена, тому дуже вигідно підкреслює красиву талію жінки. Стилісти рекомендують носити батник навипускс застібкою на планці.

Якщо Ви віддаєте перевагу діловий стиль в одязі, то для Вашого костюма батник просто незамінний. Носять його зазвичай з модними звуженими штанами або спідницями. Але цей вид жіночої блузки можна поєднувати і з іншими стилями. Ви будете виглядати дуже яскраво і невимушено, якщо будете поєднувати батник яскравих кольорів з оригінальним принтом з джинсами і спідницями. Батник виглядає не тільки жіночно і підкреслює строгість ліній, але і він дуже зручний в носінні.

Завдяки своєму особливому крою батник ніколи не виходить з моди, а його власниці виглядають стильно і сучасно. Подібні блузки були популярні ще за часів наших мам і бабусь. Та й сьогодні стилісти прогнозують, що батник будуть носити і наступні покоління.

Чим же ще відрізняється батник? Дані моделі в обов'язковому порядку мають застібки на планці, а також відкладний комір. Саме ці елементи і надають сорочки з короткими рукавами схожість з чоловічою сорочкою. Також завдяки цим нюансам подібний крій виглядає шалено жіночно і ідеально сидить на фігурі.

Зняття нарощених вій.

Що таке жіночий батник?
Чим же ще відрізняється батник?

Новости