Які магазини відкрилися c 13 по 20 лютого

EVA зміцнює свої позиції на ринку України

У п'ятницю, 13 лютого, відбулося урочисте відкриття чотирьох нових торгових точок «Лінії магазинів EVA»

У Києві мережу магазинів зросла до 43-х. Новий магазин розмістився по вул. Заболотного, 20а. У Харкові свої двері для покупців відкрив 27-й магазин EVA на Московському проспекті, 190/1.

13 лютого вперше магазини EVA відкрилися в м Токмак Запорізької області (вул. Революційна, 42) та смт Пісочин Харківської області (в'їзд Набережний, 7).

Анна Гришина, маркетинг-директор «Лінії магазинів EVA»: «Ми відкриваємо наші магазини, щоб якомога більша кількість жінок здійснювали покупки в максимально комфортних умовах. Нами розроблений формат магазину, комплексно задовольняє потреби покупців. Розташування товарних категорій в торгових залах чітко організовано. Покупців зустрічає одна з наших профільних категорій - кремова група. Поруч з нею обов'язково розташовуються декоративна косметика і парфумерія. Детально продумано сусідство доповнюють один одного товарних груп. Ми завжди пам'ятаємо про те, що EVA - символ жіночої чарівності. В першу чергу, EVA - це магазин краси ».

/ «Лінія магазинів EVA» - національна мережа магазинів для жінок формату дрогері. Асортимент - парфумерія, косметика, засоби особистої гігієни, побутова хімія, біжутерія та аксесуари. Перший магазин EVA відкритий в 2002 році в Дніпропетровську. Станом на 10 лютого 2015 року мережа EVA налічує 256 торгових точок. /

Watsons відкрив оновлені магазини

13 лютого 2015 року мережа Watsons відкрила два оновлених магазини

13 лютого 2015 року мережа Watsons відкрила два оновлених магазини

Згідно з повідомленням прес-служби компанії, 13 лютого відбулося відкриття оновленого магазину Watsons в місті Львові за адресою вул. Городоцька, 135. На наступний день, 14 лютого, ще одна торгова точка мережі відкрила свої двері для покупців в місті Люботині за адресою вул. Шевченко, 102а.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 17 січня новий магазин Watsons почав працювати у м Вишневе за адресою вул. Святоюрьевская, 11.

/ Watsons - провідна мережа роздрібної торгівлі товарами для краси і здоров'я в Європі і Азії. В Україні Watsons став першою в країні мережею в форматі дрогері. Свій перший магазин компанія відкрила в 1996 році в Києві на вулиці Шота Руставелі. Саме з цього магазину стартувало впевнене і динамічний розвиток компанії «ДЦ Україна». У 2006 році компанія «ДЦ Україна» увійшла до складу міжнародної корпорації AS WATSON GROUP і в 2011 році почала новий етап розвитку мережі краси і здоров'я. В даний момент в 109 містах України успішно працюють 378 магазинів мережі. /

Відкриття Domino For Men в аутлет-містечку «Мануфактура»

21 лютого компанія Domino For Men відкрила свій перший аутлет-бутик для всіх поціновувачів високої чоловічої моди

21 лютого компанія Domino For Men відкрила свій перший аутлет-бутик для всіх поціновувачів високої чоловічої моди

Історія компанії Domino For Men почалася в 1993 році з повної реорганізації першого бутика одягу Mayner. Успішна реалізація цього проекту стала потужним стимулом для розвитку компанії Domino for Men, якій протягом кількох років були запущені великі мультибренд одягу і взуття Domino Boutique, VIP room by Domino і Domino Collection, що залишили незгладимий слід в серцях і гардеробах клієнтів мережі. У 2003 році відкрився Le Billionnaire Boutique - перший проект компанії в Дніпропетровську, а в 2008-му - бутик легендарної італійської марки Canali, перший монобренд мережі. Поворотним пунктом у розвитку став запуск в 2011 році Domino Homme - флагманського бутика, де в повній мірі втілилося наше бачення стилю сучасного чоловіка.

Сьогодні в портфелі Domino For Men - більше сотні марок, що створюють чоловічий одяг, взуття та аксесуари найвищого класу. Серед них як всесвітньо відомі виробники, чия історія налічує не одне десятиліття, так і зовсім молоді марки, які взялися за відродження славних артізанальних традицій італійських майстрів кравецьких і галантерейних справ.

У ТРЦ Ocean Plaza одяг від ТМ Bessini

Нова лінія одягу для жінок з тонким смаком з'явиться в столичному центрі моди і краси - ТРЦ Ocean Plaza

На першому поверсі модною галереї в гостях у магазина BGN буде вперше представлена ​​нова весняно-літня колекція ТМ Bessini.

Сучасна лінія одягу народилася в дизайн-бюро в Мілані. І хоча асортимент Bessini включає в себе одяг для відпочинку, костюми для офісу, елегантні вечірні наряди і аксесуари, в цьому році італійські дизайнери зробили королевою сезону блузу. Одяг ТМ Bessini поєднує в собі елементи поп-арт і графіки в струнких силуетах і такі натуральні матеріали, як кашемір, вовна і шовк.

/ Міжнародна марка Bessini з самого моменту свого заснування в 1963 році орієнтується на передові модні тренди, приділяючи особливу увагу найвищої культурі виробництва і пошиття одягу. Зараз вироби Bessini представлені в 32 країнах по всьому світу. Дизайнерські речі цієї марки можна знайти на центральних вулицях столиць моди: в преміальних секціях лондонського Fenwick, римського Gallery White і багатьох інших знаменитих універмагів світу /.

MEDICINE. Everyday Therapy відкрився в Одесі

У ТРЦ «Рів'єра» відкрився новий магазин з одягом MEDICINE. Everyday Therapy

Everyday Therapy

Як повідомили в адміністрації ТРЦ, новий магазин почав працювати на початку лютого. «Магазин Medicine. Everyday Therapy - це широко відомий польський бренд з двадцятирічним досвідом роботи на ринку fashion-індустрії, - розповіли представники ТРЦ. - Він добре знайомий молодому поколінню європейців, які оцінили стилістику моделей бренду, бездоганно поєднує практичність і оригінальність ».

Одяг для молоді Medicine. Everyday Therapy - це мода вулиць, міський повсякденності в усьому її різноманітті. Вона одночасно універсальна і має яскраво вираженою індивідуальністю.

Магазин Medicine. Everyday Therapy працює в середньому ціновому сегменті, тому його одяг доступна. Але при цьому бренд дотримується високих стандартів якості, створюючи свої моделі переважно з натуральних матеріалів з використанням оригінальної фурнітури.

/ ТРЦ «Рів'єра» зручно розташована в с. Фонтанка, поблизу самого густонаселеного району м.Одеси - сел. Котовського. Торгово-розважальний центр пропонує своїм відвідувачам великий вибір товарів і послуг в атмосфері комфорту і свята круглий рік. Тут ви знайдете більш 230 магазинів відомих міжнародних і українських марок, затишні кафе і ресторани, боулінг на 16 доріжок, розважальний комплекс для дітей і багато іншого. /

У ТРЦ «РайON» відкриються магазини Arena і New Balance

Arricano Real Estate уклала договори оренди про відкриття в ТРЦ «РайON» двох магазинів спортивних товарів - Arena і New Balance

Arricano Real Estate уклала договори оренди про відкриття в ТРЦ «РайON» двох магазинів спортивних товарів - Arena і New Balance

У мультибрендовому магазині Arena (183 кв. М) будуть представлені товари для плавання Arena, кросівки і одяг для бігу Saucony, топсайдери і кеди Sperry, компресійний і термобілизна Falke, якісна повсякденний одяг італійського бренду CMP і справжні американські аксесуари від '47 Brand.

Магазин New Balance (145 кв. М) відкриється в форматі дисконту, де покупці зможуть придбати як спортивну та повсякденний одяг, взуття та аксесуари з нової колекції, так і товари з колекцій попередніх сезонів від брендів New Balance, Rider, Ipanema і Grendha.

Юлія Щаслива, директор по оренді Arricano, зазначила: «Магазини Arena і New Balance розташовані на другому поверсі ТРЦ, поблизу від відкритого раніше магазину« Спортмастер ». Таким чином, ми сформували в ТРЦ «РайON» локалізовану зону товарів для спорту та активного відпочинку. Завдяки широкому асортименту спортивних брендів і зручному розташуванню всіх магазинів в одній частині ТРЦ нашим відвідувачам буде легко і зручно підібрати потрібні їм товари ».

Людмила Зарицька, директор з розвитку New Balance в Україні, прокоментувала відкриття нового магазину New Balance в ТРЦ «РайON»: «В своїх планах розвитку бренд New Balance давно розглядав відкриття магазину на Троєщині, в найбільшому і густонаселеному районі Києва. Ми досить довго шукали відповідний торговий об'єкт і зупинили свій вибір на ТРЦ «РайON», найбільш якісному торговому центрі Троєщини ».

/ ТРЦ «РайON» був відкритий 24 серпня 2012 року з адресою вул. Лаврухіна, 4. Це єдиний повномасштабний торгово-розважальний центр безпосередньо всередині житлового масиву Троєщина, де тільки за офіційними даними проживає більше 400 000 чоловік. Його GLA - 24 100 кв. м. /

джерело: rau.com.ua

Читайте свіжі новини і аналітику про ритейлі та інтернет-торгівлі в Україні на нашій сторінці в Facebook , На нашому каналі в Telegram , А також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.

Новости