Які модні бренди найчастіше купують: рейтинг 2017 року

Популярне видання Business of Fashion склало рейтинг найбільш продаваних модних брендів за підсумками другого кварталу 2017 року.

Про це розповіли на сайті видання.

"Модний" рейтинг очолив відомий італійський будинок моди Gucci. Успіх цього бренду експерти пов'язують з переходом марки на "мову мілленіалов": наприклад, бренд активно використовує для просування digital-канали, створює різні меми та sci-fi-фільми.

У першому кварталі 2017 року перше місце займав бренд Vetements, однак зараз він перемістився на 4 місце. Друге і третє місце зайняли Yeezy і Balenciaga.

А такі рядки в рейтингу зайняли такі відомі бренди як: Givenchy, Valentino, Y-3, Prada, Nike і Fendi.

А такі рядки в рейтингу зайняли такі відомі бренди як: Givenchy, Valentino, Y-3, Prada, Nike і Fendi

Також видання склало рейтинг речей, які користуються попитом у покупців найбільше. Тому найпопулярнішим продуктом серед модниць виявилася взуття теж від бренду Gucci. Друге і третє місце розділили туфлі від Saint Laurent і пояс від того ж Gucci.

А наступними популярними продуктами, які найчастіше купують "модні" споживачі, є сумка Chloé Nile, взуття Givenchy, кросівки Comme Des Garcons, плаття Gucci, кросівки від того ж Gucci, кросівки Common Projects і плаття від Diane von Furstenberg.

Нагадаємо, що іспанська бренд запускає в Україні лінійку чоловічого одягу.

Новости