Які найпопулярніші італійські бренди сумок

  1. Сумки від Gucci
  2. Сумки від Prada
  3. Сумки від Dolce & Gabbana
  4. Сумки від Bvlgari
  5. Сумки від Benetton
  6. Сумки Diesel
  7. Сумки від Versace
  8. Сумки від Valentino
  9. Сумки від Salvatore Ferragamo
  10. Сумки від Fila
  11. Сумки від Lotto
  12. Сумки від Moschino
  13. Сумки від Cerruti
  14. Сумки від Ermenegildo Zegna
  15. Сумки від Fendi
  16. Сумки від Ferre
  17. Сумки від Roberto Cavalli
  18. Сумки від Blumarine
  19. Сумки від Geox
  20. Сумки Bottega Veneta

Стаття опублікована в підрозділі Мода (Який є частиною розділу Культура та мистецтво ).

Кожна поважаюча себе модниця прекрасно знає, що багато взуття і багато сумок в жіночому гардеробі просто не буває Кожна поважаюча себе модниця прекрасно знає, що багато взуття і багато сумок в жіночому гардеробі просто не буває. А тим більше сумок від італійських брендів! Будь-яка дівчина мріє щоб у неї на почесному місці красувалися оригінали цих чудових аксесуарів від Gucci, Prada, Dolce Gabanna, Вalenciaga і багатьох-багатьох інших. У нашій статті ми наведемо список самих основних італійських брендів сумок і наведемо фото нових і вже стали популярними виробів.

Сумки від Gucci

Сумка від Gucci спеціально для Брітжіт Бардо

Сумки Gucci (Гуччі) це поєднання мінімалізму, зручності і якості. Вже досить велика кількість часу сумки Gucci гордо носять звання аксесуарів класу «люкс». І не дивно, адже найдешевша сумка цього бренду коштує близько 1000 у.о. Подивитися весь асортимент сумок Gucci можна на. Нижче ми пропонуємо подивитися фото популярних сумок від Gucci.

Цікавим фактом є історія виникнення логотипу Гуччі. Гуччі Гуччі ніяк не спадало на думку ідея яким повинен же бути логотип, тому нічого простішого ніж дві дзеркально відображених літери «G» він придумати не зміг. Але тим не менше цей логотип зараз дізнається навіть дитина.

Сумки від Prada

Ріанна з сумкою від Prada

«Диявол носить Prada» - це дійсно так! Цей італійський бренд сумок ставитися до самих затребуваних не тільки в Італії, але і у всьому світі. Сумки від Prada (Прада) носять такі відомі особистості як Кім Кардашьян, Блек Лайвлі, Міранда Керр (фотомодель Victoria's Secret), Ксенія Собчак та багато інших. Взагалі Prada популярна не тільки серед кінозірок. Цими стильними аксесуарами не зневажають високопоставлені політики і директора відомих фірм. Ознайомитися з новою колекцією сумок від Prada можна на. Ну і, звичайно ж, ми пропонуємо помилуватися найпопулярнішими моделями в нинішньому сезоні на фото сумок Prada.

Хочете придбати сумку відомого італійського бренду і не знаєте де це зробити? Куди поїхати на шопінг в Італії можна подивитися в нашій статті.

Яку валюту брати на шопінг в Італії? тут можна знайти докладні відповіді.

Хочете порадувати своїх друзів подарунками? В цій статті можна дізнатися що привезти своїм друзям з Італії.

Сумки від Dolce & Gabbana

Джессіка Альба з сумкою Dolce & Gabbana

Не можна не відзначити ще один знаменитий італійський бренд сумок, як Dolce & Gabbana (Дольче Габанна). Аксесуари цього відомого бренду відрізняються неповторною жіночністю і витонченістю. Обличчям Dolce & Gabbana в який раз стала Моніка Белуччі . Завдяки цій актрисі, нова колекція асоціюється з сильними, які знають собі ціну жінками. Повний асортимент сумок Dolce & Gabbana можна побачити на. Найбільш примітні моделі сумок від Dolce & Gabbana можна побачити нижче на фото.

Сумки від Bvlgari

Міранда Керр з сумкою від Bvlgari

Bvlgari (Булгарі) - один з найбільших італійських брендів, що виробляє предмети розкоші, в число яких входять і чудові шкіряні сумки. Сумка від Bvlgari - це дійсно статусна річ. Мінімалізм і в той же час елегантність - ось ключова особливість шкіряних аксесуарів від Bvlgari. Повну нову колекцію сумок від Bvlgari можна побачити на цього іменитого бренду. Ну а найпопулярніші моделі сумок від Bvlgari нижче на фото.

Сумки від Benetton

Сумки італійського бренду Benetton (Бенеттон) більше орієнтовані на тінейджерів. Простота, легкість, доступність і якість - ось основні тенденції нової колекції аксесуарів від цього бренду. Benetton популярний в ряді країн Європи, США та Росії. Магазини цього бренду є у всьому світі. На цього італійського бренду можна дізнатися про новинки світу моди. Тут ми пропонуємо подивитися найпопулярніші моделі сумок від Benetton.

Сумки Diesel

Кері Хилсон з сумкою від Diesel

Італійський знаменитий бренд Diesel (Дизель) займається виготовленням сумок в основному денім-напрямки. Сумки цього бренду відрізняються зручністю, місткістю і практичністю. А їх дизайн чудово впишеться в повсякденний міський стиль. Вироби цього італійського бренду можна подивитися на. Ну і за традицією ми пропонуємо побачити найпопулярніші моделі цієї марки.

Відвідуючи Італію потрібно обов'язково побувати на острові Сардинія Тут можна зануритися в італійську культуру.

Генуя - чудовий гордий в Італії. тут можна дізнатися які пам'ятки вас чекають в цьому місті.

Є час відвідати ще одне місто? Тоді ваш вибір повинен зупинитися на Болоньї. В цій статті Ви дізнаєтеся які знамениті визначні пам'ятки варто відвідати.

Сумки від Versace

Брітні Спірс з сумкою від Versace

Чудові аксесуари зі шкіри знаменитого модного будинку порадують будь-яку модницю. Сумки від італійського бренду Versace (Версаче) по праву можна вважати найжіночнішими. Витончені вигини, приємна тепла забарвлення нової колекції, що може бути краще в новому сезоні 2014? Про засновника модного будинку Джанні Версаче можна почитати з нашої статті .
Всю колекцію сумок Versace можна побачити на. Ну а нижче представлені найпопулярніші моделі аксесуарів.

Сумки від Valentino

Вікторія Бекхем з сумкою від Valentino

Нова колекція цього відомого італійського бренду сумок виконана в червоних тонах. Відмінною рисою колекції весна-літо 2014 була наявність металевих квадратних заклепок. Вони зраджують аксесуарам неповторну «брутальність» при всій жіночності представленого модельного ряду. Сумки від Valentino (Валентіно) прекрасно підійдуть модницям які віддають перевагу активний спосіб життя. Звістка асортимент виробів можна подивитися на. Ну а найпопулярніші моделі сумок від Valentino на фото нижче.

До речі, саме Вікторія Бекхем володіє найбільшою величезною колекцією сумочок, яка оцінюється понад три мільйони доларів. Перевершує по бюджету її колекцію тільки музей сумок в Амстердамі.

Сумки від Salvatore Ferragamo

Єва Мендес з сумкою від Salvatore Ferragamo

Спочатку Salvatore Ferragamo (Сальваторе Феррагамо) був дизайнером взуття. Його клієнтами були голлівудські зірки і богемна еліта. Згодом італійський бренд Salvatore Ferragamo став випускати не тільки взуття, а й різні аксесуари і навіть парфумерну продукцію. Зараз сумки від Феррагамо можна вважати одними з найбільш бажаних в світі. На можна побачити повний асортимент сумок, а нижче ми представляємо фото найдорожчих моделей.

Сумки від Fila

Південнокорейська компанія, яку заснували два брати італійця Філа. Спочатку Fila (Філа) виробляла тканини, потім нижню білизну і вже згодом спортивний одяг. Цей бренд виробляє якісні спортивні товари та сумки в тому числі. Офіційний сайт компанії по. Фото сумок Fila можна подивитися нижче.

Хочете цікаво провести дозвілля і підтягнути знання італійської мови? Тоді Вашій увазі ми представляємо список італійських серіалів на італійській мові для самого вибагливого глядача.

Хочете ще більше італійських фільмів? тут можна знайти найцікавіші кінострічки про італійську мафію.

Справжня італійська актриса Джина Лоллобриджида зіграла у величезній кількості фільмів. В цій статті Ви можете дізнатися її біографію і фільмографію.

Сумки від Lotto

Італійський бренд Lotto (Лото) виготовляє не тільки спортивні сумки, але і спортивний одяг та взуття. Заснований братами Кабарлотто в Італії. Прославився завдяки спортивній формі для футбольного клубу Тервізо і формі для відомих італійських тенісистів. Зараз сумки від Lotto користуються великою популярністю у спортсменів і мандрівників (так як у Lotto в асортименті є прекрасні місткі валізи). Повний асортимент сумок Lotto можна знайти на офіційному сайті компанії по. Ну а нижче ми пропонуємо подивитися фото найпопулярніших моделей сумок від цього знаменитого італійського бренду.

Сумки від Moschino

Кеті Перрі з сумкою від Moschino

Moschino (Москіно) - італійський бренд виробляє одяг, взуття та аксесуари. Цей бренд відрізняється сміливими рішеннями і кричущими моделями спрямованими більше на молодь. Сумки від Moschino мають химерну форму і розфарбовування. Але в асортименті можна знайти і класичні моделі. Повний спектр сумок можна побачити на. Ну а ми пропонуємо помилуватися і здивуватися У залежності від моделі сумок від цього італійського бренду.

Сумки від Cerruti

Відомий італійський бренд Cerruti (Черутти) займається в основному дизайном чоловічій лінії одягу і аксесуарів. Але в його асортименті є і вироби для жінок. Сумки від Cerruti чудово підійдуть жінкам, які віддають перевагу строгий діловий стиль і витриману колірну гамму. На можна побачити нову колекцію як чоловічих, так і жіночих сумок.

Сумки від Ermenegildo Zegna

Знаменитий італійський бренд чоловічих сумок, взуття і одягу. Існує вже понад 100 років. За цей час Ermenegildo Zegna (Ерменеджільдо Зенья) став одним з найпопулярніших і затребуваних брендів у сильної статі. Повний асортимент продукції можна побачити на. Ну а ми як завжди пропонуємо подивитися вишукані вироби зі шкіри від цього італійського бренду.

Сумки від Fendi

Келлі Роуленд з сумкою від Fendi

Хітом аксесуарів від італійського бренду Fendi стали, звичайно ж, сумки-багети - подовжені сумки з довгими ручками для носіння «через плече». Прекрасна якість, чудовий дизайн і зручність - це головні критерії сумок від Fendi. Величезний асортимент виробів можна побачити на. Ну а в нашій галереї ви знайдете фото популярних сумок цього сезону.

У світі існує чотири основних музею сумок. Найбільший перебувати в Голландії, а саме в Амстердамі. Тут зібрані не тільки сумки італійських брендів, а й французьких, американських і багатьох інших. Другий музей перебувати в Австралії в місті Катумба. Цей музей зберіг експонати з давніх часів і до наших днів. Третій музей перебувати в Японії, а саме в Токіо. Це один з найбільших музеїв в світі. Щороку колекцію поповнюють на 200-300 примірників. Ну і останній великий музей присвячений сумкам різних професій. Тут можна знайти старовинні сумки медиків, нові поштарські сумки і навіть сумку космонавта. Перебувати цей музей у Франції, в Парижі.

Сумки від Ferre

Бренд Ferre (Ферре) створив Джаніфранко Ферре. Зараз в його лейбл включено 5 дизайнерських ліній для людей різного віку, комплекції і стилів. У кожній лінії існує своя власна дизайнерська «нотка». Сумки від Ferre користуються популярністю, як у підлітків, так і у що відбулися чоловіків і жінок. А все це завдяки індивідуальному підходу дизайнера. Фото деяких моделей сумок від Ferre можна побачити нижче.

Сумки від Roberto Cavalli

Джессіка Сімпсон з сумкою від Roberto Cavalli

Неповторною особливістю сумок від Roberto Cavalli (Роберто Каваллі) є застосування особливого вироблення шкіри. Тільки цей італійський дизайнер володіє власною методикою надання шкірі неймовірної м'якості і при цьому міцності. Колекції цього італійського бренду сумок наповнені як яскравими, барвистими виробами химерних форм, так і класичними варіантами жіночих аксесуарів. На можна побачити повні колекції двох напрямків дизайнера, а саме Roberto Cavalli і Just Cavalli. В нашій галереї ми покажемо фото сумок з обох дизайнерських ліній.

Сумки від Blumarine

Неймовірно жіночні і шалено красиві сумки чекають вас у італійського бренду Blumarine (Блюмарін). Заснована компанія неймовірною Ганною Молінарі, яка подарувала жінкам не тільки чудові аксесуари, але і відомі на весь світ сукні. Відмінною рисою колекцій Blumarine є упор на жіночність і граціозність. Повну колекцію виробів можна побачити на, а ми пропонуємо помилуватися найвишуканішими виробами зі шкіри.

Сумки від Geox

Італійський бренд Geox (Джеокс) спеціалізується на виробництві взуття зі спеціальним дихаючим шаром. Але так само, в колекції є чудові жіночі аксесуари в недорогому ціновому діапазоні. Повний асортимент продукції можна побачити на. Ну а ми надаємо можливість помилуватися на деякі моделі цього бренду.

Сумки Bottega Veneta

Камерон Діас з сумкою від Bottega Veneta

Італійський бренд предметів розкоші для чоловіків і жінок Bottega Veneta (Боттега Венета) пропонує найширший асортимент на будь-який смак чудових сумок зі шкіри. Відмінною рисою нової колекції цього італійського бренду є плетені фактура шкіри, яка надає виробам неповторний стиль при здавалося б непоказному дизайні. Величезна кількість сумок від Bottega Veneta можна побачити на. В нашій галереї можна побачити деякі вироби з нової колекції.


Ми пропонуємо до перегляду чудовий показ одягу та сумок весна-літо 2014 від бренду Prada в Мілані

Хочете придбати сумку відомого італійського бренду і не знаєте де це зробити?
Яку валюту брати на шопінг в Італії?
Хочете порадувати своїх друзів подарунками?
Є час відвідати ще одне місто?
Хочете цікаво провести дозвілля і підтягнути знання італійської мови?
Хочете ще більше італійських фільмів?

Новости