Які водолазки в моді? Светр-гольф основа будь-якого способу

  1. Якого кольору вибрати?
  2. Розрізняють різноманітні фасони светри-гольфу:
  3. 2) Гольф без рукавів
  4. 3) «Лапша»

Восени в наш гардероб повертаються затишні светри, безрукавки та інші речі з трикотажу. Водолазка є светр з довгим і вузьким горлом, яка так само має назву «светр-гольф», який використовується раніше виключно автогонщиками або льотчиками. Стиляги Парижа стали першими, хто почав застосовувати цей елемент гардеробу в створенні повсякденного громадянського наряду.

Спочатку водолазка вважалася частиною чоловічого гардероба, що стала класикою в модній індустрії. Кожен стильний чоловік має чорний гольф, який можна носити як під піджак, косуху і будь-яку іншу одяг, так і в якості самостійного елементу одягу.

Гольф є одяг, який користується особливою популярністю не тільки у чоловіків, а й у жінок. Як правило, водолазка виготовляється з різноманітних матеріалів, в тому числі шерсть, бавовна, шовк і так далі.

Як правило, водолазка виготовляється з різноманітних матеріалів, в тому числі шерсть, бавовна, шовк і так далі

Karlie Kloss

Якого кольору вибрати?

Сьогодні чорна, біла, сіра водолазка може бути основою будь-якого образу - базовий гардероб .

Розрізняють різноманітні фасони светри-гольфу:

1) Гольф з горлом

це фасон водолазки , Що має на увазі високий або одношаровий воріт, завдяки чому забезпечується захист шиї від холоду. Крім того, в даному випадку високе горло гольфу захищає підборіддя від тертя об грубі частини верхнього одягу. Завдяки цьому в зимовий сезон можна відмовитися від використання шарфів.

Завдяки цьому в зимовий сезон можна відмовитися від використання шарфів

Lucy Hale

Shanina Shaik

2) Гольф без рукавів

Зазвичай такий вид гардероба одягається з піджаками, жакетами або легкими куртками. Водолазку з тонкої бавовни можна використовувати в літній період як самостійний елемент.

3) «Лапша»

Зазвичай так називаються гольфи в гумку, завдяки яким можна підкреслити фігуру і виділити контури і вигини силуету. Водолазка-лапша є досить практичним і модним предметом гардеробу. Вибирайте будь-яку водолазку з представлених - вона в моді! Носіть з задоволенням.

(Поки оцінок немає)

Якого кольору вибрати?

Новости