Які весняні головні убори носити з пальто і курткою: фото і опис модних фасонів

  1. Весняні головні убори для дівчат і жінок старшого віку
  2. Який головний убір носять з класичним пальто: подіумні образи
  3. Який головний убір можна носити з жіночим чорним пальто
  4. З яким головним убором можна носити шкіряну куртку

Кращі світові дизайнери в цьому сезоні представили безліч оригінальних ідей і фасонів, серед яких обов'язково знайдуться моделі, які перетворять ваш імідж Кращі світові дизайнери в цьому сезоні представили безліч оригінальних ідей і фасонів, серед яких обов'язково знайдуться моделі, які перетворять ваш імідж.

Дизайнери, до речі, не наполягають на якомусь одному фасон або колір, в тренді є пропозиції в найрізноманітніших стилях - від класики, до ретро і екзотики. Щоб не помилитися з особистим вибором, варто детально розібратися в деталях сьогоднішніх трендів.

До вашої уваги - фото і опис наймодніших фасонів жіночих головних уборів.

Весняні головні убори для дівчат і жінок старшого віку

Класика ніколи не виходить з моди, так вважають дизайнери з першої десятки. Бренд Miu Miu, знаменитий своїми еталонно-елегантними образами представив в цьому сезоні класичні фетрові (на весну) і солом'яні (на літо) капелюшки фасону «Федора» з високою тулією і вузькими, трохи вигнутими полями. В якості основних кольорів обрані пастельні тони бежевого і сірого, а для літніх моделей дизайнери бренду вважали за краще насичений синій і вибілений екрю. Самі дизайнери бренду комплектують такі головні убори, і навесні, і влітку 2019 року зі одягом в повсякденному, джинсовому і навіть романтичному стилі, ретельно уникаючи ансамблів з речами в класичному стилі.

Вторить Miu Miu і бренд Marc Jacobs, який вибрав в якості головних аксесуарів для своїх колекцій так само традиційний і класичний фасон - бере.

Об'ємного розміру моделі, які можна носити, злегка зсунувши на бік або на потилицю, практично позбавлені декору - основний акцент зроблений на м'які пластичні форми і яскраві, виразні кольори.

Основна палітра сезону: теплі пастельні тони кольорових відтінків, а так само яскраві і чисті тони яскраво-синього і червоного кольору.

Для тих, хто цінує і вміє носити авторський трикотаж, дизайнери Marc Jacobs рекомендують в'язані берети - вони особливо актуальні влітку.

Ажурні моделі, декоровані великими в'язаними або текстильними квітами, незмінно вносять частку романтизму в літні образи з сукнями і сарафанах .

Без моделей в чоловічому стилі не обходиться жоден модний сезон, не став винятком і цей.

Його хітами навесні 2019года стали модні головні убори, стилізовані під формені військові кашкети та кепі. Об'ємні з мініатюрним козирком кепі для дівчат, що нагадують берети, представили дизайнери відразу двох брендів: Chanel і Anna Sui.

Моделі з кашеміру і твіду з обробкою з лакованої шкіри стали ідеальним доповненням до комплектів в класичному стилі - з пальто і плащами .

Але кольору цих моделей відповідають настрою сезону, в тренді - світлі класичні тони або трохи викликають відтінки бордового, фіолетового і бірюзового.

Кепі і кашкети в форменому стилі з жорсткою і високою тулією займають особливе місце в колекціях головних уборів на весну 2019 року провідних французьких дизайнерів.

Легкий натяк на стиль «Мілітарі» в цих моделях підкреслює жіночність зовнішності їхніх власниць, а завдяки актуальній колірній гамі, в якій переважають світлі і дуже елегантні відтінки перетворює такі моделі в дуже ефектний аксесуар.

У колекціях весняні головні убори цього року оригінально і стильно представлений стиль «ретро».

Дуже жіночні капелюшки фасону «клош», що нагадують дзвіночок представили бренди Louis Vuitton і DKNY. Щільно облягає голову округла тулія і вузькі опущені поля в поєднанні з декором у вигляді широкої стрічки або брошки виглядають дивно вишукано і витончено.

Весняні моделі такого фасону представлені з тонкого фетру ніжних відтінків сірого, блакитного і карамельного, а літні моделі, створені з найтоншої італійської соломки, пофарбовані в насичені тони синього, сірого і навіть чорного кольору.

Характерно, що в цьому сезоні немає вікових рамок, дизайнери не ділять свої моделі на молодіжні і на адресовані дамам постарше. Більш того, в молодіжних трендах цього сезону актуальні дуже елегантні класичні і «ретро» аксесуари.

Точно такі ж весняні головні убори запропоновані і для жінок старшого віку, яким ні в якому разі не варто звертати увагу на старомодні моделі. Вибирати, без оглядки на вік, можна будь-яку модель, з представлених в колекціях цього року. Важливо лише щоб вона підходила до зовнішності і загальному стилю особистого гардеробу та іміджу.

Який головний убір носять з класичним пальто: подіумні образи

Який саме головний убір носити з пальто залежить тільки від його стилю і фасону, і звичайно особливою власної зовнішності. Але вибираючи власну модель, не варто забувати, що сьогодні в моді образи, зібрані з речей різних стилів.

Саме аксесуари дозволяють зібрати їх бездоганно стильно і безпомилково підкажуть відповідь на питання, «який головний убір можна носити з пальто?»

Наприклад, пальто в стилі «мілітарі» ні в якому разі не варто комплектувати з капелюшком в чоловічому стилі або кашкетом.

Ідеальним варіантом у цьому випадку стане бере або облягає шапочка фасону «біні» - вони представлені в колекціях цього року у всьому різноманітті модних кольорів і відтінків.

Справжній простір для фантазії в зборі різнопланових образів дає верхній одяг лаконічних фасонів.

Відмінний відповідь на питання, «який головний убір носять з класичним пальто?» Дають подіумні образи.

Доповнити таке пальто можна практично будь-який капелюшком або шапкою актуального фасону. Вибір цілком залежить від стилю образу, який ви збираєте.

Який головний убір можна носити з жіночим чорним пальто

Моделі в чоловічому стилі зроблять його провокативніша і сексапільні, берети або «клоші» - жіночний і романтичніше.

Хочете створити ексклюзивний образ - надіньте капелюшок «бібі», доповнену вуалеткой або об'ємним квіткою - навесні такі експерименти зі стилем як ніколи актуальні.

Вибираючи, який головний убір носити з жіночим пальто складного силуету, таким як «оверсайз», «трапеція» або «пісочний годинник», так само необхідно враховувати поєднання стилів самого пальто і аксесуара.

Стильний образ в дусі «ретро» допоможе створити капелюшок «клош» або «бібі», нейтральний і практично універсальний - м'який об'ємний бере, а кепі або «Федора» додадуть в образ контрасту і допоможуть створити складний ультра модне вбрання.

Так само варто підбирати кольори, ні в якому разі не захоплюючись монохромними образами.

Вибираючи, який головний убір носити з чорним пальто, врахуйте його стиль, і віддайте належне кольором. Чорний - дуже контактна колір, але з комплекту відразу варто виключити темні відтінки. Фасон капелюшки і шапки може бути будь-яким, але тільки тим, який підходить до вашого типу особи, їх завдання - зробити образ легше і виразніше.

Дуже стильні варіанти в таких комбінаціях дають модні шовкові хустки з красивими принтами. Вони знову повернулися в моду і в ансамблях з пальто виглядають особливо вишукано і елегантно.

Зверніть увагу на фото, який головний убір носити з пальто підкажуть ці комплекти, підібрані професійними стилістами:

З яким головним убором можна носити шкіряну куртку

Актуальні демісезонні комплекти в стилі smart casual завжди допоможуть створити куртки. Залишається тільки вирішити питання, з яким головним убором носити куртку, щоб виглядати елегантно.

З таких комплектів відразу варто виключити занадто жіночні моделі - такі як «біні» з вуалетці або «клоші».

З куртками чудово виглядають моделі в чоловічому стилі, такі як кепі або стилізовані кашкети, головне, в цьому випадку, не варто додавати в комплект інших речей в чоловічому стилі. Найбільш демократичний і нейтральний варіант, який не підведе ніколи - шапочки-біні будь-яких обсягів і кольорів, які підходять до вашого кольоротипу.

Від того з яким, з яким головним убором носити шкіряну куртку, залежить стилістика образу, який ви створюєте. Занадто жіночні і кокетливі моделі в цьому випадку так само доведеться відкласти в сторону - вони краще всього поєднуються з пальто.

Одягніть з такою курткою елегантну капелюх з полями, і ви отримаєте загадковий і нетривіальний спосіб.

Красиво пов'яжіть шовкову хустку, і образ стане жіночним і вишуканим.

Приміряйте мініатюрну шапочку «біні» з кольорового трикотажу, і образ стане нейтральним.

Єдине що не варто захоплюватися в комплектах з такими куртками - головними уборами зі шкіри або хутра - це безнадійно перевантажить образ.

Матеріал підготовлений редакцією сайту ladycharm.net

Саме аксесуари дозволяють зібрати їх бездоганно стильно і безпомилково підкажуть відповідь на питання, «який головний убір можна носити з пальто?
Відмінний відповідь на питання, «який головний убір носять з класичним пальто?

Новости