Який наймодніший колір 2018 року

Королева Елізаветта II любить головний колір 2018 року - ультрафіолет

Драматичний, провокаційний, оригінальний, сучасний і замислений відтінок фіолетового - такими епітетами Pantone нагородила головний кольору 2018.

Ультрафіолетовий, починаючи з 1 січня 2018 року, займе перше місце серед наймодніших кольорів в одязі, макіяжі і інтер'єрі.

Фото: pantone.com

За задумом фахівців Pantone ультрафіолетовий - це не просто колір 2018 року. Цей відтінок розкриває таємниці космосу і символізує собою ті відкриття, на порозі яких ми знаходимося.

Головний колір наступаючого року - ультрафіолетовий - завжди був в центрі уваги ексцентричних і неординарних особистостей. Його любили такі ікони музичного світу, як Принс, Девід Боуї, Джиммі Хендрікс. Тому відтінок асоціюється з яскравою індивідуальністю і сміливістю. А також - з почуттям власної гідності і величчю. Не дарма ультрафіолетовий в пошані у королеви Великобританії Єлизавети II.

Фото: pantone.com

Інститут Кольори Pantone - це консалтинговий сервіс, який прогнозує глобальні тенденції кольору і консультує компанії за кольором в ідентифікації бренду і розробки продукту, для застосування та інтеграції кольору в якості стратегічного активу. Pantone співпрацює зі світовими брендами, щоб допомога використовувати силу, психологію і емоції кольору в стратегії дизайну. У 2017 головний кольором року був зелений, в 2016 - блідо-рожевий і блідо-блакитний, а в 2015 - відтінок бордового марсала.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вибрати костюм на Новий рік

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости