Який колір лінз Ray-Ban вибрати?

Якісні лінзи - одна зі складових божевільного успіху Ray-Ban. Самі подумайте, стали б знаменитості носити окуляри, які погано захищають від ультрафіолету і псують зір. Лінзи виготовляються виключно з надійних і безпечних матеріалів. Але турбота про якість не заважає дизайнерам торгової марки експериментувати з кольорами. Адже потрібно думати і про моду.

блиск смарагдів

Перше подобу сучасних сонцезахисних окулярів було знайдено в гробниці одного з єгипетських фараонів. Це виріб являло собою дві виточені з смарагдових пластинок лінзи, з'єднані дротом з бронзи.

Якісні лінзи - одна зі складових божевільного успіху Ray-Ban

Перші Рейбен також були зеленими. Їх відрізняла найбільш природна передача кольорів. Наступниками першопрохідців стали моделі G-15, що з'явилися в 1951 році. Властивості сіро-зелених лінз універсальні. Вони характеризуються легкістю, міцністю і відмінним захистом від сонячного світла.

коричнева класика

Коричневі лінзи також вважаються універсальними. Вони поглинають не тільки зайве світло, але і блокують відблиски. А ще збільшують контрастність сприйняття кольорів. Окуляри з такими стеклами повинен мати кожен водій. Лінзи підкреслюють (виділяють) основні кольори світлофора: червоний, жовтий і зелений. Спеціальне покриття ChroMax захищає очі автомобіліста від відбитого світла на мокрій або заледенілої дорозі.

Спеціальне покриття ChroMax захищає очі автомобіліста від відбитого світла на мокрій або заледенілої дорозі

В сірих тонах

Третіми серед найбезпечніших лінз, які не спотворюють кольору, поряд із зеленими і коричневими, йдуть окуляри зі склом сірого кольору. Подивіться, наприклад, ось ці - http://rb-shop.com.ua/rayban/rb-3386-02911-67/ . Деякі фахівці стверджують, що сірі лінзи не тільки захищають, але і заспокоюють очі.

аметистова серія

У лінзах Ace A-30 ChroMax міститься неодим. Їх колір (в залежності від освітлення) змінюється від яскраво-блакитного до насиченого фіолетового. Серед їх здібностей - поліпшення контрастності і чіткості контурів предметів.

ефект дзеркала

Дзеркальні окуляри (будь-якого кольору) відрізняються найкращим показником відбиття світла. Вони повністю усувають ультрафіолетові промені. Такі лінзи - справжня знахідка для лижників, полярників і любителів екстремальних видів спорту. Та й просто для тих, хто любить повалятися на пляжі в ясний сонячний день.

Це основні колірні рішення, які представлені в колекціях Ray-Ban на сьогоднішній день. Звичайно, дизайнери експериментують і з іншими відтінками. Їх улюблений мотив - градієнт. Що чекає нас в наступних лінійках, залишається тільки здогадуватися.

Новости