Який одяг носити при вагітності? Як одягатися вагітній?

  1. зміст
  2. Який одяг носити на ранніх термінах вагітності?
  3. Ретельно переберіть всю вашу одяг і одяг вашого чоловіка
  4. Подгоните звичайні речі собі на вагітність
  5. Який одяг потрібно купувати вагітним?
  6. Відео: Одяг для вагітних: поради, хитрощі, секрети

Головна >> В очікуванні дитини >> 1-ий триместр >> Одяг для вагітності

зміст

  1. Який одяг носити на ранніх термінах вагітності?
  • Який одяг потрібно купувати вагітним?
  • Відео: Одяг для вагітних: поради, хитрощі, секрети
  • Який одяг носити на ранніх термінах вагітності?

    Напевно, ваша талія вже трохи пролунала в обсязі, і ваша звичайна одяг стає для вас тісній. Звичайно, якщо вам неодмінно хочеться оновити гардероб і для цього у вас є всі можливості, можна не відмовляти собі в цьому. Але, якщо ви, з яких-небудь причин, не готові для таких радикальних змін в одязі, можна спробувати парочку ефективних методів, які допоможуть вам уникнути цього.

    Ретельно переберіть всю вашу одяг і одяг вашого чоловіка

    Напевно, у вашому гардеробі є речі, трохи завеликі вам. Наприклад, це може бути одяг, що купується на випадок, якщо ви видужаєте. Або одяг, яку ви носили раніше, а потім схудли і речі стали великі для вас. Вільні штани, блузки, топи або ж розтягуються речі (з еластану і стрейча) цілком можуть послужити вам кілька місяців вагітності.

    Непоганим варіантом будуть сукні і топіки із завищеною під груди талією. Також добре підійдуть суцільнокроєні сукні, спідниці-олівці і блузки сорочкового крою. Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю одягу, вам підійдуть спортивні штани із заниженою талією і футболка.

    Крім того, не варто забувати про одяг вашого супутника. Цілком можливо, що ви зможете на час запозичити речі з його гардеробу. Вам цілком можуть підійти його сорочки поверх вашої облягає майки, або його футболки.

    Подгоните звичайні речі собі на вагітність

    Цілком можна підігнати звичайний одяг (спідниці, брюки та ін.) На перші тижні вагітності. Для цього можна пришити додаткову петельку для гудзики з гумки і застібати штани на цю петельку. Таким чином, можна виграти кілька сантиметрів для свого зростаючого обсягу талії.

    Який одяг потрібно купувати вагітним?

    Давно пішло в минуле той час, коли вагітні жінки одягали широкі спідниці та блузи. В даний час розроблені великі лінійки різноманітних, цікавих і зручних моделей, які можна буде носити і після пологів. Отже, що потрібно враховувати, якщо ви вирішили оновити гардероб на час своєї вагітності?

    1. Пам'ятайте, що перший триместр - це лише початок вагітності. Ваша талія і ваш живіт лише злегка збільшилися. Навряд чи зараз є необхідність повністю оновлювати гардероб. Краще це робити по ходу розвитку вагітності. Цілком можливо, що зараз вам підійде той одяг, яка є у вашій шафі. Як вже говорилося на початку статті, після повного огляду вашого гардероби ми можете знайти всі необхідні речі для перших тижнів вашої вагітності.
    2. Вибираючи собі одяг, не треба обмежувати себе тільки одягом для вагітних. Якщо вам подобається якась річ з іншої категорії, але яка вам добре підходить, купіть її. Як правило, звичайні речі коштують дешевше спеціалізованих, і на цьому можна трохи заощадити.
    3. Не обов'язково міняти свій стиль одягу. Якщо ви носили спортивний одяг, або навпаки, вважали за краще елегантні речі, можна спробувати зберегти цей стиль одягу і не повністю міняти його на одяг для вагітних.
    4. Велику роль у зовнішньому вигляді одягу грають аксесуари і додаткові речі. Наприклад, нові сережки або підвіска на ланцюжку можуть відвернути увагу від деяких недоліки одягу для майбутніх мам. Добре доповнять зовнішній вигляд новий хустку, елегантні туфлі або колготки.
    5. Велике значення має нижню білизну. Правильно обраний бюстгальтер для вагітності необхідний, враховуючи, що груди у вагітної жінки постійно зростає . Про купівлю ліфчика для вагітних ми вже говорили в інший стаатье. Крім цього, можете також скористатися порадами продавця. Трусики на вагітність слід вибирати більшого розміру і краще типу бікіні.
    6. Якщо у вас є подруги з дітьми, можете запитати, який одяг носили вони, будучи в положенні. Можливо, вони дадуть вам кілька цікавих рекомендацій, а може трапитися і так, що в їх гардеробі виявляться речі для вагітних, які вони зможуть позичити вам.
    7. Купуючи одяг на період вагітності, віддавайте перевагу речам з натуральних тканин. Це особливо актуально при вагітності, адже вагітні жінки часто скаржаться на те, що їм жарко. І причиною цьому - збільшення на 40% об'єму крові, що циркулює по організму.

    Світла і вільний одяг також сприяють збереженню тепла і підсилюють перегрівання організму. З цією метою можна поміняти колготки на панчохи до колін. Також добре підійде одяг, що складається з декількох знімних шарів. Як тільки стане жарко, можна зняти один з цих шарів.

    Відео: Одяг для вагітних: поради, хитрощі, секрети

    Норма набору ваги при вагітності

    далі >>> Депресії у вагітних


    Який одяг потрібно купувати вагітним?
    Який одяг потрібно купувати вагітним?
    Отже, що потрібно враховувати, якщо ви вирішили оновити гардероб на час своєї вагітності?

    Новости