Який нашийник від бліх краще?

  1. відповідний нашийник
  2. якісний нашийник
  3. правильне використання

У широкому асортименті нашийників від бліх заблукати не важко. Щоб відокремити зерна від плевел і купити своєму вихованцеві те, що потрібно, необхідно розібратися, який нашийник від бліх краще.

03 Жовтня 2013

Автор: Анна Герасимова

Автор: Анна Герасимова

Зоомагазини пропонують такі різні нашийники від бліх, і розкид цін досить великий. Хочеться купити хороший і не переплатити. Який нашийник від бліх краще для вашого вихованця?

Кращим буде той нашийник, який захистить вихованця від бліх і не викличе побічних ефектів. Порадьтеся з ветеринаром або зі знайомими, які користувалися нашийниками. Щоб зрозуміти, нашийник від бліх якої марки краще, почитайте відгуки в інтернеті на тематичних форумах власників тварин. В інтернет-магазинах відгуки можуть бути куплені.

відповідний нашийник

Більшість нашийників від бліх містять пестициди і мають протипоказання. Уважно вивчіть інструкцію по застосуванню перед покупкою. Такі нашийники не призначені для цуценят і кошенят, вагітних і вихованців з ослабленим імунітетом.

Для кошенят і цуценят випускають спеціальні нашийники з ефірними маслами. Вони не вбивають бліх, а тільки відлякують, але зате не токсичні для тварин і людей. Такий нашийник від бліх краще вибрати для вихованця, з яким грає дитина. Після контакту з нашийником з пестицидом необхідно мити руки.

якісний нашийник

Часто можна почути, що нашийники не рятують від бліх і можуть отруїти вихованця. Швидше за все, це були підробки. Вибираючи, який нашийник від бліх краще, не економте. Дешеві нашийники повинні викликати підозру. Вибирайте з відомих марок (Beaphar, Kiltix і ін.). Хоча навіть на найдорожчі фірмові нашийники у кішок і собак трапляється алергія. Але це вже індивідуально.

Перевірте, який термін придатності у нашийника від бліх. Краще якщо він закінчується після передбачуваного строку служби. Упаковка повинна бути фольгованої, без пошкоджень, інакше нашийник може бути вже видихлим.

правильне використання

Обраний нашийник важливо використовувати правильно. Одягати нашийник краще на тварину без бліх. Якщо ви в цьому не впевнені, проведіть профілактичну обробку. Вимийте його з шампунем від бліх, обробіть спреєм або краплями на холку. Але після застосування крапель надягати нашийник можна тільки через тиждень, щоб не було інтоксикації. Слідкуйте, щоб вихованці не гризли нашийники, так вони отруюються найчастіше.

Нашийник повинен сидіти досить щільно і не заважати. У слабо затягнутий нашийник вихованець може просунути лапу, заплутатися або зачепитися. Тугий нашийник заважає дихати і викликає роздратування. Якщо ви можете просунути 2 пальці під нашийник, довжина відрегульована правильно. Пам'ятайте, що кошенята і цуценята ростуть швидко, можливо, через місяць буде потрібно трохи послабити нашийник.

Нашийник має термін дії. Зазвичай він не перевищує 7 місяців. Якщо вашому вихованцеві потрібна постійна захист, своєчасно замінюйте нашийник на новий, і блохи йому будуть не страшні.

Який нашийник від бліх краще для вашого вихованця?

Новости