Який купальник вибрати, щоб приховати живіт і боки?

  1. особливості вибору
  2. Оформлення пляжного одягу

На пляжі всі дівчата хочуть виглядати ідеально, викликати захоплення оточуючих На пляжі всі дівчата хочуть виглядати ідеально, викликати захоплення оточуючих. І вони прагнуть заховати недоліки тіла за допомогою правильно підібраного купального костюма . В першу чергу пані хочуть зробити менш помітним животик і відкладення з боків. У новому сезоні дизайнери пропонують жінкам широкий асортимент пляжного одягу. То який купальник приховає живіт і боки дівчини?

особливості вибору

При покупці купального костюма потрібно враховувати тип жіночої фігури. Від цього залежить, якого фасону, з якими декоративними елементами його варто придбати:

  • Дівчатам з виступаючим животиком і невеликими грудьми підійде роздільна модель з оборками в нижній частині ліфа. Дизайнери пропонують бюст'є, в нижній частині яких передбачені волани, довга сіточка, бахрома. Декоративні елементи нерідко доходять до середини живота і тим самим будуть його приховувати.
  • На великих жінок добре виглядає злитий купальник. Для маскування животика варто вибирати пляжний одяг з прямими вертикальними смугами. Такий принт дозволить візуально витягнути фігуру. Добре, якщо смуги з боків будуть трохи скошеними в сторону талії. Це додасть тілу форму пісочного годинника.
  • Також підійде дівчатам з недосконалостями фігури роздільна модель з шортиків і туніки. Купивши плавальний костюм такого фасону, вийде замаскувати живіт і інші недоліки тіла. Туніку краще вибирати приталенную. Так вийде підкреслити талію, що зробить жіночу фігуру більш красивою.

Оформлення пляжного одягу

Намагаючись зрозуміти, який купальник підійде для фігури з животом, варто звернути увагу на забарвлення одягу Намагаючись зрозуміти, який купальник підійде для фігури з животом, варто звернути увагу на забарвлення одягу. Дизайнери пропонують великий вибір моделей з оригінальними принтами. Такі малюнки зможуть відвернути увагу від проблемних зон тіла. Якщо жінка хоче заховати живіт, варто віддати перевагу моделі з оригінально оформленими ліфом. Яскраві малюнки на бюстьє відвернуть увагу від випираючого животика. Але не треба купувати повністю кольоровий купальник. Велика кількість малюнків навпаки підкреслить зайву вагу. Віддавати перевагу потрібно виробам з точковими зображеннями.

Не перший рік актуальні пляжні костюми з короткою спідницею. Вона дозволить відвернути увагу від недосконалих боків і стегон. Спідниця приховає проблемні зони, зробивши фігуру жінки більш привабливою.

Допоможуть приховати недосконалості і декоративні елементи. Брошки, заклепки, пояси зроблять зовнішній вигляд пляжного костюма цікавим, відвернуть погляди на себе. Головне - декоративні елементи повинні розташовуватися не на частинах тіла, які потрібно приховати.

У продажу можна знайти багато злитих і роздільних купальників, які допомагають приховати зайву вагу, недосконалості тіла. Потрібно тільки вивчити асортимент костюмів для купання, вибрати виріб, який підійде за типом фігури, фасоном, забарвленням. Тоді ніхто з присутніх на пляжі не помітить, що у дівчини є недоліки, все відзначать тільки її гідності.

То який купальник приховає живіт і боки дівчини?

Новости