Який вибрати боксмод?

  1. Кращі і найпопулярніші моделі сучасних бокс модов:
  2. На що звертати увагу при виборі бокс мода:

Бокс мод - це просте ширяюче пристрій з прямокутним або квадратним корпусом у вигляді коробки. Часто повністю механічні без плати управління, вони працюють безпосередньо в залежності від намотування атомайзера .

У регульованих моделях можна зручно виставити потужність і контролювати насиченість і кількість пара. Бокс моди часто мають два і більше вбудованих акумулятора 18650, і не дарма. У цьому полягає перевага бокс модів. Розрядний струм на низькому Омі дають напругу в 3.7 вольт, а дві батареї розподіляють його рівномірно навпіл і так убезпечать від вибуху.

Деякі моделі мають вбудований запобіжник MOSFET або захисні фьюз.

Величезний плюс для користувачів в тому, що виробник залишив споживачам можливість замінити вже наявний акумулятор на Li-Po. Вони бувають двох видів - літій-іонні і літій-полімерні. У перших залитий гелевий електроліт, а по-друге полімер з літійній розчином.

Акумулятори з полімером володіють декількома важливими перевагами:

  • щільна енергія
  • незначні перепади напруги
  • незначний саморозряд.

щільна енергія   незначні перепади напруги   незначний саморозряд

Недолік - акумулятор з такими характеристиками «проживе» не більше 2-х років при щадному використанні. До того ж їх небажано довго заряджати - це може згубно позначитися на терміні використання.

Ціна на бокс мод для електронних сигарет низька і доступна всім парильникам. Можна отримати хороший девайс від шановного і відомого китайського виробника менш ніж за 1500 гривень і користуватися ним протягом декількох років.

Мод, це перше в списку пристроїв, що можуть видати вейперу максимальну кількість ефектних клубів білої пари. Так що спробувати варто!

Кращі і найпопулярніші моделі сучасних бокс модов:

  • Eleaf iStick 100w,
  • Joyetech Cuboid 150W,
  • JoyeTech eVic VTC Mini,
  • Kanger KBox 40W,
  • Kangertech Subox Mini Starter Kit.

Eleaf iStick 100w,   Joyetech Cuboid 150W,   JoyeTech eVic VTC Mini,   Kanger KBox 40W,   Kangertech Subox Mini Starter Kit

Габарити дозволяють девайсів зручно розміщуватися в руці, довго парити без підзарядки, рідко вимагають ремонту або регулярного обслуговування. Це прекрасний вибір для зайнятих людей, що часто в дорозі і не мають багато вільного часу.

На що звертати увагу при виборі бокс мода:

Яка саме модель підійде вам - залежить від індивідуальних особливостей, і дізнатися це можна тільки досвідченим шляхом. При виборі потрібно врахувати кілька основних моментів:

  • габарити і матеріали корпусу (сталь, пластик та інше)
  • наявність плати управління (що спростить налаштування і зробить ширяння приємним)
  • потужність (варіюється в моделях від 7 Вт до 200 Вт) - коннектор (традиційно 510-й).

Загальновідомо, що сталеві оболонки пристроїв більш міцні і менш зношуваність з плином часу. До того ж володіють стильним кольором, що підійде як чоловікам, так і жінкам, до будь-якого стилю одягу і обстановці.

Купити бокс мод в інтернет-магазині Papirosa.cc за найнижчою ціною можна в будь-який зручний для Вас час. У великому асортименті знайдеться модель, що відповідає всім вимогам і перевагам самого примхливого покупця. Замовлення буде доставлений в найкоротші терміни і в будь-який населений пункт України.

Новости