Який головний убір носити з шубою?

  1. Як підібрати?
  2. З чим носити? Фото-огляд

26 Май 2017 lady переглядів:


З настанням холодів, багато дівчат надягають свої улюблені шубки. І так само закономірно виникають сумніви, який головний убір підійде? Не потрібно думати, що з нею не виглядають шапки, навіть навпаки, правильно підібрана шапка додасть вашому образу гармонію і логічної завершеності.

Про те, який головний убір носити з норковій шубою, можна прочитати тут.

Також вам буде корисна стаття про модних норкових шапках.

Як підібрати?

Якщо хутро речі в холодних тонах, то шапка повинна мати такий же відтінок. Але бажано мати відміну на один тон темніше або світліше. З сірої річчю добре буде виглядати сріблястий головний убір.

Для вироби в теплих і рудих тонах, підбирайте такі ж теплих тонів шапки, наприклад бежевих, коричневих і рудих відтінків.

Для вироби в теплих і рудих тонах, підбирайте такі ж теплих тонів шапки, наприклад бежевих, коричневих і рудих відтінків

До чорних шуб, бажано підібрати яскравий аксесуар, щоб надати своєму образу родзинку. Головне що б колір узгоджувався з чимось ще в вашому образі. Якщо вам подобається шапка яскравого червоного кольору, вона добре буде виглядати з верхом, і такого ж кольору червоними рукавичками.

Якщо вам подобається шапка яскравого червоного кольору, вона добре буде виглядати з верхом, і такого ж кольору червоними рукавичками

Багато модниць часто додають прикраси в тон головного убору, це може бути брошка, шаль або чобітки. До чорних варіантів найпростіше підібрати головний убір, нейтральних відтінків або такого ж чорного кольору.

До чорних варіантів найпростіше підібрати головний убір, нейтральних відтінків або такого ж чорного кольору

Для власниць яскравих шуб стильних кислотних кольорів, наприклад зелених, жовтих або фіолетових, потрібно підбирати або повністю однотонні шапки, або м'яких білих і сірих відтінків.

Для власниць яскравих шуб стильних кислотних кольорів, наприклад зелених, жовтих або фіолетових, потрібно підбирати або повністю однотонні шапки, або м'яких білих і сірих відтінків

До об'ємних шуб (наприклад, чорнобурки або лисячій), слід підбирати менш громіздкі аксесуари. Інакше ваш образ буде здаватися надто важким. Тому краще зупинити свій вибір на менш пухнастих варіантах, акуратних беретах або в'язаних моделях.

Тому краще зупинити свій вибір на менш пухнастих варіантах, акуратних беретах або в'язаних моделях

Власницям натуральних шуб слід підібрати головний убір з такого ж натурального хутра (до каракулевій шубі - каракуль, до мутоновая - мутон і т.д.), і навпаки, зі штучним хутром краще поєднується шапки зі штучного хутра.

З чим носити? Фото-огляд

Чудово підійде хутряна шапка. Найкраще щоб шапка була виконана з того ж хутра що і шубка, так ваш образ буде гармонійним і естетично правильним.

При чому, тон також повинен бути ідентичним. Щоб зробити правильний вибір головного убору, краще в ній відправитися за покупкою, так у вас буде можливість приміряти декілька різних фасонів і зупинитися на вподобаному. З хутряних шапок можна підібрати норкову бере , Жокейки, вушанку або капелюшок, капор .

З хутряних шапок можна підібрати   норкову бере   , Жокейки, вушанку або капелюшок,   капор

У наш час мода встановлює свої правила, і з неймовірною популярністю в моду знову повернулися фетрові капелюшки. І саме їх зараз можна зустріти на законодавицею моди.

Найчастіше капелюшки чорних відтінків або коричневих тонів. Підібрати правильно таку капелюшок можна дотримуючись, основним правилам - холодні тони до холодних, теплі до теплих.

Якщо ви володарка світло-рудої довгою шубою, то підберіть в якості головного убору в'язану чорну шапочку, і щоб відповідати моді, таку ж в'язану кофтину.

В'язані речі давно повернулися в моду, і прекрасно поєднуються з хутром, тому без сумнівів надягайте в'язані вироби , Будь то класична шапка, або в'язаний ковпачок з хутряним помпоном в тон шуби.

В'язані речі давно повернулися в моду, і прекрасно поєднуються з хутром, тому без сумнівів надягайте   в'язані вироби   , Будь то класична шапка, або в'язаний ковпачок з хутряним помпоном в тон шуби

Варто згадати і про прекрасних яскравих і розписних хустках. Повернувшись знову в моду, такі хустки можна зустріти на всіх стильних дівчат вашого міста.

Повернувшись знову в моду, такі хустки можна зустріти на всіх стильних дівчат вашого міста

Яскраві руде, червоні і жовті хустки прекрасно поєднуються з чорними моделями, а бежеві і сірі добре підійдуть під світлі відтінки шуб. Під руду річ з довгим хутром надіньте світлий хустку з яскравими квітами, він добре впишеться в образ і додасть фарб. Під білий і сірий хутро акуратно впишуться світлі хустки, вони додадуть вашому образу легкості і чистоти.

Зупинивши свій вибір на хустці , Як головний убір, ви побачите додаткову перевагу, в приміщенні хустку можна зняти з голови і красиво пов'язати її на шию або покласти його на плечі. Це може бути павлопосадская модель з хутром або звичайна.

Підбираючи аксесуар під шубу, крім краси і стилю не забувайте, що в першу чергу вам повинно бути в ньому тепло і затишно. Створюючи свій новий образ, вибирайте натуральні якісні матеріали, і доповнюйте свій імідж новими цікавими деталями.

Як підібрати?
З чим носити?
І так само закономірно виникають сумніви, який головний убір підійде?
Як підібрати?
З чим носити?

Новости