Який купальник вибрати для великих грудей?

  1. Який він, правильний купальник для пишного бюста
  2. Відмінні особливості
  3. закриті чашки
  4. кісточки
  5. широка підтримка
  6. відповідні матеріали
  7. Якісні шви і надійна фурнітура
  8. Які фасони купальників підходять дівчатам з великими грудьми
  9. злитий купальник
  10. монокіні
  11. пландж
  12. халтер
  13. танкіні
  14. Купальник з трикутним вирізом або на запах
  15. Колір в допомогу
  16. Темний верх, світлий низ
  17. Малюнки і принти
  18. правильні смужки
  19. абсолютні табу
  20. Де купити купальник для великих грудей

Купальники на великі груди: складно, але купити можна

Багато хто заздрить власницям пишного бюста, до кінця не усвідомлюючи, наскільки складно їм буває підібрати гардероб. Особливо проблематично справи йдуть з вибором купальника. Але, якщо прислухатися до наших порад, то вдасться швидко і без труднощів вибрати ідеальну модель, яка підкреслить незаперечні переваги такої фігури.

Який він, правильний купальник для пишного бюста

Пишні форми-це не тільки ефектний зовнішній вигляд, але і велике навантаження на спину. Саме тому купальники під великі груди в першу чергу повинні бути зручними. Вкрай важливо, щоб вони забезпечували достатню підтримку бюсту. Для цього варто відразу розглядати спеціальні лінійки пляжних нарядів, створені для жінок з великими грудьми. Такі моделі завжди мають щільну чашку, широкі бретелі і міцний каркас.

Великі груди і так виглядає привабливо, тому не потрібно надмірно оголяти її. Вкрай важливо філігранно витримати баланс між спокусливим і ефектним виглядом, не допустивши і натяку на вульгарність. У купальника неодмінно повинна бути щільна чашка. Тільки вона зможе забезпечити бюсту гарну підтримку, надаючи красиву форму. Потрібно повністю уникати моделей, в ліфі яких відсутні кісточки і ущільнення, оскільки груди буде обвисати.

Відмінні особливості

Якщо ти є володаркою великого бюста, то прекрасно знаєш, що крім зацікавлених чоловічих поглядів значні обсяги забезпечують тобі ще й колосальні проблеми при виборі купальника. Це сама по собі не просте завдання в рази ускладнюється при наявності мінімальних диспропорцій фігури. У подібному випадку про моделях з мас-маркету можна забути, щоб не засмучуватися, приміряючи їх.

Правильні купальники під великі груди - це не просто великі розміри звичайних моделей, а фасони, спеціально розроблені для дам з пишним бюстом.

Давай раз і назавжди розберемося, в чому їх особливість, щоб вирішити дилему: звичайний пляжний наряд або спеціальний, створений під великі груди.

закриті чашки

Ключова характеристика купальника, яку в першу чергу потрібно враховувати при його виборі - форма, розмір і структура чашки. Саме від того, наскільки вона підходить, цілком залежить твій комфорт і зовнішній вигляд. Тому приділи даному питанню особливу увагу. правильні купальники під великі груди мають закриту чашку, яка прикриває практично весь бюст.

Відкриті моделі для дам з пишними формами - абсолютне табу. Вони не додадуть привабливості образу, а, навпаки, нещадно зіпсують його.

У ліфів, створених спеціально під великі груди, чашка може бути формованої, зробленої з двох горизонтально розташованих деталей або складається з трьох деталей, орієнтованих вертикально. Останній варіант найзручніший, але і попередні два забезпечують прекрасний комфорт. Дуже красиво груди виглядає в купальниках, у яких чашка ліфа переходить в бретелі. Так обсяг з боків перерозподіляється в центр і форма виходить більш апетитною, спокусливою.

кісточки

Вкрай бажано щоб ліф був на кісточках. Вони створюють зручний каркас, відмінно піднімають груди і частково знімають навантаження з хребта. Важливо тільки, щоб кісточки ідеально підходили за розміром і точно повторювали форму грудей.

широка підтримка

Величезне значення для комфорту, а також зовнішнього вигляду мають і бретелі ліфа. У купальниках під великі груди вони неодмінно повинні бути широкими. Це правило стосується всіх фасонів, як злитих, так і роздільних. Пояснюється подібне правило двома причинами. Перша - саме широкі бретелі забезпечують пишного бюсту достатню підтримку. Тонкі шлейки з цим завданням не впораються, тому їх необхідно уникати. Друга причина - широкі шлейки не впивався в плечі, що допомагає уникнути страшного дискомфорту. Тонкі ж бретелі натиратимуть. Що стосується розташування шлеек, то зручними виявляться класичні варіанти на плечах, а також халтер.

відповідні матеріали

Для пошиття купальника під великі груди підійде далеко не кожен матеріал. Модель повинна бути створена з міцної і зносостійкого тканини, яка максимально надовго зберігає форму і колір, не вигорає на сонці. Матеріал повинен бути щільним і максимально еластичним. У складі обов'язково наявність лайкри і еластану - вони надають хороший стягуючий ефект, моделюючи фігуру, а щільна текстура приховує нерівності шкіри і відмінно тримає форму, що вкрай важливо. Дуже добре, якщо чашка виконана з тканини, мінімально поглинає вологу. Так вона залишається сухою і не обвисає після кожного купання, що сприяє прекрасному естетичному ефекту.

Якщо купальник потрібен для басейну, то тканина неодмінно повинна бути стійкою до впливу хлору.

Якщо купальник потрібен для басейну, то тканина неодмінно повинна бути стійкою до впливу хлору

Якісні шви і надійна фурнітура

Обов'язково звертай увагу на якість швів. Вони повинні бути щільними, міцними і рівними. Ніякі розпущене нитки неприпустимі. І останнє - надійна фурнітура. Краще не ризикувати з моделями, доповненими пластиковими застібками і кільцями. Тільки міцна металева фурнітура зможе гарантувати, що під тягарем грудей ліф НЕ расстегнется в найбільш несприятливий момент, дозволяючи тобі насолоджуватися відпочинком.

Враховуй ці рекомендації, і ти з легкістю зможеш створити гарний і ефектний пляжний образ. Згодні, що підібрати ідеальний купальник під великі груди - завдання не найлегша. Але шикарний асортимент доступних моделей істотно спрощує її.

Які фасони купальників підходять дівчатам з великими грудьми

Ми розуміємо, що на пляжі хочеться бути найкрасивішою і ефектною, тому при виборі купальника увагу мимоволі звертається на стильні і трендові моделі. Але у випадку з пишним бюстом важливо включити критичне мислення і вибрати модель, яка буде дійсно зручною. Великі груди забезпечує колосальне навантаження на спину і плечі, тому конструкція ліфа повинна бути продумана до дрібниць.

Максимальна зручність пишного бюсту забезпечать моделі, що нагадують бюстьє. Вони більше, ніж інші різновиди ліфів, враховують фізіологічні особливості фігури і знімають напругу з хребта. Також вітаються широкі планки під руками і по спинці. Вони відмінно "ущільнюють" верхню частину, візуально роблячи її стрункішою.

З роздільних моделей чудово підійдуть фасони в ретро-стилі. Він, до речі, в цьому сезоні також дуже актуальне. Подібні вироби мають глибоку чашку. Вона піднімає і чудово моделює форму грудей. Результат виходить приголомшливим. Від тебе буде неможливо відірвати погляд.

злитий купальник

Максимальну підтримку бюсту забезпечує злитий купальник під великі груди. Модель неодмінно повинна мати ліф на кісточках. Ваша фігура матиме тільки гідності, якщо Ви одягнене її в купальник, що складається з двох видів тканини - тим більше, якщо це один суцільний колір, який блокується контрастним абстрактним принтом. Обидва мотиву перетинаються навскіс, що візуально стрункішою.

монокіні

Насамперед примір різновид злитого купальника - монокіні. Він відрізняється тим, що не виглядає надто скромно завдяки фігурним вирізом, що витягають тіло. Віддавай перевагу монокіні з щільною чашкою або з чашкою на кісточках. І це, мабуть, головна умова. В іншому випадку груди можуть виглядати сплюсненої, бовтатися і надавати небажаного об'єму талії. Зустрічаються як закриті купальники під великі груди, так і більш відверті - все залежить від твоїх особистих уподобань, смаків і цілей.

пландж

Температуру на пляжі ти зможеш підвищити за допомогою сексуального купальника пландж, який відрізняється глибоким трикутним вирізом, як спереду, так і ззаду. Але, на жаль, така модель підходить не всім пишногрудим панночкам. У купальнику геть відсутня всіляка підтримка для твоєї великих грудей. Пландж підійде модницям з округлою великими грудьми, що не провисає і не потребує додаткової підтримки. У такому-то купальнику ти даси спеку всім відпочиваючим на пляжі.

халтер

Ще одна модель купальника, яка так і плаче по пишногрудим красуням - це купальник халтер. Він має таку назву через бретелей, які зав'язуються на шиї. Підійде всім, хто хоче підняти свою груди, трохи підкоригувати форму і надати їй апетитну округлість. Купальник халтер незамінний наряд для енергійних модниць, які беруть активну участь у всіх пляжних іграх.

танкіні

Кожна модниця хоче виглядати по-особливому красиво і не бути копією своєї подруги. Тому радимо приміряти купальник танкіні, який складається з довгого топа і трусиків (шорт). В такому купальнику ти не сольешь з натовпом, зможеш підкреслити свою індивідуальність, стиль і продемонструвати своє особисте бачення моди.

Фасон ідеально підійде модницям, які не дуже задоволені своєю фігурою і всіляко намагаються приховати недоліки - танкіні не тільки прекрасно підтримують груди, а й ефектно заховають надмірні обсяги в області живота і боків.

Купальник з трикутним вирізом або на запах

Якщо ти хочеш, щоб твоя виглядала візуально менше і чоловіки перестали тебе роздягати поглядом - виходом з положення стане купальник з трикутним вирізом або купальник на запах. У ньому твої принади будуть трішки менше, а чоловіки - стануть спокійніше ставитися до твого шостого розміру грудей. При цьому у ліфа неодмінно повинні бути широкі шлейки.

Колір в допомогу

Завдання №1 при виборі купальника для власниць пишного бюста - врівноважити силует. Тому, щоб створити гарний і естетичний образ, особливу увагу звертай на забарвлення пляжного вбрання і правильну комбінацію кольорів.

Темний верх, світлий низ

Ідеальний купальник під великі груди має темний верх і світлий низ. Таке поєднання відтінків допомагає відвернути увагу від масивного верху. А ось моделей, в яких ліф світліше низу варто уникати. Вони зроблять фігуру занадто «важкої».

Малюнки і принти

Вдалий ефект досягається якщо плавки декоровані яскравим малюнком, а ліф купальника залишається однотонним. Справжнім порятунком стане асиметричний рисунок в області грудей, поєднання темних і світлих тонів.

Зверни увагу - краще уникати надмірно яскравих забарвлень, адже великі груди і без того буде залучати до твоєї персони масу уваги. Але якщо фігура дозволяє, то чому б і ні.

Але якщо фігура дозволяє, то чому б і ні

правильні смужки

Якщо вибрати ліф з вертикальною смужкою, а низ купальника з горизонтальною або діагональною, ефект буде прекрасним. Діагональні лінії візуально приховають диспропорцію фігури - користуйся цими прийомами.

При виборі кольору враховуй загальний вигляд фігури. Якщо у дівчини точений силует з пишними грудьми, вона сміливо може носити яскраві кольори, зачаровуючи оточуючих своєю красою. А якщо великі груди на тлі масивного силуету, то перевагу варто віддати стриманим відтінкам.

абсолютні табу

  1. бандо
    Якими б не були модними купальники-бандо - дівчатам з пишним бюстом вони не рекомендовані. Навіть якщо розмір підійде, в них буде незручно. Якщо розмір бюста більше другого, про таких моделях краще забути - він не зможе забезпечити необхідну підтримку грудей. Краще підібрати модель з щільною чашкою і насолоджуватися відпочинком.
  2. тонкі бретелі
    Ще одне табу - ліфи на тонких бретелях, особливо обвивають навколо шиї. Вони не надають необхідну підтримку, та ще й впиваються в плечі, створюючи дискомфорт.
  3. Ліфи без кісточок
  4. Яскравий колір і велика кількість декору
    Моделі занадто яскравих кольорів і з об'ємними елементами декору привертають дуже багато уваги до великих грудей.
  5. тонкі матеріали
    Категорично варто уникати моделей, виконаних з тонких матеріалів. Вони не стануть гідною прикрасою для шикарних пишних форм, а тільки підкреслять всі наявні недоліки.

Добре, що зараз на ринку доступний шикарний вибір купальників під великі груди. Це дає можливість навіть дівчатам з пишним бюстом підібрати пляжний костюм, який не тільки підходить за розміром, але і подобається на вигляд. Визнач, у чому тобі дійсно комфортно, і вибирай підходящі моделі саме для себе.

Де купити купальник для великих грудей

Якщо Ви до сих пір соромитеся своїх розкішних форм, ми готові Вас переконати ще декількома моделями модних купальників. Уявіть себе в них - і ви не зможете відмовитися від спокуси бути найшикарнішої пишною красунею на пляжі!

шикарний асортимент купальників під великі груди дозволить підібрати модель, яка не тільки фігуру перетворить, а й по-справжньому тобі сподобається. А це запорука гарного настрою і максимальної впевненості в собі.

Будь чарівною »

Новости