Який розмір аватарки для групи Вконтакте використовувати

  1. бонус

Сьогодні ми з'ясуємо актуальний розмір аватарки для групи Вконтакте. Прочитавши статтю, ви не тільки отримаєте відповідь на це питання, але і зможете скачати PSD шаблон красивою аватарки і банера, виконані в єдиному стилі.

З урахуванням всіх останніх змін максимальний відображається розмір аватарки для групи Вконтакте становить 200 × 500 px. Варто зазначити, що для отримання максимальної якості потрібно завантажувати зображення розміром в 2-3 рази більше. Тоді буде менше помітна втрата якості картинки після завантаження її в ВК.

Головне правило - дотримуйтесь пропорцію ширини до висоті: 2 до 5 відповідно.

Головне правило - дотримуйтесь пропорцію ширини до висоті: 2 до 5 відповідно

Розмір вам тепер відомий, залишилося розібратися в тому, коли варто використовувати всю доступну висоту, а коли можна зробити аватарку меншої висоти. І залежить це від кількох факторів:

  • Тематика або ніша;
  • Пропонований продукт / послуга;
  • Дизайн

Якщо у вас нізкоконкурентним і зрозуміла всім ніша, то цілком вистачить розмістити логотип, назву компанії і іноді коротке пояснення діяльності.

Назви «підслухати | Уфа »або« Новини спорту | Уфа »не потребують поясненні - все і так зрозуміло. А ось зображення логотипу з назвою інтернет-магазину має потребу в поясненні, що вказує на товар, який в ньому продається: «інтернет-магазин дитячого одягу».

Залежно від специфіки пропонованого продукту або послуги, що надається, може знадобитися додаткове місце під вигоди. За рахунок перерахування вигідних для клієнта умов виходить виділитися на тлі конкурентів. Але через них розмір аватарки доведеться збільшувати.

Я не вважаю, що це погано. Якщо щось допомагає збільшити конверсію, потрібно використовувати таку можливість.

Читайте також: Як оформити групу в ВК

Граючи з дизайном, можна отримати цілком гарний і робочий варіант аватарки максимального розміру, розмістивши при цьому мінімум деталей на ній.

Такий підхід прийнятний для розважальних спільнот або груп приватних фотографів. А комерційним співтовариствам з високим рівнем конкуренції слід максимально ефективно використовувати доступний розмір аватарки.

Ми створили шаблон, який ви можете завантажити за посиланням нижче. З ним реально зробити професійну аватарку самостійно, але вона не буде унікальна. Хоча це не означає, що вона не буде працювати, але можливо варто задуматися про індивідуальності і прочитати наше бонусне пропозицію.

завантажити шаблон

бонус

Всім, хто дочитав статтю до цього параграфа і вирішить замовити оформлення групи Вконтакте у нас, ми пропонуємо знижку 200 рублів. При замовленні в тексті листа вкажіть цей код: HWC-DEZiGN-200. Код діє тільки на один ваше замовлення.

Новости