Який годинник носить президент Путін?

  1. складова іміджу
  2. Бажана марка Путіна
  3. Президентське збори годин

Неспроста наручні годинники є предметом статусу. Подивившись на цей аксесуар, можна багато чого довідатися про їх власника. У створенні індивідуального образу дуже важливе місце відводиться саме годинах. У сучасному світі топові політики невипадково ретельно ставляться до підбору цієї важливої ​​складової свого туалету. У нашій країні багато жителів задаються питанням, а яка марка годин у Путіна, хоча варто відзначити, що не кожен зможе наслідувати президенту Російської Федерації. Неспроста наручні годинники є предметом статусу

складова іміджу

Які вони годинник Путіна? Таким питанням задаються як його шанувальники, які всіма силами хочуть бути схожими на свого лідера, т ак і люди, що представляють опозицію чинному президенту РФ, і мало не щодня здивовані, за які кошти президент нашої країни набуває одні з найдорожчих аксесуарів провідних виробників, наприклад, таких, як P atek Philippe, B lancpain, вартість яких обчислюється десятками тисяч доларів.

Достовірно відомо - Володимир Володимирович вважає за краще носити елітні годинник моделей світових виробників, що є свідченням смаку їхнього власника, показник його громадського і політичного ваги, достатку. Не всякий політик представник Євросоюзу дозволити купувати носити годинник з цінової категорії. Переплюнути президента Росії, в один час вийшло тільки прем'єру Італії Берлусконі, який вибрав годинник відомої компанії Vacheron Constantin, модель яких продавалася за ціною 540 000 доларів США. В інших країнах політики, побоюючись громадської думки, вважають за краще бути поскромніше і вибирають годинник подешевше. У того ж Джорджа Буша-молодшого був годинник вартістю близько 50 доларів марки Timex.

На противагу американському президентові Володимир Володимирович воліє для себе кращі творіння годинних майстрів. Моделі елітного класу оточують свого власника рисами принциповості, педантичності і елегантності. В елегантному зборах часо в В Ладимир Путіна зайняли почесне місце вишукані світові бренди виробників Patek Philippe, Blancpain, є також годинник і від інших виробників. На противагу американському президентові Володимир Володимирович воліє для себе кращі творіння годинних майстрів

Додамо, що глава Чечні Рамзан Ахматович Кадиров також володіє досить значну колекцію годинників. Дуже тяжіє до марки Bovet. Президент Білорусі Алексан ін Гр Игорьевич Лукашенко, володіє аксесуаром вартістю 11 000 євро. На його, до речі, теж правій руці, красується хронограф фірми Patek Philippe. А глава білого дому у Вашингтоні Барак Обама, цілком скромний чоловік, його годинник коштує всього $ 325.

Бажана марка Путіна

Годинники від Blancpain модель Leman Aqua Lung Large Date відрізняє ні з чим незрівняний благородний лиск, сталевий корпус, цю модель Володимир Путін, як і всі зі своєї колекції носить на зап'ясті завжди на правій руці. Що ж хорошого в цій моделі, що стала мало не найпопулярнішою на території країни завдяки увазі до них президента Росії? Припустимо, що справа криється в універсальності цієї моделі, їх привабливості. Здавалося б, цей годинник мають строго офіційний дизайн і прекрасно підходячи до відповідного стилю одягу, вказуючи на достаток свого володаря, на на відмінність у нього доброго смаку. Але все ж, вони ще й чудово підходять тим, хто любить активний життєвий уклад. З назви цього годинника стає зрозуміло, що вони не бояться вологості, в них можна не просто викупатися, але і займатися дайвінгом на глибинах максимально доступних людині. Ремінець цієї моделі часо в в нинішні на вигляд шкіряний, але насправді він виготовлений з якісної гуми. Годинники від Blancpain модель Leman Aqua Lung Large Date відрізняє ні з чим незрівняний благородний лиск, сталевий корпус, цю модель Володимир Путін, як і всі зі своєї колекції носить на зап'ясті завжди на правій руці

Стати власниками годин аналогічно тим, що є у президента Росії звичайній людині аж ніяк непросто. Компанією була випущена обмежена партія в 2005 годин, які досить дорогі. Їх вартість в доларах близько 10 000. Але все-таки шанс їх роздобути хоч невеликий, але все ж залишається. Володимир Путін уже подарував звичайним людям два примірника годин від Blancpain.

У вартість були 18 000 оцінені годинник Patek Philippe моделі Calatrava. У президента Росії було пару моделей від Blancpain. Вартість такої моделі може досягати десяти тисяч доларів.

Варто зазначити, що цю марку годин Путін, прибувши до Республіки Тува, подарував синові місцевого пастуха. Це цікава подія трапилося в 2009 році, Володимир Путін тоді обіймав посаду прем'єр-міністра Російської Федерації. Прем'єр в той день знаходився на відпочинку, у нього був один день відпустки, під час якого він прибув відпочивати в далеку Республіку Тува, і знайомлячись з місцевими жителями, обдарував щасливого власника хронографом.

Іншу модель особистих годин Президент Росії, перебуваючи з робочим візитом в місті Тула, подарував місцевому жителю, який працює слюсарем.

Тут варто нагадати, що Російська опозиція, займаючись підрахунком кількості ексклюзивних годинників в зборах Володимира Володимировича Путіна, нарахувала їх загальну вартість у сумі на 700 000 євро.

У зборах годин президента Росії присутній ще одна модель від Blancpain. Це годинник моделі Leman Chrono Flyback виконані без надмірностей, хронограф зроблений із сталевого матеріалу високої якості. Вони мають циферблат, оформлений чорним кольором, і такого ж кольору ремінець. Приблизна вартість такого годинника в доларах США близько 15 000. Володимира Володимировича з цим годинником вперше побачили на публіці в 2007 році.

Президентське збори годин

Описані вище годинник від Blancpain не єдині з переваг президента Росії. У 2003 році широка публіка побачила на руці у Путіна годинник від Patek Philippe моделі Calatrava, пізніше до них додалася ще одна модель цього ж виробника - Perpetual Calendar, їх ціна в доларах досягає приблизно 60 000. Годинники округлої форми в класичному стилі, мають скромний зовнішній вид, який дійсно оманливий, годинник, в хорошому сенсі цього слова, виглядають по традиційному і консервативно. Виріб від Patek Philippe на руці у володаря говорить про розуміння розкоші. Описані вище годинник від Blancpain не єдині з переваг президента Росії

У складі добірки годин президента, найдорожчими є годинник, де вручну зроблена гравірування та декорування, A. Lange & Sohne Tourbograph. Корпус в годиннику платиновий, завод виконаний в білому золоті. Стрілки годинника виконані з блакитною стали. Годинники виділяють ними дж ін езідента як серйозну людину, на руці виглядають дуже солідно. Ремінець зі шкіри крокодила, застібається на платинову застібку. Коштує ця модель 500 000.

Прекрасні елегантні годинники на руці президента IWC Pilot's Watch Mark XV залишилися практично непоміченими представниками ЗМІ, причиною цьому послужила їх відносно невисока вартість в районі 3 400 доларів. Але стильний зовнішній вигляд цих годин дуже привернув багатьох послідовників президента Росії. Компанія раніше спеціалізувалася на випуску годин для льотчиків, з яскравими елементами механізмів, що робило їх незамінними в кабіні літака. З плином часу ці години стали вибирати цінителі поєднання надійності і романтики, які властиві годинах IWC.

Автор: В. Кузнєцов

Оцініть статтю:

Збережіть посилання щоб не втратити, вона Вам знадобитися:

Що ж хорошого в цій моделі, що стала мало не найпопулярнішою на території країни завдяки увазі до них президента Росії?

Новости