Який подарунок подарувати лікаря чоловікові і жінці в знак подяки, на виписку з пологового будинку, День народження, Новий рік, День медика, свято? Як купити подарунок лікаря в інтернет магазині Аліекспресс?

  1. Що подарувати лікарям на виписку з пологового будинку: каталог Аліекспресс
  2. Що подарувати лікаря жінці в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  3. Що подарувати лікаря чоловікові в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  4. Що подарувати лікаря дівчині в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  5. Що подарувати лікаря хлопцю в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  6. Який оригінальний подарунок можна подарувати лікаря стоматолога, хірурга, гінеколога, педіатра?
  7. Що подарувати на знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика лікаря?
  8. Відео: Що подарувати лікаря: найоригінальніші ідеї для подарунка
  9. Який подарунок подарувати головному лікарю чоловікові і жінці в знак подяки на День народження, Новий...
  10. Чи можна подарувати лікаря гроші, коньяк, цукерки?

Готуємо подарунки лікарям: класичні та креативні подарунки з Аліекпресс.

зміст

  • Що подарувати лікарям на виписку з пологового будинку: каталог Аліекспресс
  • Що подарувати лікаря жінці в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  • Що подарувати лікаря чоловікові в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  • Що подарувати лікаря дівчині в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  • Що подарувати лікаря хлопцю в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
  • Який оригінальний подарунок можна подарувати лікаря стоматолога, хірурга, гінеколога, педіатра?
  • Що подарувати на знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика лікаря?
  • Відео: Що подарувати лікаря: найоригінальніші ідеї для подарунка
  • Який подарунок подарувати головному лікарю чоловікові і жінці в знак подяки на День народження, Новий рік, День медика?
  • Чи можна подарувати лікаря гроші, коньяк, цукерки?
  • Відео: Що подарувати лікаря, акушера на день медика ?! Подарунок лікаря на виписку з пологового будинку

Подарунки та презенти для лікарів, медсестер, масажистів та іншого медичного персоналу це не примха, а щире бажання віддячити людям продовжують якість і насиченість нашого життя. Ця стаття про те, що саме підібрати в презент улюбленим лікарям, щоб подарунки викликали виключно позитивні емоції.

Ця стаття про те, що саме підібрати в презент улюбленим лікарям, щоб подарунки викликали виключно позитивні емоції

Який подарунок подарувати лікаря?

Що подарувати лікарям на виписку з пологового будинку: каталог Аліекспресс

Народження дитини особливе зворушлива подія в житті кожної родини. Адже це справжнє об'єднання двох закоханих в єдине ціле. У майбутніх батьків маса клопоту, одна з яких - що подарувати лікаря при виписці в подяку за успішні пологи.

Сьогодні багато матусь спостерігаються і народжують у одного і того ж лікаря. А хіба годі й зблизитися з людиною при тісному спілкуванні майже за рік? А якщо до того часу ще було і планування дитини, то це вже переростає в роки дружби.

Що подарувати лікарям на виписку з пологового будинку?

Вибираючи презенти лікаря, варто пам'ятати, що це може бути особиста річ, в кабінет, в будинок або в авто. Не варто обмежуватися класичним конвертом з грошима, особливо зараз, коли такий презент може бути сприйнятий як хабар.

Хочете купити розкішний і при цьому недорогий подарунок своєму лікарю? З Аліеспресс це легко! Ми підібрали кілька варіантів-прикладів для вашого натхнення.

Ми підібрали кілька варіантів-прикладів для вашого натхнення

Подарунки з Аліекспресс!

Затишний плед в красивій упаковці виглядає презентабельно і комфортно. І при щоразу беручи в руки теплий плед лікар буде з вдячністю згадувати вашу пару. Вибрати недорогий і якісний плед можна на Аліекспресс по засланні .

Затишний плед - відмінний подарунок лікаря

Ні для кого ні секрет що лікарі часто працюють на знос. І як відомо швець завжди без чобіт. Подарувавши масажер лікаря на виписку з пологового будинку, ви зробите взаємний неповторний внесок в здоров'я і релаксацію вашого лікаря. Знайти недорогу і потужну модель можна по засланні .

Подарунок масажер - презент з турботою

Ваш доктор любить мистецтво і його кабінет наповнений цікавою живописом і статуетками? Подаруйте доповнення в колекцію! Просто величезний асортимент ви знайдете по засланні .

Цікавий презент - статуетка доктору

Лікарі ті ж люди що і ми, вони також люблять увечері зі своєю сім'єю переглядати фільми і смішні ролики. Хочете зробити дорогий і пам'ятний презент? Відеопроектор саме те про що мріють багато, але покупку відкладають завжди на потім. Відмінні проектори на будь-яку суму можна знайти на Аліекспрессе по засланні .

Що подарувати лікаря жінці в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?

Ми постійно відвідуємо педіатра з дітьми, терапевта для себе, а іноді за станом здоров'я часті зустрічі виникають і з профільними лікарями. Якщо відвідування на свята, актуально захопити з собою невеликий презент для доктора.

Лікарі, як і сто років тому постійно ведуть записи в щоденниках, які стрімко закінчуються один за іншим. Це саме та спеціальність яка гідно оцінить хороший блокнот або щоденник, а знайти за демократичними цінами їх можна на Аліекспресс по засланні .

Щоденник лікаря - відмінний подарунок

Ви постійно відвідуєте чоловіка лікаря? Подаруйте йому запонки « светоскопи »І разом з ними бурю приємних емоцій!

Запонки «светоскопи»

Ваш лікар, як і багато його колег на прийомах сидять годинами. Презентабельна чашка завжди буде до місця, а оригінальна модель стане улюбленою. Безліч різноманітних чашок по засланні .

Що подарувати лікаря чоловікові в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?

Якщо лікар шанувальник електронних сигарет цікавий набір однозначно припаде йому до смаку. А Аліекспресс як завжди дозволить купити набір за досить прийнятними цінами. Каталог по засланні .

запонки годинник підірвали інтернет продажу і стали найбажанішим подарунком багатьох чоловіків. Подаруйте своєму лікареві розкішний подарунок на свято і можете бути впевнені - вони стануть найулюбленішими запонками.

Запонки годинник - хороший подарунок на свято лікаря

Пластикових карт все більше і класичні гаманці перестали з ними давно справлятися. Подаруйте лікаря комфорт - зручну візитницю для зберігання всіх пластикових карти в одному компактному місці. Дивовижний асортимент можна знайти тут .

Візитниця - класичний варіант для подарунка

Що подарувати лікаря дівчині в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?

Що дарувати чоловікові розібралися, тепер варто подумати, що подарувати юної лікаря дівчині? Найчастіше це молоді дівчата тільки що закінчили інститут і планують молоду сім'ю. Вони обожнюють яскраві і модні дрібниці для побуту і офісу, а також улюблені всіма жіночі штучки.

Клатч багато не буває. Особливо яскравих! Аліекспресс просто переповнений такими. вибирайте по засланні ту, яка підійде до образу лікаря дівчата, і даруєте яскраві емоції!

Клатч багато не буває - хороший подарунок молодому доктору

Ловці снів, китайські віяла, дзвіночки і декоративні будиночки ідеально впишуться в інтер'єр молодої особи. Вибирайте інтуїтивно і даруєте з відкритим серцем і тоді ці символи давнини принесуть успіх і щастя вашому доктору! Знайти безліч цікавих штучок можна по засланні .

Знайти безліч цікавих штучок можна по   засланні

У молодої дівчини напевно знайдеться пара десятків наборів біжутерії, косметика яку потрібно знайти, де зберігати і багато іншого вимагає втручання органайзеров. Чудові скриньки і органайзери знайдуть своє місце і подарують порядок і затишок коханому лікаря. Шукайте ту саму скриньку по засланні .

Органайзери - подарунки для комфорту

Що подарувати лікаря хлопцю в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?

Молодим лікарям підібрати подарунок на Аліекспрессе не складніше ніж дівчині доктору. Ми знайшли безліч товарів, які припадуть до душі молодому доктору.

Ви добре знайомі з лікарем і точно знаєте, що він любить спорт? Розкішне рушник з символом улюбленої команди чудовий презент для свята, їх можна знайти по засланні .

Розкішне рушник з символом улюбленої команди чудовий презент для свята

Ваш доктор пихатий, завжди в класичних костюмах і його очікує велике майбутнє? Рушники із золотою вишивкою корони відмінний спосіб підкреслити статус молодого чоловіка.

Королівські рушники - символ розкоші і чистоти

Молоді люди зазвичай відпочивають у великих компаніях, люблять слухати музику і веселитися. Стильний бумбокс викличе справжній захват і виділить вас з категорії пацієнтів на рівень реальних розуміють друзів. Знайти безліч бумбоксів можна по засланні .

Бумбокс - стильний подарунок молодому лікарю

Ви не дуже добре знаєте свого лікуючого лікаря, але хотіли б віддячити гідно? Тижневик в шкіряній палітурці хороший спосіб підкреслити значимість доктора і віддячити за гідне лікування і підтримку. Безліч класичних моделей можна знайти по засланні .

Тижневик - класичний подарунок лікаря

Який оригінальний подарунок можна подарувати лікаря стоматолога, хірурга, гінеколога, педіатра?

Ви постійно відвідуєте профільного лікаря і хочете подарувати йому оригінальний подарунок? Ми підібрали серію подарунків для лікарів зі здоровим почуттям гумору. з цієї засланні ви знайдете безліч приколів здатних підняти настрій як доктора, так і його подальших клієнтів.

з цієї   засланні   ви знайдете безліч приколів здатних підняти настрій як доктора, так і його подальших клієнтів

Подарунок з гумором для лікаря

Хочете подарувати тематичний подарунок стоматолога? Оригінальні ретро шахтарі-стоматологи пломбують зуби займуть гідне місце в кабінеті стоматолога. Ці та інші статуетки для стоматолога можна знайти по засланні .

Подарунок статуетка стоматолога

А ось для людей з гумором фігурка антистрес у формі зуба! Знайти оригінальні фігурки для стоматолога можна по засланні .

Кумедні фігурки антистрес для стоматолога

А ось хірурги оцінять флешку з анімаційним героєм-хірургом. Веселий герой в блакитному халаті стане незмінним супутником лікаря. Знайти таку флешку можна по засланні .

Робота хірурга це постійна напруга і ненормований графік роботи. Хочете подарувати трохи релаксу? Неонові кольори оригінального світильника в формі Будди допоможе відволіктися від проблем і знайти себе у вирі життя. Характерний світильник за прийнятною ціною можна знайти по засланні .

Характерний світильник за прийнятною ціною можна знайти по   засланні

Світильник в формі Будди - цікава ідея для релаксу

Чи відвідуєте гінеколога або педіатра і плануєте залишити презент? Цікава флешка у формі лікаря або медсестри точно припаде до смаку. Знайти безліч варіантів можна по засланні .

Подарунок медику - флешка лікар

Що подарувати на знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика лікаря?

Як вже говорилося раніше лікуючий лікар це більше ніж медичний персонал, це близька людина який піклується про наше здоров'я, а ми відповідно радіємо одужанню і даруємо подарунки на свята або до випадку. Чи плануєте відвідати лікаря і хочете залишити презент? Набір ручок з ретро окулярами і вусами оригінальний і милий презент.

Відео: Що подарувати лікаря: найоригінальніші ідеї для подарунка

Подушка рогалик нагоді лікаря і в офісі, і в авто і навіть будинки. Замовити якісну подушку U-подібної форми з анатомічною конструкцією за доступною ціною можна по засланні . Вибираючи подушку зверніть увагу не тільки на яскравий принт і соковиті насичені кольори але і матеріал чохла, наявність блискавки і зручність виймаємого наповнювача.

Який подарунок подарувати головному лікарю чоловікові і жінці в знак подяки на День народження, Новий рік, День медика?

З віком багато хто з нас стикаються з частими відвідинами відділень для планового і позапланового лікування. В процесі лікування ми контактуємо не тільки з лікуючим лікарем, але і з головлікарем, завідуючої відділенням та іншим адміністративним персоналом. Якщо ви читаєте цю статтю, то класичний набір з цукерок і коньяку вас явно не влаштовує. Ми пропонуємо підібрати стоїть подарунок для такого випадку.

Якісний шкіряний органайзер нового покоління розрахований не на ручки і паперу, а на планшет, пульт, паперові серветки і дрібниці необхідні доктору в щоденній роботі. Замовити розкішний подарунок можна по засланні .

Подарунок головлікаря - шкіряний органайзер нового покаления

Оригінальна лампа припаде до смаку головному лікареві для роботи у вечірній час. Вибирайте оригінальні, але при цьому класичні варіанти, які впишуться в кабінет лікаря, якому ви плануєте робити презент. Знайти безліч моделей можна по засланні .

Оригінальні світильники в офіс

Чи можна подарувати лікаря гроші, коньяк, цукерки?

Роками було прийнято дарувати лікарям конверт з грошима. Але в даний час це сприймається як хабарництво і лікар, швидше за все, відмовиться від такого презенту, так як не побажає ризикувати улюбленою роботою.

Щодо алкогольних напоїв є двояка думка. З одного боку дорогий алкоголь - класичний презент, з іншого боку вам дарують здоров'я, а ви в свою чергу пропонуєте у вигляді подарунка річ псують здоров'я. Саме тому в багатьох країнах вже давно відійшли від презентів у вигляді алкоголю. А ось солодкі подарунки більш ніж бажані. Особливо якщо це якісні, рідкісні та оригінальні солодощі.

Як ідея солодкого подарунка в даний час набирає популярність набір имбирно-медових пряників з тематичним малюнком.

Сподіваємося, наша стаття була корисною і надихає і завдяки ній ви почерпнули багато ідей для нестандартних подарунків. Здоров'я вам і довголіття!

Відео: Що подарувати лікаря, акушера на день медика ?! Подарунок лікаря на виписку з пологового будинку

Що подарувати лікаря чоловікові в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
Що подарувати лікаря дівчині в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
Що подарувати лікаря хлопцю в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
Який оригінальний подарунок можна подарувати лікаря стоматолога, хірурга, гінеколога, педіатра?
Що подарувати на знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика лікаря?
Чи можна подарувати лікаря гроші, коньяк, цукерки?
Що подарувати лікаря чоловікові в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
Що подарувати лікаря дівчині в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
Що подарувати лікаря хлопцю в знак подяки, на День народження, Новий рік, День медика?
Який оригінальний подарунок можна подарувати лікаря стоматолога, хірурга, гінеколога, педіатра?

Новости