Який фірми краще вибрати відеореєстратор для автомобіля

  1. Навіщо потрібен авторегістратор?
  2. Що таке авторегістратор?
  3. Якість запису відео
  4. Який фірми краще вибрати відеореєстратор?

Не знаєте який вибрати відеореєстратор для автомобіля? Що ж, ця стаття саме для вас, оскільки тут ви дізнаєтеся для чого він потрібен, як його правильно вибрати і чи є сенс купувати взагалі? Тут будуть детально описані різні параметри, починаючи від запису відео і закінчуючи кріпленням.

Тут будуть детально описані різні параметри, починаючи від запису відео і закінчуючи кріпленням

Навіщо потрібен авторегістратор?

Оскільки практично кожна людина зараз має в наявності особистий автомобіль, відповідно зростає ризик дорожньо-транспортних пригод. На жаль, від цього не застрахований ніхто і в будь-якій ситуації вам потрібно знати як себе убезпечити. Для підтвердження своєї правоти ви зобов'язані надати матеріали, що підтверджують вашу невинність. Але де їх взяти? Вірно, їх запише відеореєстратор. Наприклад, в потоці вас зачепив автомобіль і зник з місця події. Довести його провину здатний тільки авторегістратор, тому дуже важливо обзавестися такою річчю.

Ще не обзавелися власним автомобілем, але знаєте толк в машинах? Ця пропозиція тільки для вас: широкий модельний ряд і привабливі ціни машин класу люкс - офіційний сервіс ягуар http://www.avtograd-jaguar.ru/service/service/ .

Або припустимо, що вас зупинили співробітники ДПС і почали приписувати вам неіснуючі порушення і вимагати хабар. Записавши це на відео, ви зможете надати матеріали до відповідних органів і покарати хабарників. Таким чином, купивши авторегістратор, ви зможете в будь-якій ситуації довести правдивість своїх свідчень і вивести на чисту воду справжніх порушників.

Таким чином, купивши авторегістратор, ви зможете в будь-якій ситуації довести правдивість своїх свідчень і вивести на чисту воду справжніх порушників

Що таке авторегістратор?

Це невеликий пристрій записуючого типу. Воно має невеликий прямокутний розмір, містить в собі відеокамеру, процесор для спалювання і обробки фото і флеш-карту. Зазвичай реєстратор має невеликий ЖК екран, де показується картинка під час знімання відео і можна дивитися раніше зняті відео.

Зазвичай пристрій кріпиться під лобовим склом на спеціальних присосках. Від їх розміру залежить багато, аж до якості відео. Наскільки міцно присоски фіксують реєстратор на поверхні, тим менше буде тремтіти картинка в відео. Краще вибирати великі присоски, так як вони краще закріплюють пристрій, але і своїм розміром можуть загороджувати огляд. Часто в корпус встановлюється GPS-приймач для відстеження координат автомобіля.

Якість запису відео

Одне з найважливіших параметрів при покупці авторегістратора, це якість знятого відео. Це визначається декількома параметрами, найважливішим з яких є дозвіл матриці. Раніше якість було обмежено HD форматом, тепер же з'явилися досить бюджетні FullHD-матриці, які покращують якість зображення, що дасть побачити більш дрібні деталі на фото: дорожні знаки, номери автомобілів, різні написи і інше.

Все FullHD-матриці дозволяють переходити на нижчу роздільну здатність, це допоможе заощадити місце на карті пам'яті. Наприклад, в разі занадто тривалих з'ясувань відносин з співробітниками ДТП або винуватцями аварії це допоможе записати відео повністю Але взагалі в таких випадках краще купити карту пам'яті об'ємом не менше 16 ГБ для уникнення вирізки потрібного матеріалу.

Який фірми краще вибрати відеореєстратор?

Це питання хвилює багатьох автолюбителів, оскільки ніщо так не важливо у виборі реєстратора, як фірма, що випускає ці пристрої. Різноманітність вибору на ринку може ввести в ступор навіть знаючу людину і тому потрібно знати основні бренди, що виробляють хороший і якісний продукт.

Ця фірма почала свою діяльність з 1993 року і існує до цих пір, пройшовши чималий шлях розвитку. Оскільки перше питання, яким задаються покупці - це відеореєстратор якої фірми краще купити, стає ясно - тільки DOD. Завдяки якісній японській збірці і легкому режиму настройки цей товар стане в нагоді кожному. Але на жаль на даний момент є ризик купити неякісну та підроблену продукцію. Тому при покупці реєстратора цієї фірми подивіться на голографічний знак: символ U на тлі розвідного моста. Ці знаки розміщені на самому пристрої, коробці і гарантійному талоні.

Ці знаки розміщені на самому пристрої, коробці і гарантійному талоні

Для тих, кого хвилює питання який недорогий відеореєстратор краще купити, відповідь очевидна: VisionDrive. Цей бренд випускається серією і включає як прості, так і професійні. Товар цієї фірми відрізняється безліччю налаштувань відео, наявністю вбудованого дисплея і G-сенсора, а також вбудованим модулем GPS.

Товар цієї фірми відрізняється безліччю налаштувань відео, наявністю вбудованого дисплея і G-сенсора, а також вбудованим модулем GPS

Продукт цієї фірми особливо полюбиться російському користувачеві, оскільки тут є зрозуміла інструкція російською мовою, зручний інтерфейс і легкий режим настройки. При цьому ця вітчизняна марка нічим не поступається своїм закордонним побратимам, але і навіть перевершує. Наприклад, деякі моделі мають в собі акселерометр і радар GPS, тому ті, хто цікавився про те, який недорогий відеореєстратор краще купити, вже знають вірну відповідь.

Наприклад, деякі моделі мають в собі акселерометр і радар GPS, тому ті, хто цікавився про те, який недорогий відеореєстратор краще купити, вже знають вірну відповідь

Що ж, сподіваємося, ви розібралися з тим, який відеореєстратор краще вибрати. Спасибі за прочитання нашої статті.

Навіщо потрібен авторегістратор?
Що таке авторегістратор?
Не знаєте який вибрати відеореєстратор для автомобіля?
Що ж, ця стаття саме для вас, оскільки тут ви дізнаєтеся для чого він потрібен, як його правильно вибрати і чи є сенс купувати взагалі?
Навіщо потрібен авторегістратор?
Але де їх взяти?
Ще не обзавелися власним автомобілем, але знаєте толк в машинах?
Що таке авторегістратор?
Який фірми краще вибрати відеореєстратор?

Новости