Який смартфон краще купити в 2018 році. Рейтинг Топ-10. Кращі смартфони 2018.

  1. 10 Sony Xperia XA2 Ultra Dual
  2. 9 Meizu 16th 8 / 128GB
  3. 8 Sony Xperia XZ1
  4. 7 Xiaomi Mi Mix 2
  5. 6 Huawei Mate 10 Pro 6
  6. 5 OnePlus 6
  7. 4 Apple iPhone X
  8. 3 Samsung Galaxy S8
  9. 2 iPhone XS
  10. 1 Samsung Galaxy S9 +

У цій статті розглянемо нові смартфони преміум класу 2018 року, розповімо про те, який смартфон краще 2018 і що запропонують споживачеві імениті виробники. Найкращі смартфони 2018 року «вміють» більше: мають потужніший процесор, акумулятор, подвійні камери, покращене звучання. А деякі моделі вже можуть трансформуватися!

Якщо порівнювати попередників 2017 року з новими смартфонами, відразу видно контраст між ними:

  • Оперативна пам'ять нових пристроїв тримається в межах 4-8 гігабайт;
  • Якісний дисплей з дорогою матрицею - має дозвіл Full HD або ж Quad HD +;
  • Оснащені смартфони об'ємними накопичувачами - від 64 «гигов» і вище;
  • Багато хто прагне збільшити діагональ екрану і зберегти зручність для руки.

Новітні смартфони оснащені крутими камерами, сканерами сітківки ока / особи, мають поліпшену функціональність. В першу чергу це стосується лідера всіх рейтингів Самсунг, який вже почав успішно продовать Galaxy S9 і S9 +. Meizu 2018 планується до випуску, прогнозують, що телефон буде мати висувну камеру і швидку зарядку в межах 20 хвилин. Поки багато смартфони тільки проектуються, в рейтингу ви побачите останні моделі - найкращі смартфони 2017 - 2018.

Напрямки попередників і нові тенденції

Подвійна камера отримує нові поліпшення, причому кожна кампанія в цьому питанні робить крок вперед: покращується апертура, збільшується кількість пікселів, впроваджуються нові модулі Sony, все частіше застосовується лазерна фокусування об'єктів. У 2018 році багато виробників будуть випускати тільки безрамкові гаджети, саме такий екран заслужив уваги в минулому році. Об'ємний простір дає поштовх зорової фантазії, крім того, користувач, який тримає однією рукою таке досконалість, сам стає щасливішим.

Бездротова зарядка стане частіше використовуватися в нових розробках. Акумулятори, здатні протриматися до 2-3 діб без підзарядки, якими щосили апелюють китайські розробники вже не межа мріянь. Смартфони преміум класу також випускаються з поліпшеними можливостями батареї і економією заряду. Також потужні процесори, технології Face ID і багато іншого чекає покупців. Нові телефони не вислизають з рук завдяки ергономічній формі, вигнутому екрану, особливостям конструкції корпусу.

У цій статті розглянемо нові смартфони преміум класу 2018 року, розповімо про те, який смартфон краще 2018 і що запропонують споживачеві імениті виробники

Samsung Galaxy x1 і Lenovo CPlus

Samsung Galaxy x1 і Lenovo CPlus

складні смартфони

Який смартфон краще купити в 2018? В даний момент обговорюються два цікавих гаджета, які планують випустити в новому році:

  1. Складаний смартфон-трансформер від Samsung! Його можна складати до компактного стану, а можна наполовину. Подейкують, що в розкладеному вигляді діагональ екрану буде величезною - трохи багато - 7 дюймів! Судячи з прогнозів, начинка буде взята з останніх флагманів смартфона, ну і звичайно вбудований кращий з кращих процесор Qualcomm Shapdragon 835.
  2. Ефектний і, не побоїмося цього слова, дивовижний дизайн запропонують виробники Lenovo. CPlus - смартфон - трансформер прийнятних розмірів, який завдяки своїй конструкції перетворюється в браслет. Що стосується начинки, робота буде здійснюватися на основі останньої версії Андроїд, оснащений камерою з високою роздільною здатністю, міцністю корпусу. Покупцям запропонують різноманітні кольори смартфона-браслета на вибір.
  3. У грудні 2018 року Sony анонсували вихід напівпрозорого складного смартфона, ступінь прозорості можна буде регулювати.

концепція компактного прозорого смартфона від Sony

10 Sony Xperia XA2 Ultra Dual

10 Sony Xperia XA2 Ultra Dual

9.Sony Xperia XA2 Ultra Dual - найкрасивіший смартфон лінійки Соні

У лінійці Xperia XA смартфони від Соні вважаються середнячками, але всередині значна начинка. Потужний чіп і нова ОС Android 8.0 Oreo забезпечують стабільну роботу, без гальмувань і глюків. Ultra Dual - це щось нове й оригінальне, перший смартфон, де перенесли сканер відбитку пальців на корпус і перший покращений смартфон практично без рамок. Це не флагман, але виробники постаралися на славу. На сьогодні - це майже найкраща камера в смартфоні 2018: 23 мегапікселів основна і подвійна Фронталки!

Перевагою смартфона є його діагональ, а разом з тим і комфортне для очей зображення. На відміну від першого смартфона Sony Xperia XA2, який мав екран діагоналлю 5,2 дюйма, даний варіант збільшили до 6 дюймів. Як відгукуються користувачі, такий розмір не заважає у використанні, так як боки максимально згладжені. Хвалять відеозйомку в дозволі Full HD і якість фотознімків.

Виробники використовують передові технології для досягнення максимальної якості кадрів. Такі як використання матриці Exmor RS, швидке фокусування об'єктів, 5-кратне збільшення. Є і функція зйомки по жесту, кадри в цьому випадку виходять більш природні. І ще одне поліпшення і перевага даного смартфона перед попередником - збільшили ємність акумулятора, тепер вона становить 3580 мАг, на відміну від Sony Xperia XA2, де батарея всього 3300 мАг.

  • Діагональ - 6 дюймів
  • Корпус металевий 9,5 мм, важить 220 грам
  • Процесор / ядра Qualcomm Snapdragon 630/6 ядер
  • «Оперативка»: 4 Гб
  • Вбудована пам'ять: 32 гіга з розширенням до 256
  • Камера - 23 Мп / Фронталки подвійна на 16 Мп
  • «Батарея» 3580 мАг
  • Захист - Gorilla Glass

Покупці незадоволені, що дозвіл відео залишилося не на найвищому рівні і до 4К не дотягнувся.

9 Meizu 16th 8 / 128GB

Meizu 16th 8 / 128GB

Мейзі тримається на піку популярності завдяки інноваціям у сфері нових технологій, сучасного дизайну і відмінним камерам. Користувачам подобається безрамковий екран в компактному корпусі і якісна передача кольору.

У Meizu 16th 8 / 128GB є опція сканування відбитку пальця в екрані, спрацьовує швидко і багато користувачів вважають це зручним і практичним. Супер потужний процесор Qualcomm Snapdragon 845, 2800 МГц дає можливість керувати програмами швидше вітру, а важкими іграми з комфортом для очей.

  • Діагональ - 6 ", здатністю 2160 × 1080
  • Процесор / ядра - Qualcomm Snapdragon 845, 2800 МГц / 8 ядер
  • «Оперативка» - 8 гігабайт
  • Вбудована пам'ять: 128 Гб
  • Камера - подвійна 12/20 МП лазерний автофокус, F / 1.8
  • «Батарея» - 3010 мА-ч
  • вага - 152 г

У відгуках про смартфон пишуть, що корпус дуже міцний і зібраний досконально. При виборі кольору корпусу рекомендують брати білий колір, він менш мазкий ніж чорний, якщо використовувати без чохла.

Окремо говорять про камері з подвійним фокусом, яка знімає високоякісні знімки. Мінусом можна було б назвати акумулятор 3010 мА-ч, але тримає заряд він дуже добре і є функція швидкої зарядки. Немає NFC, бездротової зарядки, волого і пилозахисту.

8 Sony Xperia XZ1

8 Sony Xperia XZ1

Рейтинг кращих смартфонів 2018 (з кращою камерою) за традицією продовжує Соні XZ1. Працює гаджет на Андроїд вісім і найпотужнішому процесорі. Революційний смартфон за легкістю корпусу і зручності експлуатації разюче відрізняється від подовжених екранів сучасності. Але все ж залишається в ТОПі, як кращий з кращих смартфонів.

Класичний дизайн з гострими кутами, вбудований сканер відбитків пальців, 3D сканування особи - кумедна фішка для створення аватарок. Все це присутнє в смартфоні, і звичайно поліпшена камера. У порівнянні з попередником, вона має тепер 19 мегапікселів і відмінну діафрагму. Камера «вміє» знімати уповільнене відео в русі. До речі на таку фішку цілком реально підсісти і захоплюватися зйомкою мало не постійно. Можна знімати домашніх тварин, друзів на природі, спортивні ігри і так далі.

  • Діагональ - 5,5
  • Корпус - 7 мм, важить 150 грам
  • Процесор / ядра Qualcomm Snapdragon 835
  • «Оперативка» - 4 гігабайти
  • Вбудована пам'ять - 64
  • Камера - 19 Мп, 13 Мп
  • «Батарея» 2700 мА ⋅ год
  • Захист - Gorilla-5, водозахист IP68

Для кого ж призначений смартфон з кращою камерою 2017-2018 Xperia XZ1, якщо мода пішла на округлені екрани і широкі формати? Девайс для практичних людей, які не бажають зайвих наворотів, цінують якість збірки, відеозйомки, зручність експлуатації. А найголовніше - для поціновувачів класики і, власне, Соні! Переживати з приводу того, що дисплей трісне тут не варто, дорогий ремонт теж вам не світить, так що сміливо вибирайте вічні цінності, вони ніколи не виходять з моди.

Звук стереодинамиков залишається на середньому рівні, це можна записати в мінуси і звичайно акумулятор відверто слабенький.

7 Xiaomi Mi Mix 2

7 Xiaomi Mi Mix 2

6.Xiaomi Mi Mix 2 - кращий смартфон 2018 року ціна-якість

Цей смартфон з великим екраном справив фурор серед китайських гаджетів. А мрія про Безрамковий смартфоні, якої загорілися багато користувачів, стала реальністю і доступна в бюджетному ціновому сегменті.

Дозвіл екрану смартфона більше, ніж очікувалося - 2160 х 1080, чітке зображення і неймовірна глибина відтінків очікує кожного, хто захоче доторкнутися до цього флагману. Хороший звук, в порівнянні з першим Mi Mix. Нагадаємо, що користувачі скаржилися на тихий голос при розмові, тепер помилки виправлені і з'явилася можливість насолоджуватися якісним звуком.

Корпус виготовлений з кераміки, а між скляним екраном металева вставка, виглядає добротно і лежить в руці дуже зручно. Все завдяки зменшенню ширини телефону в порівнянні з попередником. Найнеймовірніше, що всередині встановлений топовий процесор, який використовують виробники Самсунг, Соні в останніх моделях.

Це означає, що Xiaomi зробили прорив у виробництві потужних гаджетів. Шкода тільки що зменшили базову ємність акумулятора на 1000 мАг. Відгуків про новинку поки немає, але обов'язково з'являться, так як за численними прогнозами смартфон очікують тисячі охочих.

  • Діагональ: 5,99 дюйма
  • Корпус - кераміка, скло (товщина 7,7 мм)
  • Процесор / ядра Snapdragon 835/4 ядра
  • «Оперативка» - 6 Гб
  • Вбудована пам'ять - 256 Гб
  • Камера: 16 МП / 5 МП
  • «Батарея» 3. 400 мАг
  • Захист - Gorilla

Критики вже звинувачують виробників за «таку собі» камеру, вважаючи, що вона помітно поступається за якістю знімків іншим флагманів. Сміємо відмітити, що хоч камера і не подвійна, а побудована на основі Sony IMX386 модуля, так що критикувати одвічні цінності, щонайменше, непристойно. До речі «Фронталки» розташована тепер внизу і збоку екрана, щоб зробити Селфі, потрібно перевернути гаджет вгору «ногами».

6 Huawei Mate 10 Pro 6

6 Huawei Mate 10 Pro 6

5.Huawei Mate 10 Pro 6

Топ кращих смартфонів 2018 триває і на черзі новий покращений смартфон серії Huawei Mate, він доступний в темно-синьому, золотому і чорному кольорах. Що ж такого неймовірного запропонують користувачам творці Піднебесної? В першу чергу це подвійні камери 20/12 МП: основна і фронтальна. Вийшло поліпшити якість і деталізацію при денному світлі і вечірньому світлі і ці знімки навіть можна порівняти з самсунговскіе.

По-друге, про завантаження важких ігор можна не тільки мріяти, а й нормально грати в них. На прикладі гри Real Racing 3 можна судити про комфортному проведення часу.

  • Діагональ - 6 дюймів
  • Android 8.0
  • Процесор / ядра: HiSilicon Kirin 970, 8 ядер
  • «Оперативка» - 6 Гб
  • Вбудована пам'ять - 128 Гб, без слота для карт пам'яті
  • Камери - 20/12 МП
  • «Батарея» - 4000 мАг
  • вага 178 гр.

Покупці пишуть що під будь-якими кутами зображення чітке, дуже подобається функція швидкої зарядки, потужний акккумулятор, стерео звук, якість зв'язку, зручний сканер пальця і ​​те, що смартфон навіть при навантаженнях не гріється. За його користувачів та експертів, Huawei Mate 10 Pro 6 порівняємо з топовими флагманами, а ми продовжуємо описувати 10 кращих смартфонів 2018.

5 OnePlus 6

OnePlus 6 8GB / 128GB

4.OnePlus 6

Топ 10 кращих смартфонів 2018 року продовжує самий просунутий китайський смартфон - OnePlus 6 дуже схожий зовні на айфон. Хто вже придбав цей смартфон, навряд чи відмовляться від нього і бачать в ньому лише плюси. Він дійсно перший і багато хто говорить, що за характеристиками краще ніж інші флагмани.

Сучасний дизайн, обтічні краю, скляний корпус, потужний процесор, прекрасний Amoled екран, що може бути краще? Крім усього іншого телефон легкий і важить всього 177 грами при великому екрані 6.3 дюйма.

За характеристиками це один з найбільш потужних смартфонів на планеті. У відгуках пишуть, що при завантаженні і роботі важкої гри смартфон не перегрівається, не гальмує, це великий плюс і означає, що ви маєте справу з дуже потужним гаджетом. Оптимізована прошивка дозволяє використовувати його на максимальному навантаженні протягом 5-6 годин, після чого буде потрібно зарядка.

Основні відмінності OnePlus 6 2018 роки від OnePlus 5: матеріал корпусу - скло замість алюмінію, безрамковий екран, велика діагональ 6.28 дюйма (був 6.01), процесор останньої моделі Qualcomm Snapdragon 845, 2800 МГц замість 835. Також виробники позбулися «желейні» при скролінгу і поліпшили стабілізацію в камері.

Кращий смартфон 2018 року робить знімки гарної якості, але поступається айфону і Galaxy в перенесенні кольорів і реалістичності знімків. Пишуть, що підходить більше для макро знімків, ніж портретних. Оптичний зум, судячи з відгуків, працює непогано.

  • Діагональ - 6,28 дюймів
  • Екран - Amoled 2280 × 1080
  • вага - 177 гр.
  • Процесор / ядра - Qualcomm Snapdragon 845, 2800 МГц, 8 ядер
  • «Оперативка» - 6 Гб
  • Вбудована пам'ять - 64 Гб
  • Камера - подвійна 20 і 16 Мп з модулем Соні / Фронталки 16 Мп
  • «Батарея»: 3300 мАг
  • Захист - Gorilla-5

Новий OnePlus 6 все ще не захищений від води і не може заряджатися без проводу. Стандартного для багатьох смартфонів акумулятора 3300 мАг вистачає на добу активного користування, а функція швидкої зарядки майже повністю заряджає за пів години.

4 Apple iPhone X

4 Apple iPhone X

Apple iPhone X міцний і безрамковий, його хатини сталеві. Ви можете взяти гаджет в дорогу, адже він не боїться пилу і захищений від попадання вологи. Пірнати з ним звичайно не можна, інакше можна погубити дорогу річ, але захист від бризок присутній і випадкових неприємностей можна не боятися.

На зміну сканера відбитків пальців прийшов сканер розпізнавання осіб Face ID, і в 2018 році це скоріше не новація, а завидну постійність багатьох виробників. Але як би не розхвалювали свої досягнення інші, саме в цьому айфоне реалізували можливість сканувати обличчя вперше. Комфорт використання пристрою збільшився, тепер можна увійти в зону доступу набагато швидше, а зловмисники не зможуть скористатися вашим айфоном ні за яких обставин.

Що стосується зовнішнього переваги, видно неозброєним оком, що Безрамковий простір притягує як магніт. А відгуки покупців підтверджують, що з візуальним оформленням айфона ніщо не зрівняється. Особливо хвалять великий екран - майже шестидюймовий, який настільки якісно видає картинку, що очей не відірвати.

  • Діагональ - 5,8 дюймів
  • Процесор / ядра - Apple A11 Bionic / 6 ядер
  • Вбудована пам'ять - 64 Гб
  • Камера подвійна на 12 Мп / Фронталки - 7 Мп
  • «Батарея»: зазначений час роботи близько 2 діб
  • Захист від водяних бризок, пилу

З недоліків - використання тільки однієї сімки, несумісність в windows (проблеми при підключенні до звичайних, що не еппловкім компам і пристроїв), специфіка установки програм і звичайно, захмарна вартість для звичайного користувача.

3 Samsung Galaxy S8

3 Samsung Galaxy S8

2. Samsung Galaxy S8 - найкращий смартфон 2018

Самсунги - кращі смартфони 2018 року, рейтинг сучасних гаджетів не міг обійтися без останньої моделі. Вигнуті краю дисплея, згладжені кути і подовжений екран - фішка самсунговскіе телефонів. У відгуках відзначають, що кути огляду чудові, можна повертати його під будь-яким кутом і якість картинки не зміниться. Новий Гелаксі радує покупців не тільки зовнішньої вишуканістю, а й внутрішнім наповненням. У смартфоні вбудований потужний процесор, який проводиться тільки на фабриках бренду. Тому швидкодію Самсунгов порівняти ні з чим, свайп на високому рівні.

Найголовніша фішка цієї моделі - швидке включення при ідентифікації райдужки ока. Сканер відбитка пішов на задню поверхню телефону як запасний варіант. А ось сканер сітківки ока попереду і дуже навіть сподобався користувачам, які тепер не мислять своє життя без цієї фішки. Деталізація камери також на високому рівні, особливо добре виходять макро знімки, а також об'єкти в русі.

Самсунг восьмий захищений від впливу вологи! Тому випадково зануривши його в воду, можете спокійно користуватися без побоювань. Маючи захист від подряпин, смартфон стане найкращим подарунком для тих, хто планує далекі поїздки.

  • Діагональ - 5,8
  • Процесор / ядра - Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 / 8 ядер
  • «Оперативка» - 4 Гб
  • Вбудована пам'ять - 64 Гб
  • Камера: 12 Мп / 8 Мп
  • «Батарея» - 3000 мА ⋅ год
  • Захист - IP68 від води та подряпин

Радує комплектація смартфона. У коробці додаються якісні навушники AKG, швидка зарядка, перехідник на USB Type-C, кабель для переходу, коннектор для перенесення даних.

Недоліком можна назвати тривалість автономної роботи. Якщо знімати на відео вже витрачається близько 20% заряду в день, додати сюди відеоігри і роботу з інтернетом, можна відзначити, що заряду вистачить до вечора. Плюс в тому, що саме Самсунги заряджаються дуже швидко і забезпечені якісним зарядним пристроєм.

2 iPhone XS

iPhone XS

У вересні 2018 року компанія Apple представила iPhone XS і iPhone XS Maх. Моделі абсолютно ідентичні за зовнішнім виглядом і начинці, iPhone XS Maх (6.5 дюйм) - просто збільшена копія iPhone XS.

За формою і дизайном корпусу iPhone XS практично не відрізняється від торішнього iPhone X, тільки з'явився новий колір - золотистий, схожий на дорогоцінний полірований метал. Інші доступні кольори: класичний сріблястий і сталевий.

  • смартфон з iOS 12
  • екран 5.8 ", Дозвіл 2436 × 1125
  • процесор - Apple A12 Bionic
  • подвійна камера 12/12 МП, Діафрагма шірококутній об'єктив - f / 1.8
  • пам'ять 64 Гб / 256 Гб / 512Гб
  • вага 177 г, 70.90 × 143.60 × 7.70 мм

Розмір смартфона залишився колишнім, але екран став ще більш «безрамковий», він займає 81% лицьової поверхні.

Стерео динаміки записують і відтворюють об'ємний звук Dolby Vision і HDR і звучать голосніше на 50% ніж у iPhone X.

Інноваційний процесор Apple A12 Bionic, створений спеціально для цієї моделі, працює на 6 ядрах, як і попередній (А11), але має особливий графічний процесор, який відповідає за стиснення даних без втрат.

Безумовно, це найшвидший процесор на сьогоднішній день. Швидкість реагування смартфона і виконання команд перевершує iPhone X на 70%! Заряджати iPhone XS потрібно набагато рідше за рахунок автоматичного енергозбереження процесора.

Face ID не змінилося, тільки розпізнавання відбувається ще бистрее.Размер вбудованої пам'яті досяг 512 ГБ, це рекорд для iPhone.

iPhone XS працює на літій-іонному акумуляторі ємністю 2658 мАг. Цього вистачає на 20 годин розмови. Має режим швидкої і бездротової зарядки.

Інша значуща відмінність від iPhone X це повний захист за стандартом IP 68 - можна пірнати до 2 метрів, тримати під водою до 30 хвилин і не боятися ударів і забруднень. Це означає, що чохол більше не потрібен!

Камери - подвійні по 12 Мп кожна. Покращена стабілізація відео і деталізація знімків. Це особливо помітно при вечірній зйомці. Можна регулювати ступінь розмиття і глибину.

На старті продажів новий Айфон приблизно на 7-8 тисяч дорожче, ніж торішня новинка.

1 Samsung Galaxy S9 +

1 Samsung Galaxy S9 +

  • Samsung Galaxy S9 + - найкращий смартфон 2018

Якщо ви хочете стати володарем самого нового і сучасного смартфона в 2018 році, рекомендуємо купити S9 +.

Чому варто вибрати S9 + а не просто S9?

Обидві моделі S9 не дуже відрізняються від торішніх S8, але саме S9 + виділяється: революційної подвійний камерою, зйомкою відео в режимі slow motion, більшою оперативкою - 6 Гб і акумулятором 3 500 мАг в порівнянні з 3000 мАг у S9.

Користувачі у відгуках відзначають, що нове розташування сканера пальця дійсно набагато зручніше ніж в S9. Налаштування та функції камери в Galaxy S9 Plus приємно здивують всіх любителів фото і відео зйомки.

  • Діагональ - 6.2 "
  • Android 8.0
  • Процесор / ядра - Exynos 9810 з 8 ядрами
  • «Оперативка» - 6 Гб
  • Вбудована пам'ять - 64 Гб з можливістю розширення до 400 Гб
  • Камера: 12 + 12 Мпікс (подвійна)
  • «Батарея» - 3500 мА ⋅ год
  • Захист - IP68 від води та подряпин

За гучності і якості звуку S9 теж випереджає S8, звук став об'ємніший і голосніше. Корпус і екран залишилися такими ж, а процесор поміняли на новий - Exynos 9810. Це поліпшило швидкість передачі даних по мережі 4G LTE, тепер швидкість досягає 1.2 ГБ / сек. На сьогоднішній день це найвищий показник серед смартфонів.

Читайте докладніше про особливості S9 і S9 Plus в нашому огляді >>

Що ж такого неймовірного запропонують користувачам творці Піднебесної?
Сучасний дизайн, обтічні краю, скляний корпус, потужний процесор, прекрасний Amoled екран, що може бути краще?
Чому варто вибрати S9 + а не просто S9?

Новости