Яким Бог бачить людину? Бог і людина.

Практично кожен з нас в тій чи іншій мірі вірить в існування якогось вищого розуму, який є незримим творцем всього сущого на нашій планеті Практично кожен з нас в тій чи іншій мірі вірить в існування якогось вищого розуму, який є незримим творцем всього сущого на нашій планеті. Більшість людей називає його богом, кому то ближче інша назва, але так чи інакше, в своєму житті ми стикаємося з його проявом практично повсюдно.

Ми часто звертаємося до нього з проханнями і сподіваємося, що він зможе допомогти нам, адже, якщо вірити тій же релігії , Бог всемогутній і добрий до своїх творінь, до людини. Однак, часом все складається зовсім не так, як нам би хотілося.

Удари долі сиплються як з рогу достатку, практично не даючи перепочити. Все навколо ніби беруть участь в якійсь недоброї грі, мета якої - довести людину до депресії, а може і до більш серйозного вчинку. У таких ситуаціях хочеться просто кричати: «Господи, де ж ти, чому ти мені не допоможеш»? Переживши масу неприємностей і життєвих проблем, ми поступово починаємо розчаровуватися в тому, хто створив цей світ.

Часто доводиться чути один і той же питання: «Чому бог допустив, щоб це сталося зі мною?». І дійсно складно знайти пояснення тому, що з людиною відбуваються події, яких він, як нам здається, зовсім не заслужив.

Невже бог бачить нас жалюгідними і нещасними невдахами і його основна мета полягає в тому, щоб зайвий раз довести людині, що він не в змозі управляти власною долею, будучи всього лише дрібною піщинкою, яку ураган буття може занести куди йому заманеться.

Однак, це зовсім не так. Насправді, вся проблема полягає в самій людині. Зазвичай, все його складності і невдачі відбуваються через його невміння домовитися зі світом, а значить і отримати, то, що він хоче. Люди вважають за краще йти напролом, знехтувавши існуючі в цьому світі неписані закони, що в свою чергу веде до виникнення все нових і нових проблем. Так яким же бог хоче бачити людину насправді?

Перш за все, Бог або Вищий розум хоче бачити людину, нас щасливими. Чудова фраза: «Людина створена для щастя, як птах для польоту» є абсолютно справедливою для кожної людини. Саме для того, щоб відчувати себе щасливими і вільними ми приходимо в цей світ. Давайте детальніше розберемося, що ж входить в поняття всеосяжного і абсолютного щастя? До чого нас штовхає наш творець для того, щоб ми стали по-справжньому щасливими?

Особистий розвиток . Людина повинна не просто спати, їсти і отримувати задоволення від життя, він обов'язково повинен розвиватися. Зупинитися в своєму розвитку, значить померти. Наша особистість вимагає постійного підживлення новими знаннями і досвідом. Чим більше нового ми дізнаємося в процесі життя, тим більш щасливими і задоволеними ми себе почуваємо. Тільки через особистісний розвиток можливий рух вперед.

Здоров'я. Звичайно, для того, щоб відчувати себе щасливими і вбирати в себе всю красу світу, ми повинні бути здоровими. І для цього світ пропонує нам купу різних можливостей. Тут є все - від унікальних лікувальних рослин, до чудових природних пейзажів, здатних заспокоїти розбурханий розум. Бог дає нам можливість бути здоровими, а ось те, чи зуміємо ми скористатися цією можливістю, цілком залежить від нас самих.

Любов, кохання . Людина не може прожити без любові. Йому вона необхідна як повітря. Любов є найвищою духовною цінністю, яка здатна докорінно змінити наше життя. Причому ми залишаємося в вигідному становищі не тільки тоді, коли отримуємо любов оточуючих, але і тоді, коли даруємо її тим, хто знаходиться навколо нас. Причому при цьому є одна дивовижна закономірність: чим більше любові ми даруємо, тим більше її до нас повертається. Світ немов ласкавий щеня лащиться до тих, хто випромінює любов. Тож не дивно, що у всіх релігіях світу йдеться про кохання, як про вищу прояві людської сутності.

Гармонія у відносинах з оточуючими людьми і світом. гармонія - це такий стан людини, коли він живе практично в унісон з усім, що його оточує. Вона дозволяє відчувати себе на нашій планеті дуже комфортно і захищено. Якщо у вашій душі панує гармонія, підкріплена гармонійними відносинами з навколишнім світом і людьми, вас можна назвати щасливою людиною.

Фінансове благополуччя. Не потрібно думати, що Всесвіт або Бог не хоче бачити людину багатим і успішним. Адже це також важливо для людини, як і інші складові, без яких ніяк не вийти відчувати себе щасливим. І для досягнення фінансового благополуччя нам теж надаються різні можливості.

Правда, варто визнати, що ми не завжди помічаємо їх, наполегливо продовжуючи прагнути туди, де як нам здається, ми зможемо знайти, то, що зробить нас багатими. При цьому ми не бачимо нічого навколо себе і рухаємося як танк, наполегливо отримуючи невдачу за невдачею. І тільки опинившись біля розбитого корита, усвідомлюємо, що все життя ломилися не в ті двері. Саме таке небажання бачити підказки, які подає нам Всесвіт і призводить до гіркого розчарування в подальшому. Але варто тільки скинути шори з очей, як ви тут же побачите можливості, що сприяють тому, щоб стати по-справжньому фінансово благополучним.

Благодійність. В кожній людині обов'язково є місце співчуття і милосердя . Всі ми відчуваємо задоволення, допомагаючи іншим і покращуючи життя інших людей. Тому не варто відмовляти собі в цьому задоволенні. Давши можливість проявитися цим своїм якостям, ви відчуєте себе справжньою людиною з великої літери.

Відпочинок, подорожі, розваги. Людина повинна отримувати максимальне задоволення від життя і воно, звичайно, буде неповним без повноцінного відпочинку. Тому відпочивати також необхідно, як і працювати. Подорожі допоможуть вам розвинути власний кругозір і познайомитися з новими культурами. Не варто відмовляти собі і в розвагах, які допоможуть поліпшити настрій і підняти життєвий тонус.

Як видно, щастя людини складається з восьми важливих складових. Присутність кожної з них в житті будь-якої людини є обов'язковим. Якщо всі ці області отримають в нашому житті належне розвиток, ми будемо відчувати себе по-справжньому щасливими. А саме такими хоче бачити Бог людину, нас усіх.

Отже, що ж потрібно для того, щоб стати щасливим? Перш за все, потрібно усвідомити, що все, що вам необхідно вже є в цьому світі. Потрібно тільки простягнути руку і взяти блага, пропоновані нам. Однак, це можливо тільки в тому випадку, якщо ви будете дотримуватися закони Всесвіту і прислухатися до навколишнього Світу.

Тоді він повернеться до вас своєю найбільшою райдужної стороною, і ви побачите, як все, про що ви мріяли просто саме йде до вас в руки. Не потрібно винаходити власних правил, головне діяти відповідно до тих, які встановлені Вищим Розумом. Діючи відповідно до них, Ви зможете стати щасливим і зрозумієте, що саме цього чекає від вас Бог. Світ, створений ним готовий завжди прийти на допомогу, досить тільки дозволити йому зробити це.

Спробуйте змінити своє ставлення до життя і діяти за встановленими Всесвіту законам. Ви побачите, як швидко почне змінюватися життя навколо Вас на краще. Пройде зовсім небагато часу, і Ви відчуєте, як щастя входить у Ваше життя і все починає складатися так, як Ви раніше і мріяти не могли. Чи згодні Ви з тим, що Бог хоче бачити кожну людину щасливою? Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною? Бог і людина - зв'язок дуже потужна!

У таких ситуаціях хочеться просто кричати: «Господи, де ж ти, чому ти мені не допоможеш»?
Часто доводиться чути один і той же питання: «Чому бог допустив, щоб це сталося зі мною?
Так яким же бог хоче бачити людину насправді?
Давайте детальніше розберемося, що ж входить в поняття всеосяжного і абсолютного щастя?
До чого нас штовхає наш творець для того, щоб ми стали по-справжньому щасливими?
Отже, що ж потрібно для того, щоб стати щасливим?
Чи згодні Ви з тим, що Бог хоче бачити кожну людину щасливою?
Чи вважаєте Ви себе щасливою людиною?

Новости