Якісна і безпечна косметика для дітей: результати премії «Вибір мам - 2017»

  1. Як батьки вибирають косметику для дитини
  2. Які косметичні засоби необхідні дитині до року
  3. Основні критерії вибору косметики для малюка
  4. Косметика для дітей - вітчизняна або зарубіжна
  5. Найбільш популярні бренди косметики для малюка
  6. А яка косметика для дітей подобається вам? Будь ласка, поділіться!

Кількість переглядів: 1 741

Шкірний покрив є природним захистом організму від мікробів і інфекцій. У маленької дитини шкіра дуже ніжна, їй необхідний особливий догляд. Підтримувати її здоровою допомагає спеціальна косметика для дітей. Вибору якісної і безпечної косметики для малюка була присвячена чергова номінація «Вибору мам-2017».

Ми розповімо як вибирають косметичні засоби для діток, якими критеріями керуються при виборі, як косметика для дітей викликає у мам найбільшу довіру.

Найактивніше в номінації брали участь мами, які мають одну дитину (63%). Також на питання відповіли матусі з двома дітьми (14,4%), вагітні жінки (12,8%) і тата (4,7%). 74,4% учасниць опитування відноситься до вікової категорії 25-34 років і проживає в столиці.

Як батьки вибирають косметику для дитини

Як батьки вибирають косметику для дитини

Сьогодні дитяча косметика продається в аптеках, супермаркетах, інтернет-магазинах. Придбати її нескладно, важче вибрати. За відгуками батьків, вони вибирають в такий спосіб:

  • Обираю в магазині дитячих товарів - 44,7%
  • Шукаю відгуки в мережі - 38,5%
  • Консультуюся з лікарем - 37,7%
  • Слухаю поради друзів і родичів - 37,4%
  • Керуюся особистим досвідом - 34,6%

Також матусі читають спеціальні форуми, вивчають опис товарів на сайтах інтернет-магазинів, користуються інформацією, отриманою на лекціях і в школі майбутніх мам.

Які косметичні засоби необхідні дитині до року

Які косметичні засоби необхідні дитині до року

На цей період життя малюка необхідна косметика для дітей, яка допомагає уникнути проблем, пов'язаних з використанням памперсів, а також кошти для купання.

Найпопулярнішим засобом батьки назвали крем під підгузник (78,2%), на другому місці гель для купання (65,8%), а замикає трійку лідерів дитяча присипка (55,3%). Також діткам до року купують:

  • Рідке мило - 53,3%
  • Дитячий шампунь - 52,5%
  • Трав'яні збори для купання - 47,5%
  • Крем від негоди - 42,8%
  • Масло для тіла - 42,3%

Косметика для дітей від року до трьох

Косметика для дітей від року до трьох

Дітки ростуть, їх потреби змінюються, засоби по догляду також потрібні трохи інші. У цьому віці підгузники стають менш актуальними, на перше місце виходять засоби гігієни. Найбільшим попитом серед товарами в даній категорії стали шампунь (77,8%), гель для купання (74,7%), крем від негоди (61,1%). Крім цього мами вважають за потрібне використовувати такі косметичні засоби як:

  • Рідке мило - 58,8%
  • Піна для ванни - 49,8%
  • Зволожуючий крем для тіла - 41,2%
  • Крем під підгузник - 38,9%
  • Гель / пінка для підмивання дитини - 32,7%

Рідке мило - 58,8%   Піна для ванни - 49,8%   Зволожуючий крем для тіла - 41,2%   Крем під підгузник - 38,9%   Гель / пінка для підмивання дитини - 32,7%

Основні критерії вибору косметики для малюка

Основні критерії вибору косметики для малюка

Найважливішим якістю в даному випадку батьки читають натуральність косметики, так відповіли 73,2% опитаних. 53,7% мам і тат відзначили, що косметика для дітей повинна бути безпечною, 37,7% респондентів купують продукцію, в складі якої відсутні парабени. Довіра бренду спонукає зробити покупку 35,4% мам, 33,9% батьків вибирають товари, безпеку яких підтвердили міжнародні асоціації алергологів і дерматологів.

Довіра бренду спонукає зробити покупку 35,4% мам, 33,9% батьків вибирають товари, безпеку яких підтвердили міжнародні асоціації алергологів і дерматологів

Косметика для дітей - вітчизняна або зарубіжна

Косметика для дітей - вітчизняна або зарубіжна

На питання, яким виробникам косметики для малюка віддаєте перевагу, більшість батьків (89,5%) відповіли, що вибирають зарубіжних виробників. І тільки 19,8% вибрали вітчизняні товари.

Найбільш популярні бренди косметики для малюка

Найбільш популярні бренди косметики для малюка

У даній номінації батьків попросили перерахувати торгові марки косметичних засобів, якими вони користуються. Найбільшим попитом серед брендами дитячої косметики стали наступні:

  1. Bubchen
  2. Johnson's baby
  3. Sanosan
  4. Weleda
  5. Babyline
  6. Ушастийнянь
  7. Chicco
  8. AQA baby
  9. Нашамама
  10. Мустела

Найкращим, на думку мам, став бренд Bubchen, за нього віддали голоси 44,4%, на другому місці Johnson's baby (9,7%), на третьому - Sanosan (6,2%).

Висловлюємо подяку всім, хто відповідав на наші запитання і сподіваємося, що з урахуванням даних рекомендацій ви зможете вибрати якісну і безпечну косметику для свого малюка.

А яка косметика для дітей подобається вам? Будь ласка, поділіться!
comments powered by HyperComments

А яка косметика для дітей подобається вам?

Новости