«Якісне» наступ

Періодично у кожного автовласника виникає питання, наскільки якісне паливо він заливає в бак свого автомобіля

Періодично у кожного автовласника виникає питання, наскільки якісне паливо він заливає в бак свого автомобіля. Великі мережеві АЗС іноді розповідають про це, а як йдуть справи з якістю на інших заправках, наприклад, в мережі АЗС «TATNEFT» ( «Татнефть»)? «Татнефть» - структура, що володіє мережею автозаправних станцій в Україні, а також в Білорусі і Росії, і що поставляє нафту в близьке і далеке зарубіжжя. В Україні компанія «Татнефть» представлена ​​ТОВ «Татнафта-АЗС-Україна». Це єдина компанія-оператор, яка має право працювати під брендом «TATNEFT». На АЗС «Татнафта» реалізується в основному імпортний бензин, що відповідає дуже жорстким нормам Євро 5. Так як «Татнефть» має стійку позитивну репутацію і розширену мережу взаємин на світовому ринку, то і рішення про підвищення контролю за якістю нафтопродуктів на АЗС в Україні трансформувалося в звичний комплекс якісно надаються. За інформацією директора ТОВ «Татнафта-АЗС-Україна» Шарого Івана Леонтійовича, компанія зобов'язана відстоювати свій авторитет в Україні і уважно стежити за структурами, які працюють під прапорами «Татнефти». Для цього у компанії є все необхідне, включаючи власну сертифіковану лабораторію з унікальним сучасним обладнанням, де щодня здійснюються відбори проб для проведення аналізу всіх нафтопродуктів, що надходять і виходять з нафтобаз компанії. Служба економічної безпеки компанії відстежує весь ланцюжок просування палива, аж до кінцевого споживача. Співробітники АЗС в першу чергу зацікавлені в належній якості надання послуг клієнту. Для цих цілей в компанії розроблений документ, що визначає основні принципи і правила обслуговування автовласників, - «Статут обслуговування клієнтів». З кожним співробітником проводяться внутрішньофірмові тренінги за правилами обслуговування клієнтів і порядку дій в різних ситуаціях.

Довідка: «Татнефть» - одна з найбільших російських нафтових компаній, що здійснює свою діяльність у статусі вертикально інтегрованої Групи. На частку компанії припадає близько 8% всієї видобутої нафти в РФ і понад 80% нафти, що видобувається на території Татарстану.

Підготували Олег Полажинець, Юрій Дацик
Фото з архіву редакції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Великі мережеві АЗС іноді розповідають про це, а як йдуть справи з якістю на інших заправках, наприклад, в мережі АЗС «TATNEFT» ( «Татнефть»)?

Новости