Якісний одяг з Америки

  1. Про компанію
  2. Про гарантії

Всі сучасні модники і модниці прекрасно знають про те, як складно навіть у великому місті старне знайти якісні речі, які прослужать не один рік, зберігаючи не тільки актуальність, а й привабливість зовнішнього вигляду

Всі сучасні модники і модниці прекрасно знають про те, як складно навіть у великому місті старне знайти якісні речі, які прослужать не один рік, зберігаючи не тільки актуальність, а й привабливість зовнішнього вигляду. На жаль, брендовий одяг та взуття в Москві коштує нечуваних засобів, саме тому ми пропонуємо вам унікальну можливість замовити її прямо з Америки. Наша компанія - ось ваш вірний помічник у цьому. Вам не доведеться переплачувати, при цьому ви будете впевнені в тому, що вся придбана одяг і взуття будуть відмінної якості. Якісна і стильна одяг з Америки - то, що ми готові запропонувати нашим клієнтам.

Про компанію

Ми і самі по натурі - шоппери, прекрасно розбираємося в питанні виборі одягу і взуття, саме якісною. Ми протягом значного проміжку часу здійснюємо покупки в США, встигли оцінити всі переваги подібної діяльності. Наші знання в поєднанні з багаторічним досвідом дозволяють домагатися бездоганних результатів. Ми знаємо про те, в який період краще купувати ту чи іншу категорію товарів, де можна знайти промо-коди на знижки, а також якими компаніями скористатися для того щоб мінімізувати витрати на транспортування.

Ми економимо час кожного клієнта, пропонуючи оптимальні опції шопінгу і доставки товарів з США. Оформити покупку ви зможете всього в кілька кліків, ви самі особисто зможете переконатися в цьому. У нас два представництва: в Києві і штаті Делавер. Там же знаходиться і наш американський склад, в який стікаються замовлені вами товари з різних магазинів Америки, саме тут ми пакуємо ваші покупки.

Про гарантії

Ми дійсно можемо похвалитися величезним досвідом доставки посилок з США. Для того щоб з максимальною точністю реалізувати всі свої побажання, ми розробили свою власну систему доставки, яка на сьогоднішній день просто не має аналогів. Ми гарантуємо якість, що можуть підтвердити десятки тисяч вдячних клієнтів. Більшість компаній, що займаються доставкою товарів з США, користуються складами-агрігаторамі, де збирають посилки сотні перевізників. Ми запропонуємо вам зовсім інший підхід - на нашому складі обслуговуються тільки наші клієнти з України, тому ніщо ніколи не буде переплутано. Все, що від вас вимагається - зареєструвати посилку в своєму кабінеті, а все інше ми зробимо за вас.

Новости