Якісний ремонт взуття

  1. Ремонт зимового взуття
  2. Ремонт взуття в Москві в майстерні «Рукодільниця» - якісний сервіс в будь-який час року
  3. Ремонт літнього взуття
  4. Ремонт літнього взуття в нашій мастерской- ваші туфлі як нові
  5. Ремонт демісезонного взуття
  6. Послуги з ремонту й реставрації демісезонного взуття від кращих взуттєвих справ майстрів Москви
  7. Ремонт взуття в майстерні «Рукодільниця» - одне задоволення!
  8. Ціни на ремонт взуття

Чому майстерня по ремонту взуття ось вже кілька століть не залишається без роботи? Особливо в наш час нескінченних можливостей, коли купити можна Чому майстерня по ремонту взуття ось вже кілька століть не залишається без роботи практично все? На то є три вагомі причини:

  1. Навантаження на взуття в кілька разів перевищує навантаження на будь-який інший вид одягу. І тому вона частіше приходить в непридатність.
  2. Якісна зручне взуття коштує досить дорого, і вигідніше усунути невеликий дефект, ніж через відірваною набійки купувати нову пару.
  3. Робота досвідченого шевця непомітна. Після реставрації взуття в хорошій майстерні ваші туфлі неможливо буде відрізнити від нових.

І ще один важливий фактор - репутація. У нашій майстерні по ремонту взуття «Рукодільниця» ми відповідально підходять до вибору майстрів. Працюючі у нас фахівці не упускають жодної деталі. З прикладами виконаних робіт по ремонту взуття Ви можете ознайомитися в розділі виконані роботи нашого сайту.

Кожен у своєму житті стикався з необхідністю ремонту взуття. І найчастіше це відбувається в самий невідповідний момент. У такій ситуації важливим фактором є швидкість роботи взуттєвих майстрів. У майстерні по ремонту взуття «Рукодільниця» ми цінуємо час наших клієнтів і готові взятися за терміновий ремонт взуття відразу ж після оформлення замовлення.

Широкий спектр послуг по ремонту класифікується в залежності від типу взуття.

Ремонт зимового взуття

Зимовий час - період важких навантажень на взуття:

  • різка зміна температури;
  • сіль, що роз'їдає підошву і низ;
  • ожеледь, коли доводиться гальмувати каблуками;
  • бруд і сльота в громадському транспорті і торгових центрах;
  • і багато інших чинників.

Все це може привести в непридатність навіть найміцнішу пару взуття. Посилює проблему відсутність належного догляду. Якщо власник вчасно не завдає крем, сушить свої черевики на батареї або забуває очищати улюблені шкіряні чоботи від солі, то ремонт взуття в Москві йому знадобиться досить скоро.

До найбільш поширених видів зимового взуття відносяться:

  • чоботи, напівчоботи;
  • черевики;
  • валянки, унти;
  • уггі, «місяцеходи».

Кожна з цих моделей має свої переваги. Валянки добре гріють в сильні морози, але в умовах міста їх носити практично неможливо. З іншого боку, шкіряні напівчоботи виглядають елегантно і практичні в побуті, але зігріти так, як валянки не зможуть.

Ремонт взуття в Москві в майстерні «Рукодільниця» - якісний сервіс в будь-який час року

У часто замовляються послуги з ремонту взуття в майстерні «Рукодільниця» входять:

  1. Заміна блискавки на чоботах. Постійне використання бігунка посилює агресивна дія температури і солі, яка застосовується для танення снігу і льоду. В результаті металева блискавка іржавіє, а пластмасова руйнується. Крім деформації самої застібки, стирається шов кріплення і псується механізм бігунка.
  2. Відновлення каблука та підошви. При взаємодії зі снігом і напівзамерзлий вологою навіть найстійкіші матеріали руйнуються. Особливо сприйнятливі до деформації різні види пластмаси, повсюдно використовувані для виготовлення підошов і каблуків взуття. Більш стійкі підошви і каблуки з натуральної шкіри.
  3. Очищення від реагентів і покриття воском. На жаль, в зимовий період часу в Москві для боротьби з льодом застосовуються солі і хімічні реагенти, убивчо діють на шкіряне взуття. Виникнення дефекту набагато легше уникнути якщо своєчасно регулярно обробляти взуття спеціальними складами на основі різних видів воску. У разі відсутності такої обробки взуття покривається розлученнями і плямами від нагромадилося за тривалий час використання. Солі та реагенти складно видалити в домашніх умовах. Ми професійно видаляємо реагенти. Робота проводиться в кілька етапів: Спочатку взуття на кілька діб замочується в спеціальних складах, які витягали реагенти з внутрішньої структури шкіри, потім проводиться обробка складами живлять шкіру, або замшу, а також відновлюють структуру шкіри. Після чого взуття підлягає сушці в колодках і на завершальному етапі проводиться тонування, фарбування і обробка захисними воском. Після такої процедури послуги з ремонту взуття вам довго не знадобляться.

Це тільки мінімальний перелік робіт, за якими звертаються в майстерню по ремонту взуття «Рукодільниця». Досвідчені майстри знають всі про складнощі використання взуття взимку в умовах міста. Не прагніть викинути улюблену пару при виникненні невеликого дефекту. Зверніться по допомогу в нашу майстерню, і результат вас приємно здивує.

Ремонт літнього взуття

Спекотна літня пора розташовує до максимально відкритому одязі та взутті. Крім цього, деякі моделі чудових літніх нарядів на увазі в комплекті босоніжки на високих підборах. Але не варто забувати про основні фізичні закони. При ходьбі навантаження на область гомілки дуже велика, а при збільшенні висоти каблука на кожні 2 сантиметри вона зростає на 5 кілограм. Якщо ви цілими днями ходите в босоніжках з вузькими ремінцями на високих підборах, то не варто дивуватися тому, що через пару тижнів вони можуть порватися біля основи.

Статистика невтішна, але вихід є завжди. Щоб повернути собі улюблені туфлі в практично первозданному вигляді, досить просто провести ремонт взуття в майстерні «Рукодільниця». Наші взуттєвих справ майстри дуже швидко, а головне, якісно повернуть вашого взуття елегантний зовнішній вигляд.

У літню пору більшою популярністю користуються:

  • босоніжки, сандалі, шльопанці;
  • сабо, Пантолети;
  • мокасини, топсайдери;
  • кеди, кросівки, сліпони;
  • і інші різновиди взуття.

До найбільш агресивних чинників, згубно впливає на взуття в літню пору, можна віднести пил, високі температури і піт. Найчастіше всі ці три компоненти взаємодіють в комплексі. В результаті шви на черевиках руйнуються, ремінці розтягуються, а устілки насичують в себе бруд.

Ремонт літнього взуття в нашій мастерской- ваші туфлі як нові

Майстерня по ремонту взуття «Рукодільниця» завжди прийде на допомогу. Тут ви можете замовити наступні послуги:

  1. Прошивка взуття вручну. Нитки не так довговічні, як шкіра, і менш стійкі до пошкоджень. При тривалому використанні взуття в непростих умовах - бруд, пил і спека - ви можете отримати порив по шву. Але так як збереження основного матеріалу - шкіри - не порушена, викидати таку пару не потрібно. Просто зверніться до шевцям з нашої майстерні. Вони підберуть ідеально підходящі нитки і акуратно прошиють розпустилася шов.
  2. Заміна гачка або застібки. Приєднання ремінця - одне з найбільш вразливих ділянок багатьох моделей туфель і босоніжок. При частій і швидкій ходьбі і постійному розстібання застібка може прийти в непридатність досить швидко. Що робити? Звернутися в ремонт взуття! Тут вам підберуть ідеально підходять кріплення і замінять їх в найкоротші терміни.
  3. Заміна і проклейка устілки. Утримання в чистоті і цілісності внутрішньої поверхні взуття необхідно, адже ця частина безпосередньо контактує зі шкірою. Особливо важливо приділити належну увагу устілок. Від їх стану залежить не тільки зручність при ходьбі, але і здоров'я ваших ніг. Якщо устілка порвалася, розтягнулася або прийшла в непридатність через бруд, просто необхідно замінити її новою. У нашій майстерні Ви можете замовити виготовлення устілки з натуральної шкіри.
  4. Профілактика взуття. Для зменшення зносу підошви вашого взуття на неї наклеюється спеціальний дуже зносостійкий матеріал, що забезпечує довгий термін служби взуття. Особливо ми рекомендуємо проводити дану операцію на взутті, що має шкіряну підошву, тому що попадання вологи на шкіряну підошву дуже швидко призведе до неминучої деформації взуття. Профілактику взуття бажано проводити відразу після її придбання.

Ремонт демісезонного взуття

Всі виробники шкіряного взуття радять не використовувати її при дощовій погоді і при високій вологості. Навіть самі висококласні креми і просочення не зможуть на 100% захистити ваші чоботи від проникнення вологи. Але споживачі не згодні. В умовах нашого клімату демісезонний період триває в цілому півроку. І весь цей час проходити в гумовому взутті мало хто забажає.

В результаті в осінньо-весняний період ремонт взуття в Москві користується особливим попитом. Але для того щоб ваша пара повернулася з ремонту в первозданному вигляді, дуже важливо приділити увагу авторитету майстерні. Майстерня по ремонту взуття «Рукодільниця» не економить на персоналі. Наші майстри знають, яким пошкоджень схильна демісезонний взуття, і усувають дефекти якісно, ​​швидко і ефективно.

Восени і навесні найбільшою популярністю користуються такі види взуття, як:

  • чоботи, напівчоботи;
  • черевики, напівчеревики;
  • гумове взуття.

Крім впливу вологи, на всі ці види взуття згубно впливає недбале поводження власників. Якщо вчасно не просушити чоботи, поставити промоклі черевики на батарею або залишити на них бруд, то результат не змусить себе довго чекати.

Послуги з ремонту й реставрації демісезонного взуття від кращих взуттєвих справ майстрів Москви

З якими проблемами звертаються в майстерню «Рукодільниця» навесні і восени?

  1. Заміна набійки. Це один з найбільш поширених видів послуг всіх шевських майстерень. Набійки ламаються, тріскаються, стираються. Особливо схильні до виникнення дефектів пластмасові набійки. Гумові м'якші і стійкі до механічних впливів. Найміцніші - металеві, але вони підходять не всім видам взуття.
  2. Фарбування каблука і всієї поверхні. Взуття, виготовлена ​​з неприродною шкіри, при постійному механічному впливі швидко втрачає свій колір. Шкіряна більш стійка до впливу цього фактора, але і вона з часом стирається. Найбільш часто фарба сходить з нижньої частини каблука. І в цьому випадку немає необхідності замінювати каблук або устілку. Досить просто звернутися до майстра. Він підбере найбільш підходящу фарбу і відновить зовнішній вигляд вашого взуття.
  3. Як обрізати халяви. Ця процедура актуальна при дрібних поривах або серйозних подряпинах у верхній частині чобота або черевика. Досвідчені майстри проаналізують модель вашого взуття і обріжуть халяву так, що зовнішній вигляд виробу не постраждає.

Ремонт взуття в майстерні «Рукодільниця» - одне задоволення!

Всі описані вище послуги з реставрації взуття - лише мала частина того, що готові запропонувати вам взуттєвих справ майстра «Умільці». Тут ви можете отримати кваліфіковану пораду з питань ремонту взуття та подальшому догляді за нею. У спектр послуг входять також:

  • профілактична обробка;
  • заміна каблука, заміна супінатора або устілки, зміцнення каблука;
  • розтяжка і Ушівка халяви;
  • і ще маса корисних робіт.

Коли у вас виникне необхідність в ремонті, не роздумуйте, звертайтеся в майстерню з ремонту взуття «Рукодільниця». Ми повернемо вашого взуття первозданну красу. Якщо Ви хочете відремонтувати взуття якісно і з гарантією на виконані роботи, то тоді звертайтеся до нам.Найті нас дуже просто, достатньо заглянути на сторінку Контакти .

Ціни на ремонт взуття

Види робітОд.Змін.Ціна, руб.

1 Відновлення каблука пара 250 2 Відновлення мисів пара 450 3 Заміна бігунка блискавки шт. 300 4 Заміна задника шт. 800 5 Заміна каблука (без вартості набійок). Вартість визначається висотою каблука. шт. 1100-1300 6 Заміна гачка, пряжки, застібки шт. 300 7 Заміна липучки (жіночі, чоловічі, дитячі) шт. 300 8 Заміна блискавки на чоботах: Довжина 10-15см шт. 600 Довжина 15-20см шт. 650 Довжина 20-25см шт. 700 Довжина 25-30см шт. 750 Довжина 30-35см шт. 800 Довжина 35-40см шт. 850 Довжина 40-45см шт. 900 Довжина 45-50см шт. 950 Довжина 50-55см шт. 1000 9 Заміна м'якої устілки з натуральної шкіри пара 500 10 Заміна гумки на босоніжках шт. 350-400 11 Заміна устілки з натурального хутра пара 650 12 Заміна устілки з натуральної шкіри пара 500 13 Заміна супинатора шт. 650 14 Заплатка внутрішня шт. 500-600 15 Заплатка зовнішня шт. 500-700 16 косяки на каблук (чоловічий, жіночий) пара 450 17 Кругова прошивка підошви (дитяча) пара 1100 18 Кругова прошивка підошви (чоловіча, жіноча) пара 1300 19 Набійки жіночі (шпилька) пара 450 20 Набійки жіночі великий каблук пара 650 21 набійки жіночі металеві пара 450 22 набійки жіночі середній каблук пара 600 23 набійки жіночі малий каблук пара 550 24 набійки жіночі, чоловічі черепашка пара 950 25 набійки чоловічі великий каблук пара 700 26 набійки чоловічі середній каблук пара 650 27 набійки жіночі, чоловічі Raptor пара 950 28 обтягування каблука пара 1100 29 Очищення від реаг нтов пара 2500-4000 30 Підклеювання підошви повністю пара 600-800 31 Підклеювання підошви (дрібний ремонт) шт. 150 32 Фарбування жіночого взуття (реставрація) пара 2000-5000 33 Фарбування каблуків (чоловік / дружин) пара 600 34 Фарбування чоловічого взуття (реставрація) пара 2500-4000 35 Покриття воском пара 300 36 Проклейка устілок пара 150 37 Профілактика чоловіча, жіноча, дитяча (весна-осінь) пара 850-950 38 Профілактика чоловіча, жіноча, дитяча (зимова) пара 900-1100 39 Профілактика на всю підошву (туфлі, кеди, черевики, валянки і т.п.) пара 1400-1700 40 Прошивка вручну ( мис) шт. 150-250 41 Прошивка вручну по шву (довжиною до 10 см) шт. 300-450 42 Прошивка по колу вручну (повна) пара 1100-1300 43 Расставка халяв шкірою пара 1500-2000 44 Расставка халяв гумкою пара 1400-1900 45 Розтяжка в пучках пара 500 46 Розтяжка халяви пара 800 47 Розтяжка чобіт в підйомі пара 800 48 реставрація мисів пара 250-300 49 реставрація обтягування каблука пара 250-300 50 Укорочування каблуків пара 200 51 Скорочення халяви чобота зимового пара 1300-2500 52 Скорочення халяви чобота осіннього пара 1100-2200 62 Скорочення халяви валянок пара 300 63 Зміцнення каблука шт. 450 64 Установка кнопок, люверсів: 1шт. шт. 150 2шт. шт. 110 більше 2 шт. шт. 90 65 Усунення порізів, подряпин пара 100-700 66 Ушівка халяви чобота зимового пара 1500-2800 67 Ушівка халяви чобота осіннього пара 1350-2400 68 Чищення взуття воском (Захист від вологи) пара 350 Розцінки на ремонт взуття збільшуються в залежності від: 1. розміру вироби (понад 47 розміру вартість збільшується на 20%). 2. Складнощі моделі. Для складних фасонних виробів вартість збільшується на 30%. 3. Матеріал, що використовується. При використанні дорогого матеріалу вартість збільшується на 10% -30%. 4. Терміновості виконання робіт: У присутності замовника (до 3-х годин) + 50%. За послуги не внесені в прейскурант ціни призначає майстер. 5. Дана пропозиція не є публічною офертою

Що робити?

Новости