Якою має бути одяг для вагітних

  1. Яку купити одяг для вагітних, враховуючи всі вимоги положення?
  2. Почім одяг для вагітних?
  3. Стильна, модна, гарна - чи можливо це?

Дата публікації 11 квітня 2015. Опубліковано в Різне

Різне

У всіх народів світу слово «мама» асоціюється з добротою, ніжністю, любов'ю і ... красою. Так-так, саме з красою! Але деякі вагітні жінки думають, що краса і вагітність мало сумісні і цим судженням спочатку припускаються великої помилки. Адже не секрет, що кожна майбутня матуся по-своєму красива, а от підкреслити цю красу чи ні - справа кожної.

Треба сказати відразу, мова далі не піде про всяких косметичних засобах, але обов'язково про одяг, яка неодмінно поповнить гардероб жінки в положенні на найближчі 4-5 місяців виношування плоду.

Яку купити одяг для вагітних, враховуючи всі вимоги положення?

Найважливіше, що необхідно дотримуватися в такому одязі - це свобода рухів. Перші місяці 4-4,5, можна не переживати з цього приводу і спокійно носити речі з повсякденного гардероба. Але на п'ятому місяці вже варто задуматися про відповідну положенню одязі, не загубивши жодної деталі.

Для початку хочеться трохи слів сказати про верхньому одязі - вона не повинна бути тісною. Це відноситься в рівній мірі, як до верхньої частини гардероба, так і нижньої. Так для вагітних ідеально підійдуть сукні та блузи в стилі «ампір». А все тому, що талія такого одягу завищена, а низ расклешен, а значить, це властивість найбільш сприятливо для зростаючого і округляється животика. Крім того, зазначений стиль практично ніколи не виходить з моди завдяки тому, що підкреслює жіночність і стрункість фігури.

Крім того, зазначений стиль практично ніколи не виходить з моди завдяки тому, що підкреслює жіночність і стрункість фігури

Щодо низу гардероба, до якого відносяться штани і спідниці - в більш пізні місяці вагітності від них варто відмовитися через наявність пояса, який стане передавлює животик. Однак на даний момент, існує велика кількість одягу, яка має вставки з еластичних матеріалів. Завдяки цьому матерія просто облягає животик, не створюючи вагітній жінці дискомфорту, так як має властивість розтягуватися.

Якщо у вас ще животик не великий, то можете вибрати ось ці зручні жіночі кофти з капюшоном.

Так само під час вагітності слід приділяти особливу увагу і нижньої білизни. Його бажано купувати з натуральних тканин або трикотажу через підвищену чутливість шкіри в період «цікавого» положення. Адже виникнення алергічних реакцій може вплинути на здоров'я майбутнього малюка не кращим чином, та й самої пані в положенні доставити чимало неприємних хвилин. Тому зрозуміло, що не тільки трусики, а й бюстгальтери повинні бути з м'якої натуральної тканини, до того ж, ліфчики бажано вибирати з посиленими лямками і без кісточок (вони допоможуть зберегти форму грудей).

Тому зрозуміло, що не тільки трусики, а й бюстгальтери повинні бути з м'якої натуральної тканини, до того ж, ліфчики бажано вибирати з посиленими лямками і без кісточок (вони допоможуть зберегти форму грудей)

Почім одяг для вагітних?

В силу своєї специфіки, речі для вагітних коштують дорожче своїх звичайних аналогів. З огляду на скромні бюджети сучасних сімей і короткий термін використання такого одягу, не варто купувати її в великих кількостях, як то кажуть, про запас, і тому важливо при покупці врахувати їх практичне використання після вагітності. Наприклад, просторі туніки, блузки з трикотажу і речі в стилі «ампір», ще довго зможуть прослужити (жінки після пологів не відразу позбавляються від зайвої ваги, а то і набирають ще більше за рахунок гарного харчування для довгого годування грудьми).

Стильна, модна, гарна - чи можливо це?

Звичайно, можливо! Часи сірої і невиразною одягу для вагітних безповоротно «канули в Лету». Дизайнери і їх команди невпинно вдосконалюють різноманітні моделі, створюючи цілі колекції для майбутніх мам. Тому жінкам в положенні не варто переживати про стильності, елегантності і неповторності речей свого нового гардероба. Головне, щоб зручність і комфорт супроводжували вагітну жінку протягом усього періоду виношування малюка, даруючи постійну радість.

Світлана, www.vitamarg.com

Зображення взято на shutterstock.com

Яку купити одяг для вагітних, враховуючи всі вимоги положення?
Почім одяг для вагітних?
Стильна, модна, гарна - чи можливо це?
Яку купити одяг для вагітних, враховуючи всі вимоги положення?
Почім одяг для вагітних?
Стильна, модна, гарна - чи можливо це?

Новости