Аксесуари для ванної кімнати

  1. Дозатори для мила
  2. Достоїнства і недоліки
  3. Килимки для ванної
  4. Плюси і мінуси
  5. Полка-сітка
  6. Особливості полки-сітки
  7. Кутові полиці-сітки
  8. Переваги та недоліки полиць-сіток
  9. Стакан для зубних щіток
  10. Плюси склянок для зубних щіток
  11. тримач рушників

Переглядів: 6879

Переглядів: 6879

Як і в будь-якій кімнаті, у ванній також повинен бути свій затишок, дизайн тощо. І якщо у вас є найкращий і якісний умивальник або ванна, але в цілому ваша кімната виглядає порожньо, ні про який затишок мови і бути не може. Що ж може надати затишку вашій ванній кімнаті, внести родзинку в неї?

Саме аксесуари - багато всяких дрібниць, які не тільки стануть в нагоді у вашому будинку, але і зроблять вашу ванну кімнату особливою, стильною. Що ж, обговоримо різні типи аксесуарів, а разом з цим розглянемо, наскільки сильно вони зможуть полегшити ваше життя.

Дозатори для мила

Такі невеликі аксесуари, як дозатори для мила істотно заощадять для користувача місце, так як для мила потрібна своя мильниця, яка брудниться. Згодом її потрібно мити, чистити і так далі, та й саме мило виглядає не дуже добре після декількох разів користування ним.

Але є непоганий еквівалент старої, незручною мильниці. Дозатор зберігає мило в невеликому контейнері, а при натисканні на кнопку під ним, він виливає потрібне вам кількість рідкого мила прямо на руки. Таким чином, вам не потрібно, намиливши руки, покласти мило на мильницю, а потім тільки мити руки.

Більш того, мило брусковий дуже слизьке і його легко упустити з рук, а ось таке, рідке мило, є приємним для рук, а спеціальні дозатори видають саме ту порцію мила, що вам потрібна, ні краплею більше або менше!

Достоїнства і недоліки

Що ж, підкреслимо плюси такого аксесуара як дозатори для мила:

  1. Комфорт у використанні
  2. Підкреслення дизайну ванної кімнати.
  3. Невисока ціна в районі близько 1000 рублів.

Мінуси знайти дуже важко, і ми насилу знайшли кілька:

  1. Дозатор легко забруднити.
  2. Якщо дозатор на стіні, то він може займати чималу кількість місця.

Якщо дозатор на стіні, то він може займати чималу кількість місця

Килимки для ванної

Не можна погано сказати про це геніальний винахід. Багато людей після прийому ванни не горять бажанням стати на холодну плитку, від якої хочеться знову залізти у ванну. Звичайний килим простелити не вдається, тому що при попаданні води на нього, він стає неприємним для дотику, мокрим, а незабаром зовсім приходить в непридатність.

А спеціальні килимки для ванної стали дуже популярними як тільки вони стали надходити в продаж. Приємні для ніг, не ковзаючі, а також вбираючі в себе всю вологу килимки для ванної є не тільки корисною річчю, а й непоганим аксесуаром.

Різні типи, кольори, матеріали килимків чудово сприяють затишку у вашій ванній кімнаті, а також є корисним і важливим доповненням.

Килимки для ванної коштують відносно недорого і при цьому вони захищають підлогу у ванній від грибка, небезпечної хвороби, лікувати яку згодом дуже довго і болісно. Таким чином, килимок для ванної використовується не тільки як аксесуар, але і як засіб гігієни.

Плюси і мінуси

Для початку розглянемо плюси, яких досить багато в співвідношенні до мінусів.

  1. Килимок забезпечує комфорт у вашій ванній.
  2. Є надійним захистом від грибка.
  3. Є стильним і модним аксесуаром.
  4. Має приємну поверхню, при ходьбі по якій ноги стопи ніг відпочивають на м'язовому рівні.
  5. Невисока ціна в районі 1000 рублів.

А ось мінус можна знайти всього один - це те, що такі килимки все одно рано чи пізно потрібно буде міняти, так як постійна присутність вологи в повітрі здатний зіпсувати будова тканини і вона не зможе вбирати вологу на всі 100%.

В принципі, такі килимки є аксесуаром, який повинен мати у себе в ванній кімнаті кожен!

В принципі, такі килимки є аксесуаром, який повинен мати у себе в ванній кімнаті кожен

Полка-сітка

Ще одна незамінна річ у ванній. Такі аксесуари часто створюються з нержавіючої сталі і в зв'язку з цим є довговічними. Сама полку-сітка потрібна для зберігання всіляких дрібниць, без яких ванна кімната просто не є ванною кімнатою, наприклад, шампунь, мило тощо. Такі речі теж потрібно десь зберігати і спеціальна полиця, створена з нержавіючої сталі підходить як ніколи до речі!

Особливості полки-сітки

  • Першою особливістю є те, що полку створена у формі сітки, причому такий, що з неї нічого не випадає.
  • На такій сітці не затримується волога, яка може сприяти корозії.
  • Сама система кріплення досить надійна і в більшості випадків не вимагає створення дірок в стіні. Спеціальні примочки створюють вакуум, який і тримає полку на стіні. При бажанні можна відкріпити полку і приєднати її до іншого місця на рівній поверхні.

Крім того, така полку істотно заощаджує вам місце і дозволяє зібрати всі речі для ванни в одне місце, а не шукати шампунь вже під час прийняття душу. Надійна сітка не дозволить вашим речам випасти.

Кутові полиці-сітки

Також існують кутові полиці-сітки, які можуть кріпитися по-різному, наприклад, за допомогою примочок або ж просто висіти на невеликих болтиках. Такі полки часто вище звичайних і дозволяють зберігати на них більше потрібних речей на різному по відношенню до тіла рівні. Наприклад, якщо вам потрібен шампунь, то було б розумно покласти його на верхню полицю, а інші речі, наприклад, спеціальні камені або ж солі для ванни можна було б покласти і нижче.

Переваги та недоліки полиць-сіток

Відразу розглянемо плюси, яких набагато більше, ніж мінусів.

  1. Матеріал з нержавіючої сталі дозволяє вам не турбуватися про корозії на полиці.
  2. Така полку може містити велику кількість потрібних вам речей в одному місці.
  3. Величезна кількість різних видів полиць.
  4. Відносно невисока ціна, враховуючи ціну матеріалу в Європі.
  5. Надійна система кріплення, що дозволяє прикріпити полку до будь-якій рівній поверхні.
  6. Ціна в розмірі близько 900-1300 рублів.

Мінуси знайти дуже важко, але в більшості своїй людей турбує ненадійна, на перший погляд, система кріплення. Але це тільки перша думка, так як більшість полиць для ванної кріпляться саме на такий примочки, яка згодом дозволяє вам перечепився полку в будь-яке інше місце.

Стакан для зубних щіток

Зубні щітки є обов'язковою річчю в будь-якій ванній. Для більшості людей процес чищення зубів став просто машинальним, але обов'язково потрібно пам'ятати, що щітки завжди слід тримати в чистоті. Для цього є маса різних склянок для зубних щіток. Будь-який колір і смак, величезний вибір різного матеріалу для цих склянок, а також багато іншого є основними плюсами зубних щіток. Давайте розглянемо детально кожен з плюсів.

Плюси склянок для зубних щіток

  1. Зубні щітки не покладеш просто на умивальник, де величезна кількість різних мікробів так і прагнуть потрапити до вас в рот через щітку. Саме для цього і є такий стакан, який є не тільки стильним аксесуаром, але і дуже дешевим, але надійним засобом захисту здоров'я.
  2. Невисока ціна за високу практичність не може не привертати клієнтів в цьому аксесуару.
  3. Величезний вибір кольорів, матеріалів, з яких може бути створений такий стакан.
  4. Цікавий метод підкреслення дизайну вашої ванної кімнати.

Мінуси склянок для зубних щіток

  1. Завищена ціна в більшості випадків.

Більше мінусів у такого неймовірного вироби просто не знайшлося, але ті плюси, які є у склянки для зубної щітки, непогано перекривають один єдиний мінус, що говорить про те, що ви можете з легкістю купувати такий стакан, замовивши саме той, який вам сподобався.

тримач рушників

Ну і, мабуть, найважливішим у ванній аксесуаром є тримач для рушників. Цей винахід є не тільки сверхпрактічним, але ще і заповнить порожній простір на вашій стіні дійсно потрібною річчю, яка легко впишеться в інтер'єр вашої ванної кімнати. Для початку обговоримо плюси держателя для рушників.

  • Тримає ваше рушник в одному місці, завдяки чому ви зможете легко дістати його в разі потреби.
  • Величезний вибір різних форм, матеріалів для власників.
  • Низька ціна для будь-якого власника рушників. Максимальна ціна досягає всього 900 рублів!
  • Впишеться в дизайн ванної кімнати і стане потрібним доповненням для інтер'єру і затишку.
  • Висока практичність.
  • Невеликі розміри дозволяють встановити такий держатель де завгодно і як завгодно.

мінуси

Мінусів, в принципі, немає, але якщо ви купуєте більш дешевий держатель, китайського виробництва, зрозуміло, що він незабаром часом зламається. Крім того, він може досить швидко піддатися корозії, що призведе до появи іржі і згодом поломки.

Що ж може надати затишку вашій ванній кімнаті, внести родзинку в неї?

Новости