АКТИВАЦІЯ шишкоподібної залози. Обговорення на LiveInternet

Шишковидна заліза - це, буквально, космічний багатовимірний портал, що дозволяє нам під час сну з'єднуватися Шишковидна заліза - це, буквально, космічний багатовимірний портал, що дозволяє нам під час сну з'єднуватися   з усіма фрагментами душі, а під час вознесіння, зберігати безперервної срібну нитку свідомості (Сутратму) в переході від земного плану існування до необмеженого ні простором, ні часом станом буття з усіма фрагментами душі, а під час вознесіння, зберігати безперервної срібну нитку свідомості (Сутратму) в переході від земного плану існування до необмеженого ні простором, ні часом станом буття.

Але, шишковидная заліза, також сонячний годинник організму, що дозволяють нам зберігати, молодість, здоров'я, сексуальну активність і репродуктивну функцію організму тривалий час.

Коли ви свідомо берете на себе зобов'язання пробудити ваші вищі органи чуття, це допомагає вам також підтримувати фізичне здоров'я.

Активація шишкоподібної залози - це пробудження вашої сигнатурної клітини, запускає процес створення нових, здорових клітин, що продукують одужання.

Дана аудіо медитація призначена для активації шишкоподібної залози і передана Владикою Кутхумі для всіх Працівників Світла, учнів і прагнуть до існування в нових, що змінюються на планеті Земля для відкриття здібностей розвитку і оволодіння ясновидінням, яснослухання і ясно відчуттям, включаючи здатність спілкуватися і отримувати трансмісії телепатичним шляхом від вищих істот Світу
Дана аудіо медитація призначена для активації шишкоподібної залози і передана Владикою Кутхумі для всіх Працівників Світла, учнів і прагнуть до існування в нових, що змінюються на планеті Земля для відкриття здібностей розвитку і оволодіння ясновидінням, яснослухання і ясно відчуттям, включаючи здатність спілкуватися і отримувати трансмісії телепатичним шляхом від вищих істот Світу.

http://skolesha.rpod.ru/277932.html Активація вашого третього ока п'ятого виміру (шишкоподібної залози в прояві і найвищої активності) буде підтримувати вас в наступні вісім років у міру того, як ви проходите через процесійний вирівнювання і галактичний зрушення, ростете і пробуджується, а потім і підносили по спіралі світла в більш високі рівні свідомості, які ви в божественному порядку запланували випробувати.

Як відбувається процес активації шишкоподібної залози? Ось як його описує Архангел Метатрон:

«Заліза, до того дрімала, якщо не сказати глибоко спали, отримуючи додаткову енергію, починає оживати. З огляду на, що шишковидная заліза - структура багатовимірна і багаторівнева, і що вона працює в багатьох вимірах, - те, що відбувається на фізичному плані тільки запускає її в роботу. Якщо людина не робить далі ніяких вправ, вона благополучно повертається до свого попереднього стану. Тому так важливо не забувати про неї, так як від нестачі уваги вона починає впадати в летаргічний стан.

Все навколо вас містить будь-яку частоту. Все вібрує на своїй частоті. І ваш мозок - найбільший приймач Все навколо вас містить будь-яку частоту електричної частоти думки. Шишковидна заліза відповідальна за посилення частот думки, щоб вони могли потрапити в будь-яку частину вашого тіла ».

Дана методика активує не тільки шишковидну залозу, а й гіпофіз. І саме робота цих двох залоз всередині вашого мозку активізує різні його відділи. Крім того, шишковидная заліза управляє нашим центральною нервовою системою. І якщо ви посилаєте в свою шишковидну залозу свій твердий намір на своє одужання, то ця думка-намір активізує здорову сигнатурну клітку вашої шишкоподібної залози і, спалахнувши іскрою світла, як би дає дозвіл на відтворення нових, здорових клітин. Так запускається (на перший погляд просто) одужання.

Але тільки щире і величезна намір створює рішення будь-якої вашої проблеми. Головне, не допускайте ні страху, ні сумнівів, ні невпевненості, бо ці думки блокують не тільки активацію вашої шишкоподібної залози, а й її нормальне функціонування

Як відбувається процес активації шишкоподібної залози?

Новости