Актор Кріс Хемсворт став обличчям аромату BOSS Bottled

Австралійський актор Кріс Хемсворт отримав нову роль! Блакитноокий красень «Тор» стала новим BOSS Bottled Man of Today.

Чи не кінематографом єдиним: 33-річний австралійський актор Кріс Хемсворт, відомий нам за фільмами «Тор» «Месники» і «В серці моря», приєднався до компанії обраних чоловіків, які представляють BOSS Parfums. Кріс став новим героєм оновленої рекламної кампанії BOSS Bottled Man of Today, яка стартувала у вересні 2017 року.

І це не просто так! В цьому році культовому чоловічому аромату виповнюється 20 років. Протягом цього періоду парфум став символом мужності і елегантності, він є невід'ємним атрибутом повсякденного життя успішної і цілеспрямованої чоловіки.

«Протягом стількох років, BOSS Bottled є унікальним своєю вневременностью, і разом з тим, актуальністю для сучасного чоловіка. Для мене велика честь бути обличчям нової кампанії Man of Today », - поділився Кріс Хемсворт.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Квітковий букет: Чим пахне новий аромат Boss Ma Vie Florale?

Офіційно рекламна кампанія аромату BOSS Bottled буде представлена ​​у вересні, ми ж з вами можемо вже зараз подивитися її перші кадри.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Новий тренд в парфумерії: дивовижні молочні аромати

Чоловічий аромат BOSS Bottled відноситься до групи пряних деревних парфумів. Його ольфакторного композиція ось уже 20 років складається з: сливи, дубового моху, яблука, лимона і бергамота - у верхніх нотах, махагони, гвоздики і кориці - нотах серця, і сандалу, оливкового дерева, ванілі, ветівера і білого кедра - в базі. Автором аромату є парфумер Анник Менардо. Аромат поміщений в традиційний скляний флакон з гравіюванням BOSS і металевою кришкою.

Новости