Актуальні джинси 2016

  1. Джинси-бойфренди
  2. Рвані джинси
  3. кльош
  4. Декор і джинси
  5. Читати також:
Оцініть статтю:

З кожним роком джинси не змінюють своєї актуальності, але в кожному році існує певний набір моделей, який є більш прийнятним для вибору. У 2016 році теж існують такі варіації джинсів і про них розповімо далі.

У 2016 році теж існують такі варіації джинсів і про них розповімо далі

джинси

Джинси-бойфренди

В цілому дана модель відноситься до жіночого гардеробу, але характерною особливістю є деяка маскулінність цих джинсів. В цілому вони виглядають як ніби дівчина взяла поносити штани свого приятеля.

Звичайно, такий різновид більш актуальна для певної вікової категорії, де носіння джинсів свого хлопця вважається цілком нормальним і навіть привабливим. Однотонні і трохи поношені джинси з грубуватим покриємо знадобляться молодим особам, які хочуть залишатися модними. Іноді модельєри пропонують даний варіант доповнений стразами або аплікаціями.

Джинси-бойфренди

Рвані джинси

Є популярним варіантом протягом багатьох років. Піти в клуб або на прогулянку, використовувати в якості щоденних штанів або для свят, одягати для активного відпочинку або пікніків - всюди рвані джинси виглядають цілком придатне.

Звичайно, слід грамотно поєднувати такі джинси з іншими елементами гардероба. Зокрема доцільно одягати більш строгий і лаконічний верх, якщо на джинсах багато прорізів і потертостей. Якщо дірок на джинсах відносно мала кількість, то і верх слід зробити більш вільним.

З стилів таких джинсів найбільше відповідає гранж або глам-панк, хоча багато модниць примудряються поєднувати рвані джинси з самими неймовірними варіаціями. Якщо ви не знаєте який вибрати верх, то універсальними варіантами є однотонні сорочки і футболки або великий светр.

Якщо ви не знаєте який вибрати верх, то універсальними варіантами є однотонні сорочки і футболки або великий светр

Джинси рвані

кльош

Поступово ця форма повертається в модні ряди і поповнює гардероби жінок по всьому світу. Найбільшою популярністю користуються моделі із завищеною талією, які додатково дозволяють скорегувати фігуру і гармонізують вигляд.

Візуально кльош здатний вирівнювати великі стегна, так як на тлі масштабного низу, масивні стегна менш виділяються.

Декор і джинси

Не менш популярними є і інші джинси, які теж натякають на епоху хіпі. Йдеться про джинсах з різноманітним декором. Звичайно, зараз не так популярні різноманітні квіткові мотиви і подібна тематика, але візерунків на джинси модельєри додають в достатку.

Зокрема популярні аплікації і різноманітна вишивка. Крім цього цікавий образ допомагають створювати різноманітні заклепки, мережива і контрастні вставки.

Декор і джинси

Відео до статті

Модні жіночі джинси - 2019 / Women jeans / Modische Frauen-Jeans

Читати також:

Жіночі джинси 2018 року
Як купити ідеальні джинси?
Як вибрати джинси

Новости