Яку зимове взуття купити дитині? Відгуки мам

  1. Яка зимове взуття дійсно тепла, які матеріали краще?
  2. Популярні фірми дитячого взуття -яким виробникам можна довіряти?
  3. Чи варто купувати б / у взуття?
  4. Як перевірити якість дитячого взуття перед покупкою?

Зимове взуття для дітей - яку купити? Відгуки мам

Ось і почався останній осінній місяць Ось і почався останній осінній місяць. І через кілька тижнів починається зима. Перед багатьма батьками виникла така проблема, як вибір зимового комбінезона , Шапки і взуття на зиму для улюблених чад. Ринок дитячого взуття переповнений різноманітними моделями як іноземних, так і вітчизняних виробників. І багато батьків мучаться в сумнівах, на яких саме зупинити свій вибір.

Зміст статті:

Яка зимове взуття дійсно тепла, які матеріали краще?

Кожна мама хоче, що б її маляті в будь-яку погоду було тепло, зручно і легко одягалася. І виробники намагаються врахувати всі бажання батьків, тому щорічно на ринку з'являються все нові моделі. Давайте розглянемо найпопулярніші з них:

  • Валянки - традиційна зимова взуття в нашій країні. Вони має дуже багато переваг. Найголовніша з них це те, що вони чудово зберігають тепло навіть у найлютіші морози. Валянки виготовляють з повсті і фетру, які є дихаючими матеріалами. Завдяки цьому ніжки вашого малюка потіти не будуть. А також в такому взутті дуже зручно і ноги не втомлюються. Валянки дуже легко надягати і навіть маленька дитина впорається з цим завданням. Виробники дитячого взуття вдосконалили валянки, усунувши деякі їхні недоліки. Тепер в магазинах можна побачити валянки з гумовою підошвою і формою рекомендованої лікарями-ортопедами. Сучасні валянки прикрашені різноманітної вишивкою, бахромою, помпонами, хутром, камінням і стразами. Тепер вони можуть задовольнити найвибагливіших дітей і батьків, адже вони мають не тільки гарний дизайн, але зігрівають і не промокають в будь-яку погоду.
  • Уггі - такі моделі на нашому ринку з'явилися порівняно недавно, але впевнено завойовують популярність серед батьків. Вони прекрасно зберігають тепло і дарують відчуття комфорту. Якщо вони виготовлені з натуральних матеріалів, то шкіра в них дихає. Основним недоліком цього взуття є те, що її не можна носити в сиру погоду. Вона дуже швидко промокає, втрачає форму і покривається плямами. Таке взуття досить популярна серед підлітків, тому виробники в основному орієнтуються на їх смаки. Уггі прикрашають різноманітними аплікаціями, стразами, гудзиками, бахромою і атласними стрічками.
  • Дутики - таке взуття дуже тепла і прекрасно підійде навіть для дуже суворої зими. Завдяки повітрю між шарів тканини забезпечується прекрасна термоізоляція, яка не пропускає ні морозу, ні вітру. Дітям же такі моделі подобаються завдяки своєму красивому дизайну і яскравого забарвлення. Недоліком такого взуття є те, що ноги в неї пітніють, адже вона не пропускає повітря.
  • Черевики-місяцеходи - новинка на ринку дитячого взуття. Вони відрізняються високою платформою, широким задником і масивної шнурівкою. Такі черевики подобаються дошкільнятам та дітям молодшого шкільного віку. Ці черевики виготовлені з водонепроникної тканини з утеплювачем, їм не страшний ні мороз, ні бруд, ні вогкість. Черевики-місяцеходи не підходять маленьким дітям, оскільки платформа їм викликає дискомфорт.

Матеріали, які використовуються для виготовлення взуття:

  • На сьогоднішній день на ринку представлена дитяча взуття з різних матеріалів, основними з яких є шкіра і текстиль. Адже ці матеріали досить міцні, теплі і повітропроникні. Однак при покупці такого взуття необхідно враховувати деякі нюанси. Наприклад, шкіряне взуття може розтягуватися, а взуття з текстилю вимагає спеціального догляду.
  • Деякі виробника для виготовлення дитячого взуття використовують нубук, штучну шкіру і замшу. Таке взуття має свої недоліки. Взуття із замші та нубуку має чудовий зовнішній вигляд, але якщо зима буде сльотава або сніжна, вона швидко стане непридатною. А взуття зі штучної шкіри не пропускає повітря.
  • При виборі дитячого взуття звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, але і на внутрішнє її зміст. Пам'ятайте, що для дитячого взуття повинен використовуватися тільки натуральне хутро.
  • Останнім часом стала досить популярною мембранна взуття. Таке взуття має спеціальну плівку, яка випускає пар назовні з внутрішньої частини взуття. А ось волога зовні всередину не проходить. Завдяки цій технології нога не потіє. Такі черевики ні в якому разі не можна сушити на батареї, мембрана втратить свої властивості.

Популярні фірми дитячого взуття -яким виробникам можна довіряти?

Найвідоміші і популярні виробники дитячого взуття:

  1. Ricosta (Німеччина) - вважається однією з найбільш надійних торгових марок. Цей виробник спеціалізується на випуску дитячого взуття. Вся продукція Ricosta виготовляється з натуральної шкіри або високотехнологічних матеріалів. А поліуретанова підошва на 50% складається з повітря. Завдяки тому дитяче взуття цього виробника гнучка, легка і нековзна. А що б малюкові було комфортно та зручно, виробник використовує мембранну технологію Sympatex. Вартість дитячого взуття Ricosta починається від 3200 рублів.
  2. ECCO (Данія) - цей виробник давно завоював популярність на ринку Росії. Але останнім часом у споживачів виникло багато нарікань на взуття цього виробника: вона недостатньо тепла, моделі вузькі, а в сильні морози підошва починає ковзати. Якщо ви, все-таки, зупинили свій вибір саме на цьому виробники, то зверніть увагу на підошву: якщо там написано ECCO LIGHT - то це взуття призначене для європейської зими, а ось якщо ECCO -то взуття тепліша. Для виготовлення цього взуття використовуються тільки натуральні матеріали. Підошва у неї лита двухкомпонентная з мембраною GORE-TEX. Вартість дитячого взуття ECCO починається від 3000 рублів.
  3. Viking (Норвегія) - одна з найнадійніших фірм, але досить дорога. Вже протягом багатьох років не було претензій до якості її взуття. Вони дуже теплі і розраховані для широкої ніжки. Крім Норвегії ліцензійну взуття цієї торгової марки випускають і у В'єтнамі. Вона теж досить якісна, але менш тепла, і гараздо дешевше норвезької. Взуття від цього виробника виготовляється з натуральних матеріалів із застосуванням технології GORE-TEX. Вартість дитячого взуття Viking починається від 4500 рублів.
  4. Scandia (Італія) - ця торговельна марка в останні роки стає все більш популярним. Однак на деякі моделі є серйозні нарікання. Взуття Scandia, яка виготовлена ​​в Італії, має всередині спеціальну нашивку у вигляді державного прапора, а ось моделі, виготовлені на інших заводах, таку нашивку не мають і якість у неї набагато гірше. Зимове взуття від цього виробника дуже тепла, вона має тришаровий утеплювач, який працює як тепловий насос і влагоотделитель. Підошва виготовлена ​​з поліуретану, яка має чудове зчеплення і гарну стійкість. Вартість дитячого взуття Scandia починається від 3000 рублів.
  5. Superfit (Австрія) - до цього виробника також практично немає претензій. Взуття цього виробника легкі, теплі, м'які і не промокають. Дуже великий вибір моделей розрахованих на різні ніжки, дуже зручна колодка. Взуття від Superfit дуже часто рекомендують ортопеди. Черевики цієї торгової марки мають спеціальну устілку з подушечкою, яка зміцнює зв'язки і м'язи стопи. Взуття виготовлене з натуральних матеріалів. Вартість дитячого взуття Superfi починається від 4000 рублів.
  6. Reimatec (Фінляндія) - взуття цієї торгової марки не дуже відома, проте носять її багато. Чобітки цього виробника досить якісні, теплі і не промокають. Однак вони розраховані на вузьку ніжку. Для утеплення взуття цей виробник використовує штучне хутро. Вартість дитячого взуття Reimatec починається від 2000 рублів.
  7. Merrel (США / Китай) - якісна професійна взуття. Вона добре гріє, що не промокає і має позитивні відгуки. Ця фірма випускає як мембранну взуття, так і багатошарові чоботи. Вартість дитячого взуття Merrel починається від 3000 рублів.
  8. Куомо (Фінляндія) - багатошарові утеплені чоботи і фінські валянки. У цьому взутті краще не лазити в калюжі, вона промокає. Використовувати її можна тільки при температурі не вище 100С, якщо на вулиці буде тепліше, нога дитини швидко спітніє, і замерзне. Вартість дитячого взуття Куомо починається від 2000 рублів.

Відгуки батьків з форумів:

Ірина:

Мій син в минулому році носив Рікоста. Дуже теплі чоботи, ми одягали їх на одні колготки і ноги не мерзли. Але у них досить слизька підошва, падав на кожному кроці.

Маріанна:

А ми носили Scandia. Дуже хороші, і не промокають, навіть якщо ходиш по калюжах. А ось підошва досить слизька. Навіть ходити боялися, постійно падала. Більше купувати не буду.

Віка:

Я дочки купувала Viking. Приголомшливі чобітки: чи не промокають, теплі і підошва не ковзає. Всім раджу. Нехай трохи і дорогувато, але яка якість.

Зінаїда:

Носили Merrel. Якщо рухаєшся то дуже тепло, а ось якщо зупинився, нога швидко потіє і мерзне.

Чи варто купувати б / у взуття?

Досить часто молодим батькам не вистачає грошей. Адже тепер є маленький член сім'ї, на якому не можна економити. Однією зі статей економії є дитяче взуття, яку часто купують не нову, а б / у. Але чи дійсно це так економно і не шкодить таке взуття здоров'ю малюка?

Існує кілька причин, за якими батьки продають взуття:

Якщо ви все-таки вирішили купити своїй дитині взуття, що був у вжитку, при її виборі дотримуйтеся деяких правил:

  1. Дізнайтеся, чи були у попереднього власника проблеми з ногами. Якщо так, то від покупки краще відмовитися;
  2. Зверніть увагу на підошву. Якщо вона стоптаних на одну сторону, ймовірно у попереднього власника була клишоногість.
  3. Пильно огляньте всі стики і шви. Якщо ви знайдете будь-які дефекти, від покупки краще відмовитися;
  4. Деформація на черевиках може бути ознакою того, що попередній власник мав проблеми з цим взуттям. В цьому випадку краще відмовтеся від покупки.

Як перевірити якість дитячого взуття перед покупкою?

  • Щоб вибрати своїй дитині дійсно якісне зимове взуття необхідно звертати увагу на такі характеристики черевик:
  • Підошва повинна забезпечувати правильне положення стопи при ходьбі. Що б це перевірити, досить спробувати зігнути черевик вгору і вниз. Якщо це вам вдається без особливих зусиль, значить все нормально;
  • Щоб дитина могла ходити, не ковзаючи під час ожеледиці, підошва повинна бути рефреном;
  • Краще, що б зимове взуття для дитини була на невисокій танкетці. Це додасть їй додаткової стійкості, і дитина не буде при ходьбі завалюватися назад;
  • Взуття має бути виготовлена ​​з матеріалів найвищої якості. В якості внутрішньої підкладки повинен використовуватися фліс або стрижена цигейка. В якості зовнішнього матеріалу найкраще вибирати натуральну шкіру. Вона створює ідеальний мікроклімат для дитячих ніжок;
  • Носок у дитячого взуття повинен бути широким і круглим. Під час примірки добре прощупайте великий палець. Відстань між ним і носком черевика повинне бути близько 8-10 мм, завдяки цій дитині буде комфортно ходити, а ногам буде тепліше;
  • У дитячого взуття обов'язково повинен бути жорсткий задник, який утримує правильно положення голеностопа;
  • У дитячій зимового взуття повинна бути зручна застібка, яка дозволяє добре зафіксувати ногу дитини. На зручніше - це липучка.

Якщо Вам сподобалася наша стаття і у Вас виникли думки з цього приводу, поділіться з нами! Для нас дуже важливо знати Вашу думку!

Яка зимове взуття дійсно тепла, які матеріали краще?
Популярні фірми дитячого взуття -яким виробникам можна довіряти?
Чи варто купувати б / у взуття?
Як перевірити якість дитячого взуття перед покупкою?
Зимове взуття для дітей - яку купити?
Популярні фірми дитячого взуття -яким виробникам можна довіряти?
Чи варто купувати б / у взуття?
Але чи дійсно це так економно і не шкодить таке взуття здоров'ю малюка?
Як перевірити якість дитячого взуття перед покупкою?

Новости