Акустичні системи JBL ᐈ ITbox.ua - Купити Акустичну систему JBL в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Україні

  1. Конфігурація та інші технічні особливості
  2. Інтерфейс підключення акустичних систем JBL
  3. Додаткове оснащення колонок JBL
  4. Де купити акустичну систему JBL

Компанія JBL - американська фірма, вже кілька десятків років випускає якісні акустичні системи. Заслужено вважається одним з лідерів світового ринку аудіотехніки.

Велику популярність отримали портативні колонки JBL. Асортимент пропозицій включає десятки різноманітних моделей. Який з них віддати перевагу? При виборі оптимального варіанту акустики необхідно враховувати індивідуальні особливості звукового сприйняття і ряд технічних параметрів. Про останніх і піде мова в цьому матеріалі.

Конфігурація та інші технічні особливості

Залежно від кількості каналів, за якими розподіляється аудіосигнал, можна виділити портативну акустику JBL:

  • 1.0 - дійсно об'ємного звуку така система забезпечити не зможе. Але звучання буде чистим, а вартість такої акустики - відносно невисокою;
  • 2.0 - двоканальна акустика, яка забезпечує стереозвук. Оптимальне поєднання ціни та якості звучання;
  • 3.0 - система передбачає три канали. У невеликих закритих приміщеннях акустика JBL 3.0 дозволяє зімітувати повноцінне об'ємне звучання, навіть якщо пристрій виконаний в цілісному корпусі, а не у вигляді декількох фронтальних і тилових колонок.

Також на якість звучання впливає кількість смуг. За інших рівних характеристиках вибирайте пристрій з великим числом смуг. У таких моделях низькі, середні і високі частоти рознесені, що позитивно позначається на звуці.

Потужність колонок відповідає за гучність звучання і охоплення простору. Чим більше кімната, тим потужніше варто вибирати колонку (при інших аналогічних параметрах). Але правило працює і у зворотний бік - для невеликої площі купувати потужну акустику JBL недоцільно.

Інтерфейс підключення акустичних систем JBL

Спосіб підключення має велике значення для портативної акустичної системи - вона повинна бути сумісна з усіма вашими гаджетами. Найпоширенішими на сьогоднішній день інтерфейсами є:

  • Bluetooth. Цю бездротову технологію підтримує переважна більшість колонок JBL. А значить, ви зможете використовувати смартфон, планшет, ноутбук і багато інших гаджети в якості джерела аудіосигналу і для управління колонкою;
  • USB зручний багатофункціональністю - за допомогою порту можна підключати гаджети як для передачі сигналу, так і для підзарядки (тобто колонка може служити ще і повербанком);
  • mini Jack 3.5 mm - стандартний роз'єм, через який можна підключити як ПК, так і MP3-плеєр або мобільний телефон.

Додаткове оснащення колонок JBL

Для більш комфортного використання виробник передбачає в акустичних системах додаткові опції. Виділимо кілька найбільш затребуваних:

  • пило-та вологозахист - забезпечить стабільну роботу пристрою на природі. Домашня акустика JBL також може бути вологозахищеній. Це дозволить використовувати її під час купання або перемикати режими мокрими руками;
  • LED-підсвітка - важлива, в основному, з точки зору естетики і дизайну. Багато моделей підтримують режим перемикання підсвічування в такт музиці;
  • вбудований мікрофон - для використання колонки під час сеансів зв'язку. Корисно, наприклад, якщо у вас немає можливості відповісти на телефонний дзвінок під час тренування.

Корисно, наприклад, якщо у вас немає можливості відповісти на телефонний дзвінок під час тренування

Також при виборі портативної акустичної системи JBL варто звернути увагу на ємність акумулятора і час автономної роботи. Хороший показник - 8-12 годин роботи на одному заряді. Але цей параметр багато в чому залежить від режиму використання та рівня гучності.

Де купити акустичну систему JBL

Широкий вибір аудіотехніки представленого бренду пропонує клієнтам інтернет-магазин ITbox.ua. Ми гарантуємо якісний сервіс, виключно сертифікований товар і зручну для вас форму оплати замовлень. Купити портативну акустику JBL і акустичні системи інших брендів максимально вигідно допоможуть регулярні акції та наша програма лояльності.

Доставка здійснюється по всій Україні завдяки нашим партнерам - перевізникам "Нова пошта", "Міст Експрес". По Києву можна замовити доставку кур'єром нашого магазину. Крім того, в Києві і ще більш ніж в 20 містах працюють пункти видачі ITbox.ua (магазини "Brain").

Який з них віддати перевагу?

Новости