Альфа-Банк і Ingenico забезпечать в Росії процесинг банківських карт для міжнародних ТСП

Альфа-Банк і компанія Ingenico забезпечать міжнародним інтернет-магазинах обробку як транскордонних, так і місцевих платежів з використанням банківських карт

Альфа-Банк і компанія Ingenico забезпечать міжнародним інтернет-магазинах обробку як транскордонних, так і місцевих платежів з використанням банківських карт.

Альфа-Банк став учасником в глобальній мережі еквайрінгових партнерів Ingenico. Робота з технічного підключенню завершена, інтернет-магазини вже можуть використовувати місцевий процесинг. Група Ingenico здійснює процесинг онлайнових і мобільних платежів для багатьох найбільших світових компаній. У той час як багато хто з цих компаній вже продають товари російським споживачам, підключення локального еквайра дозволить збільшити конверсію і швидкість проведення операцій, а в деяких випадках і оптимізувати витрати на проведення платежів.

Завдяки простому переходу на процесинг Альфа-Банку, ці торгово-сервісні підприємства зможуть підвищити ефективність свого бізнесу, зменшити ризик і поліпшити споживчий досвід. Альфа-Банк повністю інтегрований в якості місцевого еквайра для Ingenico, і тому торгово-сервісному підприємству не потрібно впроваджувати додаткові технічні засоби.

«Російським споживачам подобається здійснювати покупки в онлайні, і вони все більше купують у міжнародних торгово-сервісних підприємств, однак процес оплати може викликати труднощі, якщо банк-еквайєр знаходиться поза Росією», - говорить Олексій Голенищев, Директор дирекції моніторингу електронного бізнесу, Альфа- банк. Ingenico працює з багатьма найбільшими світовими онлайновими торгово-сервісними підприємствами, і спільно ми можемо пов'язати ці підприємства з російськими споживачами, забезпечивши ефективно інтегрований процес, вигідний всім сторонам, завдяки засобам для здійснення еквайрингу всередині країни, які у нас є ».

«Росія - перспективний ринок з величезним потенціалом для міжнародних торгово-сервісних підприємств. Наші клієнти протягом багатьох років шукають способи оптимізувати свою роботу в Росії », - говорить Майк Гудінаф (Mike Goodenough), Віце-президент зі стратегічних партнерств в сфері електронних платежів, Група Ingenico. Альфа-Банк - це один з найбільш інноваційних, технічно розвинених російських банків, один з трьох провідних еквайєрів на місцевому ринку. Зараз, завдяки партнерству з Альфа-Банком, ми можемо запропонувати своїм торгово-сервісним підприємствам унікальне рішення, просте для впровадження з негайним результатом ».

Російський ринок представляє значні можливості для міжнародних інтернет-магазинів. Темпи зростання електронної комерції в Росії випереджають європейські на 17%, і практично дві третини онлайн-покупців в Росії купують товари в зарубіжних магазинах, що вказує на їх зацікавленість в міжнародних брендах.

Цю та інші теми ми обговоримо на ПЛАС-Форумі   «Дистанційні сервіси, мобільні рішення, карти і платежі»   - ключовому заході фінансового сектора в Росії і країнах ближнього зарубіжжя, присвяченому сучасному стану роздрібного банкінгу та платіжної індустрії Цю та інші теми ми обговоримо на ПЛАС-Форумі «Дистанційні сервіси, мобільні рішення, карти і платежі» - ключовому заході фінансового сектора в Росії і країнах ближнього зарубіжжя, присвяченому сучасному стану роздрібного банкінгу та платіжної індустрії. Форум пройде в Москві 30-31 травня 2018 року. Детальна інформація доступна на офіційному сайті заходу. Будемо раді зустрічі з Вами на Форумі, реєстрація вже відкрита!

За матеріалами Альфа-Банку

Новости