Аліекспресс Україна каталог в гривнях, aliexpress товари з Китаю

  1. Як користуватися інтернет магазином?
  2. переваги магазину
  3. Асортимент продукції Ali Express
  4. Промокодом на АліЕкспресс

Ще 15 років тому люди мріяли про те, щоб купувати товари для відпочинку, роботи і розваг, не виходячи з дому. Сьогодні це стало реальністю за рахунок відкриття інтернет магазинів, зокрема Aliexpress. Мільйони китайських товарів можна отримати з доставкою додому. Примітно, що якість продукції Aliexpress не пов'язане з так званим ширвжитком, про який весь час говорять, коли бачать напис «Зроблено в Китаї».

Сьогодні будь-який користувач інтернету може переконатися в цьому, замовивши покупку на Aliexpress UA. Ви отримуєте доступ до необмеженого ринку товарів, де асортимент постійно оновлюється, поповнюється. Все, що вам потрібно, знайдеться на Ali Express.

Як користуватися інтернет магазином?

Як користуватися інтернет магазином

Віртуальна майданчик Aliexpress - це портал, на якому працюють сотні тисяч продавців з Китаю, пропонуючи якісні товари. Безпосередньо можна зв'язатися з продавцем, уточнити нюанси, пов'язані з товаром, з відправкою. Доступність міжнародних перевезень уможливила отримання товарів в Україні прямо з Піднебесної. На доставку по всьому світу йде від 2 до 4 тижнів. Багато продавців на Алекс Експрес пропонують безкоштовну доставку.

На Aliexpress є розділ «Знижка дня», «Гарячі товари». Саме тут можна купувати товари, знижки на які досягають 90%. Мабуть, вигідної пропозиції ніде не знайти.

переваги магазину

Перш за все, відзначимо, що багато товарів можуть бути доставлені на адресу абсолютно безкоштовно, якщо ви хочете отримати товар оперативно - самостійно вибираєте спосіб доставки, оплати. Не тільки оптові, але і роздрібні покупці можуть на Aliexpress отримувати солідні знижки.

Приблизно 200000 продавців працює на АліЕкспресс. Кожен з них має свій рейтинг, який показує якість товарів і якість обслуговування. Пропонуємо Вам ознайомитися перед покупкою з відгуками і рейтингами продавців на Aliexpress.

Покупець може бути впевнений в тому, що від ненадійних продавців буде захищений на Aliexpress. Справа в тому, що продавець отримає гроші за товар тільки тоді, як клієнт підтвердить факт отримання товару, упевниться в його якості. Якщо покупець не дає звіт протягом 120 днів, то кошти автоматично переводять продавцю.

На Алі Експресс можна оплатити будь-яким способом - незалежно від країни проживання: банківською картою, переказом або за допомогою електронних гаманців. Особливу увагу варто приділити розпродажів товарів на Aliexpress.

Асортимент продукції Ali Express

Одяг, інструменти, побутова техніка та багато іншого - все це є на торговому майданчику Китаю Aliexpress. За допомогою системи пошуку ви без проблем в лічені хвилини знайдете потрібний товар. Користувачеві не обов'язково знати англійську або китайську мову, так як ресурс має російськомовну версію. Примітно, що Aliexpress приймає 11 валют світу. Це означає, що кошти конвертуються автоматично - будь то долари або гривні, російські рублі і так далі.

Промокодом на АліЕкспресс

Від деяких продавців на Aliexpress надходять вигідні пропозиції - отримати знижку. Вводячи певний промо-код в спеціальне поле, можна отримати суттєву знижку на товари. Промокодом є на нашому сайті. Крім того, тут є постійні пропозиції про акції, актуальні пропозиції. Кожен день сайт оновлюється, щоб ви могли першими дізнаватися про розпродажі на Aliexpress.

Як користуватися інтернет магазином?
Як користуватися інтернет магазином?

Новости