Аллен & Хіт dLive C клас: компактний, змішувальні для середовищ AV і живі події

  1. Серія включає в себе 3 MixRacks (CDM32, CDM48 і CDM64) і три елементи управління поверхонь: C1500,...

Серія включає в себе 3 MixRacks (CDM32, CDM48 і CDM64) і три елементи управління поверхонь: C1500, яка може встановлюватися в стійку C2500, C3500, з подвійним екраном. Лінія підходить для компаній, Оренда, а також для використання в храми, театри та інші місця великої аудиторії.

Лінія підходить для компаній, Оренда, а також для використання в храми, театри та інші місця великої аудиторії

Аллен & Хіт представлено dLive C класу, новий діапазон контролю поверхні і компактних MixRacks наближається до більш широкий спектр користувачів пов'язаних з AV світу, dLive установки і платформи живих подій.

Це рішення, яке розподіляє Іберія аудіо техніка , Засновані на тому ж ядрі FPGA 96 кГц, що використовуються в Змішувачі, XCVI dLive S класу, високим кінці Аллен & Хіт. Ця серія також поділяємо архітектура ГЛИБОКОЇ переробки, яка дозволяє компресори та емуляцій обробки, який може бути вбудований безпосередньо на в'їздах і Змішування каналів. Цей новий модельний ряд включає в себе компактний ультра C1500, перший dLive поверхні, який може бути встановлений в 19-дюймову стійку.

Серія також включає 3 нових MixRacks (CDM32, CDM48 і CDM64) і три елементи управління поверхонь: C1500, яка може встановлюватися в стійку C2500, C3500, з подвійним екраном Серія також включає 3 нових MixRacks (CDM32, CDM48 і CDM64) і три елементи управління поверхонь: C1500, яка може встановлюватися в стійку C2500, C3500, з подвійним екраном.

Ядра хоста MixRacks XCVI 96 кГц / 96 біт XCVI, який забезпечує здатність 128 записів з 16 стерео повертає конкретні FX, а також автобус архітектура 64 суміші настроюється, з обробленою за все у всіх каналах змішування і загальної обробки.

Кожен з поверхонь і стелажі оснащені портом вводу / виводу 128 каналів, підтримується широкий спектр мережевих карт, включаючи Данте, хвилі, Маді і оптичних fibreACE. dLive клас C сумісний також з апаратною частиною серії S, особиста система змішування я і всю екосистему додатки, аксесуари і директор програмне забезпечення, розроблене до теперішнього часу.

«Проблема, що ми підняли dLive класу C робить доступним досвід цифровий мікс для користувачів, які не бажають нести або встановити великий мікшерний пульт, призначені для туристів «Проблема, що ми підняли dLive класу C робить доступним досвід цифровий мікс для користувачів, які не бажають нести або встановити великий мікшерний пульт, призначені для туристів. Для прокатних компаній C-клас є потужний і універсальний інструмент для всіх видів ситуацій, від корпоративних заходів до дрібних фестивалів. У храмах, театри та інші місця дає можливість управляти будь-яка подія або дія без необхідності займаючи місця для ", говорить Nic Beretta, керівник по маркетингу з Аллен & Хіт.

Поверхні класу C, використовуючи призначений для користувача інтерфейс dLive гармонії, яка пропонує управління жестами торкання через ємнісні екрани 12 дюймів, в поєднанні з Ротарі елементів управління, зіставлених за допомогою кольору, що дозволяє творчий підхід і оперативність сенсорного управління на ключових функцій обробки, працюючи в гармонії з візуальної інформації, відображаються на екрані.

Завдяки dLive дизайн архітектури це також можна змішувати без використання управління поверхні, використовуючи MixRack у співпраці з ноутбука або планшета здійснювати контроль над системою.

Чи сподобалася вам ця стаття?

Підписатися на наш Стрічка новин і ви не пропустите нічого.

інші статті Аллен & Хіт , Audio-Technica Iberia

інші статті

Чи сподобалася вам ця стаття?

Новости