Алмазна вишивка (мозаїка) зі знижкою на Аліекспресс

  1. Як знайти алмазну вишивку зі знижкою на Аліекспресс?
  2. Алмазна вишивка зі знижкою в Горящих товарах
  3. Алмазна вишивка зі знижкою під час розпродажу
  4. Алмазна вишивка з індивідуальною знижкою
  5. Як відстежувати знижки на Діамантову вишивку з Аліекспресс?

Алмазна вишивка - це рукоділля, яке доступне кожному. Для того, щоб її виконати вам необов'язково мати особливі таланти. Така мозаїка відмінно заспокоює після виснажливого дня, вона розвиває увагу і посидючість. Дітям дозволяє ще й активно працювати з дрібною моторикою рук. Крім того, з нею у вас з'являється можливість створити справжні твір мистецтв своїми руками. Купувати красиві набори в місцевих магазинах творчості - це дуже накладно. Замість цього, ми пропонуємо пошукати подібні пропозиції в Китаї. Алмазна вишивка на Аліекспресс зі знижками представлена ​​у величезному асортименті.

Як знайти алмазну вишивку зі знижкою на Аліекспресс?

Навіть на Аліекспресс ціни на алмазну вишивку можуть кусатися
Навіть на Аліекспресс ціни на алмазну вишивку можуть кусатися. Особливо якщо це велике і складне полотно. Тому ми рекомендуємо вам відразу ж шукати товари зі знижкою. Є кілька варіантів, почнемо з найпростішого.

Алмазна вишивка зі знижкою в Горящих товарах

На Аліекспресс є цілий розділ, в якому представлені тільки товари зі знижками, причому починаються вони від 20% і можуть досягати цілий 90%. Серед усіх цих пропозицій можна знайти і алмазну вишивку.
Для цього просто спочатку зайдіть в цей розділ. Посилання на нього знаходиться на головній сторінці Аліекспресс.

Крім того, найцікавіші пропозиції з палаючих товарів відображені і нижче
Крім того, найцікавіші пропозиції з палаючих товарів відображені і нижче. Можете клікнути і туди.
Тепер нам потрібно підібрати відповідну категорію. Тут вибір обмежений, наприклад, немає окремого розділу під назвою «Творчість» або щось в цьому роді. Тому вибираємо «Будинок і хобі».

На превеликий жаль, тут далеко не завжди представлені цікаві нам товари
На превеликий жаль, тут далеко не завжди представлені цікаві нам товари. Тому не варто особливо сильно сподіватися на цей розділ. Просто періодично переглядаєте його і, можливо, серед інших товарів знайдеться алмазна вишивка на Аліекспресс зі знижками.

Алмазна вишивка зі знижкою під час розпродажу

Розпродажі на Аліекспресс проводяться дуже часто і, як правило, практично у всіх них можна знайти цікаві товари зі знижкою.
У випадку з вишивкою нам підійде розпродаж на день Холостяків (вона найбільша на Аліекспресс, тут зі знижками продаються практично всі товари), 8 Березня і Нової Рік. У всі ці події вишивка просто підходить по тематиці.

Щоб отримати заповітний полотно з заниженою ціною, нам потрібно просто пройти в потрібну категорію товарів
Щоб отримати заповітний полотно з заниженою ціною, нам потрібно просто пройти в потрібну категорію товарів. Як правило, вишивку в них шукати довго не доводиться.
Не забувайте, що під час розпродажів велика кількість магазинів випускає свої власні купони. Крім того, і Аліекспресс дуже активно роздає спеціальні купони. Ви можете скористатися одним з них і придбати потрібний товар з додатковою знижкою. Правда, у всіх купонів є загальні умови. Для їх активації необхідно придбати товарів на певну суму. Зі спеціальним купоном зробити це простіше, адже вам можна купувати в декількох магазинах одночасно. Для звичайних купонів потрібно зробити замовлення на певну суму тільки в тому магазині, який і випустив цей купон. В принципі, ви можете відразу ж придбати кілька наборів з вишивкою і зробити свою покупку більш вигідною.

Алмазна вишивка з індивідуальною знижкою

Іноді роздобути на Аліекспресс вишивку хрестом (набори) зі знижкою - це справа двох хвилин
Іноді роздобути на Аліекспресс вишивку хрестом (набори) зі знижкою - це справа двох хвилин. Багато продавців дуже охоче дають знижки, якщо їх про це просто попросити.
Підберіть цікавий вам товар, а потім запищите продавцю. Для цього потрібно знайти форм для зв'язку. Вона знаходиться трохи нижче опису товару зліва.
Повідомлення необхідно писати англійською мовою. Якщо ви не знайомі з ним так добре, то просто скористайтеся перекладачів. Переводити відразу на китайський - це не найкраща ідея. Необов'язково, що ваш продавець їм володіє. Він цілком може знаходитися в Кореї або навіть в Росії.
У листі будьте максимально ввічливими і привітними. Китайці не дуже люблять той діловий тип спілкування, який притаманний європейцям. Опишіть своє прохання, а натомість знижки пообіцяйте написати хороший розгорнутий відгук з великою кількістю фотографій. Вони значно підвищують продажу магазина, тому кожен продавець прагне отримати подібний.

Більше шансів отримати таку індивідуальну знижку у вас буде, якщо у товару не так багато відгуків або продавець зовсім недавно почала працювати на Аліекспресс
Більше шансів отримати таку індивідуальну знижку у вас буде, якщо у товару не так багато відгуків або продавець зовсім недавно почала працювати на Аліекспресс. Для таких магазинів відгуки мають велику цінність, тому вони готові дати за них додаткові знижки.
Якщо продавець погодився на ваші умови, щоб реалізувати свою можливість вам потрібно зробити замовлення, але на момент оплати закрити сторінку. Далі ви пищите продавцеві і чекаєте його реакції. Він повинен знизити ціну на ваше замовлення. Зробити індивідуальні зміни цінника можна тільки таким чином.
Коли ціна буде знижена, ви просто оплачуєте товар. Не забудьте після отримання виконати своє прохання. Пам'ятайте, що Аліекспресс - це майданчик, якій вигідні і покупці і продавці, тому права та обов'язки обох повинні дотримуватися в рівній мірі. Так само як і ви ставите оцінки на замовлення, продавець теж може дати вам оцінку. Якщо ви хоча б раз обдурите продавця подібним чином, є великий шанс, що в подальшому подібну знижку вам вже не отримати.

Як відстежувати знижки на Діамантову вишивку з Аліекспресс?

Як ви вже зрозуміли, не завжди на Аліекспресс представлена ​​алмазна вишивка зі знижкою
Як ви вже зрозуміли, не завжди на Аліекспресс представлена ​​алмазна вишивка зі знижкою. Цікаві пропозиції доводиться відстежувати. Щоб зробити це було зручніше, рекомендуємо вам скористатися найпростішим інструментів, листом бажань.
Просто виберете цікаву вам вишивку. Нижче ціни знайдіть кнопку «Додати до списку бажань». Натисніть на неї, виберіть відповідну категорію або ж створіть нову.
Щоразу, заходячи на Аліекспресс, відкривайте сторінку свого профілю. У ній будуть відображені всі товари зі списку бажань, на які в даний момент діють додаткові знижки. Відстежуйте подібні запропонований я і ви зможете купувати все, що вам подобається на Аліекспресс з додатковими знижками, в тому числі і алмазну вишивку.


Відстежуйте подібні запропонований я і ви зможете купувати все, що вам подобається на Аліекспресс з додатковими знижками, в тому числі і алмазну вишивку

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Як знайти алмазну вишивку зі знижкою на Аліекспресс?
Як знайти алмазну вишивку зі знижкою на Аліекспресс?
Як відстежувати знижки на Діамантову вишивку з Аліекспресс?
Знайшли помилку?

Новости