Алтайські компанії мають намір посилити експортні позиції на ринку Казахстану

13 листопада 2017 р

Крайовий центр підтримки експортно орієнтованих компаній малого і середнього бізнесу підвів підсумки участі алтайських компаній в міжнародній виставці в Казахстані WorldFood Kazakhstan 2017.

У виставці, що проходила на початку листопада в Алмати, взяли участь керівники та представники алтайських компаній «Алтея», «Алсу», «АлтайБіоПроект», «Алтайснек», «сократиков», «Восторг» та інших. Вони презентували свою продукцію на єдиному регіональному стенді.

«На виставці ми змогли більш глибоко дізнатися ринок Казахстану, а найголовніше - знайти дистриб'юторів для реалізації продукції« Алсу »на ринку Казахстану. Зараз ведемо переговори з казахстанськими компаніями », - розповів співробітник компанії« Алсу »Сергій Зотов. Відзначимо, підприємство відоме на ринку краю і в сусідніх регіонах якісної фітопродукцією, соками, бальзамами, оліями на основі натурального місцевої сировини.

Учасниця виставки, яка представляє компанію «Малаві», Марія Абоїмова також залишилася задоволена результатами поїздки: «Ми змогли гідно презентувати нову продукцію, визначили інтерес до неї потенційних споживачів і закупівельників. Провели переговори з центром закупівель, зібрали необхідні контакти для подальшої взаємодії ».

Як відзначають фахівці Крайового центру підтримки експортно орієнтованих компаній малого і середнього бізнесу, учасники бізнес-місії мають намір активізувати роботу по виходу на ринок Казахстану. Центр підтримки експорту сприятиме подальшому просуванню алтайських товаровиробників на зовнішні ринки.

Довідка: заснований у вересні 2013 року. Він створений з ініціативи Губернатора Алтайського краю Олександра Карліна з метою стимулювання і залучення суб'єктів підприємництва в зовнішньоекономічну діяльність.

Фахівці центру надають інформаційно-аналітичну, консультаційну та організаційну підтримку зовнішньоекономічної діяльності суб'єктів малого та середнього підприємництва Алтайського краю. Центр сприяє просуванню товарів, послуг і технологій в інші регіони Росії і на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств, сприяє організації спільних підприємств з іноземними партнерами в Російській Федерації та за її межами.


13 листопада 2017 р   Крайовий центр підтримки експортно орієнтованих компаній малого і середнього бізнесу підвів підсумки участі алтайських компаній в міжнародній виставці в Казахстані WorldFood Kazakhstan 2017

Новости