Альтанки в Мінську: вибираємо альтанку для шашлику

  1. Спосіб другий: природа кличе, або Шукаємо альтанки в Мінську і околицях
  2. Спосіб третій: сервіс для вас!
  3. База відпочинку «Олімпієць» на Мінському морі
  4. Рибальська база «Птічь»
  5. Республіканський гірськолижний центр «Силичи»
  6. Гірськолижний комплекс «Логойск»
  7. «Якутські гори» - парк активного відпочинку
  8. База відпочинку «Сябри»

Напередодні весняних свят і теплих сонячних днів розглянемо, де знайти   альтанки в Мінську   для шашлику Напередодні весняних свят і теплих сонячних днів розглянемо, де знайти альтанки в Мінську для шашлику!

Спосіб перший: простий

Виходимо на вулицю, перевіряємо, чи немає вітру, і, якщо погода «шепоче», відходимо на 7 метрів від будинків та гаражів, розводимо в мангалі вогонь. Тільки в мангалі. Полум'я не повинно бути вище за півметра. Основне, що потрібно врахувати, - пильність сусідів. Вони не забудуть зателефонувати в міліцію, якщо порушуються правила пожежної безпеки. Отже, вогнегасник або відро з водою повинні бути поруч. Наявність таких коштів зможе вберегти від штрафу, неприємностей.

Спосіб другий: природа кличе, або Шукаємо альтанки в Мінську і околицях

Спосіб другий: природа кличе, або Шукаємо альтанки в Мінську і околицях

Справжнє задоволення від шашличків можна отримати, коли природа налаштовує на романтичний лад ніжної зеленню, чарівними пейзажами. У Мінську і навколо нього достатньо місць, де цивілізовано можна приготувати шашлики. Місця обладнані: мангал, дрова, зручні альтанки.

Більше затребувані місця з водоймами або річками. Адже дивитися на воду, вогонь і як хтось працює можна нескінченно!

Альтанки в Мінську для шашликів на мангалі пропонуються на Комсомольському озері, Мінському морі, на річці Птічь, озері Вяча, на водосховищах Цнянском, Заславських, Дрозди. Ці місця просто ідеальні для компаній. У багатьох з них вже є мангали (але можна з собою взяти, щоб не чекати черги). А ось вугілля, шампура, сміттєві пакети і воду потрібно прихопити. Але не всі місця обладнані туалетами.

Спосіб третій: сервіс для вас!

Спосіб третій: сервіс для вас

Багато баз відпочинку пропонують вже облаштовані місця для смаження шашликів. Як і альтанки в Мінську для відпочинку вони облаштовані та обладнані. Список допоможе визначитися з поїздкою. Тільки візьміть до уваги: ​​сервіс платний.

База відпочинку «Олімпієць» на Мінському морі

Знаходиться б / о в 200 м від села Семково, до якої є покажчики по Гродненської трасі.

Умови. Місце для паркування, танцмайданчик, альтанки в Мінську, здатні прийняти гостей від 6 чоловік і до 65. Мангали встановлені стаціонарно. Можна скористатися пропозицією санаторію «Юність» і їсти там або замовити ресторанні шашлики. До послуг гостей будиночки, ігрові, танцювальні та спортивні майданчики, більярд, парковка. В'їзд і всі інші послуги платні (оренда критих павільйонів і обладнання).

Рибальська база «Птічь»

Дістатися на рибальську базу ви можете, проїхавши 7 кілометрів від КД по брестському шосе, але це того варте! Краса місцевої природи заворожує і тут дуже комфортно для відпочиваючих.

Умови. Велика кількість критих павільйонів різної місткості дозволяє базі відпочинку прийняти багато гостей. Для смаження все обладнано: мангали, кострища, навіси. Упорядкована територія дозволяє культурно відпочивати: заїзди до альтанок, паркувальні місця, ігрові та спортивні майданчики. Місця для готування м'яса електрифіковані, підведена вода.

Розраховувати на ресторанні страви не варто. Такий послуги немає. Але є задоволення від самостійного приготування.

Республіканський гірськолижний центр «Силичи»

Розташовується в 32 км від Мінська, в 2,5 км від траси Мінськ - Вітебськ.

Пропоновані умови. Оренда альтанок, мангалів, дров, шампурів і скатертина. У розпорядженні центру 26 затишних, різної місткості альтанок.

Гірськолижний комплекс «Логойск»

30 км від Мінська в напрямку Логойська.

Комфортність. 4 закритих і 15 відкритих павільйонів. Оренда всього необхідного, крім м'яса. Є вода і світло. Можна замовити ресторанні шашлички.

«Якутські гори» - парк активного відпочинку

Знаходиться парк в 37 км від Мінська в напрямку Гродно.

Умови. Оренда критих павільйонів оплачується. Тут їх 15. Столів з навісами 20, мангал надається. Все інше з собою. Є можливість замовити м'ясо з вогню в кафе, розташованому на території.

База відпочинку «Сябри»

Розташована в 26 км від Мінська в Гродненському напрямку.

Комфортність. На б / о є 15 невеликих альтанок (6 чол.) І одна ветрозащіщенная альтанка (26 чол.) Оренда мангалу, вугілля, шампурів (в комплекті). Від кожної альтанки свій підхід до води. Якщо ви не привезли м'ясо з собою, тут можна купити або замовити готову страву в ресторані. Є оренда котеджу і знижки на оренду альтанки.

Знайти альтанки в Мінську, де можна відпочити всією сім'єю, посмажити шашлики, провести час у колі друзів, ми пропонуємо в каталозі TAM.BY .

Новости